omarta 08.07.04, 13:36 do świata żywych właśnie dziś wróciłam i pozdrawiam wszystkich! Wyobraźcie sobie ze nawet znalazłam w białogórze kawiarenke internetową ale nie była jeszcze podłączona do internetu!!! sweet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek_kosynier Re: Białogóra my love 08.07.04, 13:41 Suwałki się kłaniają. I co wyjazd się udał? Jak widzisz, forum jest w stanie agonalnym, ale jeszcze dycha. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Białogóra my love 08.07.04, 13:43 ja bedę miała co czytać :) ale juz nie dziś wyjazd calkiem się udał chociaż końcówka zalatywała koloniami na teraz tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Białogóra my love 08.07.04, 13:47 ok Ale jak znajdziesz czas (jutro?)to napisz, jak było na koncercie w Gdyni (światła i te rzeczy). Pewnie się podobało? Odpowiedz Link Zgłoś
jasama Re: Białogóra my love 08.07.04, 13:58 wojtek_kosynier napisał: forum jest w stanie agonalnym, ale jeszcze dycha. no to pisz waćpan, pisz! Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Białogóra my love 08.07.04, 14:14 Witamy białogórzankie! Forum w sumie lepiej dycha niż ja, ja na tyle dycham, że czasem coś napiszę ale czasu mało, coraz mniej. No ale odwiedzę w przyszłym tygodniu na chwilkę suwalszczyznę. w. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Białogóra my love 08.07.04, 15:04 Woy a kiedy Ty masz urlop??? czy masz go w ogóle? ale wycieczki na suwalszczyznę Ci zazdroszczę bo ja dopiero w sierpniu z innej beczki nowi piszący sie pojawili! Jasama, czy ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Białogóra my love 08.07.04, 15:08 No nie taka nowa ta Jasama :) O ile się nie mylę Pani Jasama udzielała się na forum w zeszłym roku. Zresztą mozna by poszukać w wyszukiwarce (mam na myśli tę z naszego forum, trza tylko dać rok 2003) :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Białogóra my love 08.07.04, 15:12 mam co robic Wojtku więc wyszukiwarka odpada Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Białogóra my love 08.07.04, 15:14 Napisałem :można by... Ja też nie mam zamiaru (i czasu) bawić się w to. Odpowiedz Link Zgłoś
jasama Re: Białogóra my love 08.07.04, 15:18 nie szukaj, potwierdzam, można mnie prawie nazwać weteranką :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasama Re: Białogóra my love 08.07.04, 15:45 ha, rzeczywiście, sama nie przypuszczałam, że się tego więcej niż trochę nazbierało! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Białogóra my love 08.07.04, 14:59 Nie, co do pochodzenia społecznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasama Re: Białogóra my love 08.07.04, 15:16 hłe hłe, a czy dzisiaj ktoś pamięta o pochodzeniu? wszyscyśmy konsumenci :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Białogóra my love 08.07.04, 15:52 Omarta => a do Bałtyku wskoczyłaś chociaż raz? w. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Białogóra my love 08.07.04, 16:17 hmmm umoczyłam stópki i troche nogawki dzinsów bo mnie fala dorwała woda zimna jak cholera była pogoda była dopiero dziś Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Białogóra my love 14.07.04, 13:45 Hohohho! Jak zimna ! Mnie już do jezior ponisoło. Straszna górska lodowacizna ale pływać się da. Zwłaszcza po wyjściu z jeziora jest super- kiedy temperatura otoczenia jest zimniejsza niż woda :(( Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Białogóra my love 14.07.04, 13:55 woda w temperaturze 14-15 stopni to chbya jeszcze nie dla morsów ? A dla mnie już wystarczy żeby zatrzęsło aż do szpiku kości Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Białogóra my love 14.07.04, 13:57 za chińskiego boga nie wlazłabym do tak zimnej wody! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Białogóra my love 14.07.04, 14:01 Za czasów chińskiego boga nie było wyboru. Za Stalina też nie. Albo włazisz albo sybir :) Co gorsze to nie wiem ;] Odpowiedz Link Zgłoś