misiatorka25 11.07.04, 23:04 nie wiecie czy w tym roku sa organizowane skoki? Podobno zostaly zakazane a nie chcialabym jechac w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l0czek Re: bungee w Stanczykach 12.07.04, 19:13 nie wiem jak jest teraz, w zeszłym roku podobno były odwołane z powodu naruszenia konstrukcji mostów. Podejrzewam, że od tamtego czasu niewiele się zmieniło! Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: bungee w Stanczykach 12.07.04, 19:59 Patrząc się na spękane balustrady do których mocowane są liny zabezpieczające to bym nie fiknął, bez wzgledu na zakazy lub nie. Ktoś zdaje się kupił te wiadukty jakiś lokalny agroturysta? woy Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: bungee w Stanczykach 12.07.04, 20:42 Mhm. Lokalny. Z Łomży :) Chyba jakies małżeństwo... Mają prikaz zainwestowac coś w to cudo, ale czarno to widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: bungee w Stanczykach 12.07.04, 20:46 By to się nie rozpadło to kasy by tam trzeba, że hej. Konstrukcja jest dosyć licha (choćdługo sięto trzyma), kruszący się betonik, nic ciekawego. w. wolfgang87 napisał: > Mhm. Lokalny. Z Łomży :) Chyba jakies małżeństwo... > Mają prikaz zainwestowac coś w to cudo, ale czarno to widzę... > Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: bungee w Stanczykach 13.07.04, 21:07 Strasznie licha ta konstrukcja co przeterwala tyle czasu i poza pojedynczymi odpadającymi cegłami jakoś stoi. to budowali Niemcy a nie polacy - ten most jeszcze parę lat postoi :)) A ja myślę że człowiek jest ciężejszy niż cegła, więc będzie spadać szybciej, toteż nawet jakby jakaś sięod mostu oderwała to i tak nei zdąży mnie dogonić :)))) Odpowiedz Link Zgłoś