Dodaj do ulubionych

poziom tego forum

21.10.04, 14:06
spada na leb na szyje. dawniej mozna bylo poczytac ciekawe debaty czy sie
czegos dowiedziec, a teraz paru onanistow forumowych zajmuje sie samymi soba
i kotluja sie w swoich animozjach czy maniach przesladowczych. nic dziwnego,
ze prawie wszyscy normalni stad uciekli i niedlugo zostanie tylko h56 i XYZ...
Obserwuj wątek
    • Gość: maniana22 1/2 Re: poziom tego forum IP: *.arkonskie.v.pl 21.10.04, 14:11
      onanizm?!
      przecież to nieszkodliwe!
      i hiva nie masz ....
      co komu przeszkadza....
      młodości nad poziomy wylatuj...........vertykalnie
    • swarozyc Re: poziom tego forum 21.10.04, 14:11
      zapomniales o mnie...
      • Gość: H56 Re: poziom tego forum IP: *.comnet.krakow.pl 21.10.04, 14:22
        młody patriota ? raczej młody idiota. Kto niby uciekł z tego forum ,
        musułmaninie ? (specjalnie napisałem przez s)
    • hanuta1 Re: ty nad poziomy wylatuj! 21.10.04, 22:09
      Tak, H56 i XYZ to dno. A może jeszcze nie. Trudno się, kurna, odbić.
    • Gość: mamoniowa Re: poziom tego forum IP: *.ksiazat.v.pl 21.10.04, 22:12
      No i dlatego wrocilam, mysle, ze teraz poziom forum drastycznie wzrosnie :-)
      • ja_aska Re: poziom tego forum 22.10.04, 08:41
        witaj mamoniowa. wzrośnie radykalnie jak młody zniknie. ale miło cie widzieć.
        • Gość: mamoniowa Re: poziom tego forum IP: 212.244.77.* 22.10.04, 08:51
          I ja ciebie Asiu witam serdecznie:-) Cos mi mowi, ze na zdematerializowanie sie
          mlodego nie ma co liczyc...
          • ja_aska Re: poziom tego forum 22.10.04, 09:11
            niestety. ale taki folklor:) ale skoro wróciłaś będziemy mogły
            prowadzic "merytoryczne" dyskusje polityczne:)
            • Gość: mamoniowa Re: poziom tego forum IP: 212.244.77.* 22.10.04, 09:19
              Juz zacieram rece :-)Tyle, ze musze sie troszke rozeznac co sie dzieje, bo
              ostatnio nie interesowalam sie politycznymi ekscesami he he
          • Gość: XYZ Re: poziom tego forum IP: 213.155.191.* 22.10.04, 09:12
            Witam panią inzynierową:) Tu mówi XYZ - muł pod dnem:)
            • Gość: mamoniowa Re: poziom tego forum IP: 212.244.77.* 22.10.04, 09:21
              Witam i o zdrowie pytam :-)
              • ja_aska Re: poziom tego forum 22.10.04, 09:45
                mamoniowa jak zwykle politycznie jest syf nad syfy. ale przynajmniej
                jest "dowcipnie"!
                xyz - muł jest NAD dnem.
                • Gość: XYZ Re: poziom tego forum IP: 213.155.191.* 22.10.04, 09:56
                  Dno to granica między mułem a wodą. Więc muł pod dnem:))))))
                  • skuter70 Re: poziom tego forum 22.10.04, 09:58

odbijaj sie!
                    • ja_aska Re: poziom tego forum 22.10.04, 10:02
                      czkawką u innych:-)
                  • Gość: mamoniowa Re: poziom tego forum IP: 212.244.77.* 22.10.04, 10:02
                    A moze ty jestes.....mułłą ????hihi, przyznaj sie!!!!
                    • Gość: XYZ Re: poziom tego forum IP: 213.155.191.* 22.10.04, 10:13
                      Przynaje się. Jetem mułłą rokityzmo-kaczorzyzmo-giertychizmu. To fanatyczny
                      odłam al-k(atol)aidy.;)
                      • Gość: mamoniowa uffff IP: *.ksiazat.v.pl 22.10.04, 18:48
                        Cale szczescie, bo juz sie balam, ze jestes mułłatem z Samoobrony :-)
                      • anamar Re: poziom tego forum 28.10.04, 15:47
                        a w domciu wszyscy zdrowi?
                • Gość: mamoniowa constans IP: 212.244.77.* 22.10.04, 10:06
                  Czyli bez zmian he he. Przypomnial mi sie jak Walesa skomentowal powolanie Ewy
                  Wachowicz na rzecznika rzadu "jak nie moze byc madrez, to niech chociaz bedzie
                  ladnie " :-)
                  • skuter70 Re: constans 22.10.04, 10:31
                    jak nie moze byc madrez, to niech chociaz bedzie
                    > ladnie " :-)

i ewa sie nie obrazila?
                    • Gość: mamoniowa Re: constans IP: 212.244.77.* 22.10.04, 10:46
                      tupnela nozka he he he
              • Gość: Mycha Re: poziom tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:38
                Nie znamy się, jestem tu od niedawna, ale miło mi i witam najserdeczniej. Z
                przyjemnoscią przysłucham się merytorycznej dyspucie politycznej
                • Gość: Pismak Re: poziom tego forum IP: 83.144.120.* 27.10.04, 17:15
                  Za dużo wymagasz od świata, Mycho. Nie ma czegoś takiego jak merytoryczna
                  dysputa polityczna. To tak samo nielogiczne, jak "syn bezdzietnej matki" :))).

pismak_logowany@gazeta.pl
                  • Gość: MYCHA Re: poziom tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 20:10
                    Ależ Pismnaku - dlaczego wątpisz w merytoryczną dysputę polityczną? W niej też
                    może zaistnieć logiczne myślenie, fakty i odpowiedzialność za to co się i jak
                    się mówi. Czy to aż tak dużo? Uważam, że można dyskutować o polityce w
                    najszerszym tego słowa pojęciu i to na wcale nie miernym poziomie na tym forum.
                    Jestem tutaj od niedawna, sama się włączam od czasu do czasu i wcale nie uważam,
                    że poziom jest mierny. Jest taki, jakimi jesteśmy my sami, raz wściekli i klnący
                    jak pijany szewc w niedzielne popołudnie, innym razem pełni rozterek, jeszcze
                    innym razem krytyczni wobec politycznej rzeczywistości.
                    Z ręką na sercu powiedz Pismaku, na jakim forum tak żarliwie dyskutuje się na
                    tak arcy trudne tematy jak: relatywizm oceny śmierci (patrz wątek - ks. JP,
                    papież, ble,ble..)czy o modlitwie w życiu człowieka w wątku zainaugurowanym
                    przez Gryfa, o cenzurze, roli religii w wersji Polako-katolickiej i na podobne
                    temtay.
                    Przy czym grono Forumowiczów stać na autoironię (vide fotografie zainaugurowane
                    przez Babcinego Bambosza),żart i zdrowe poczucie humoru.
                    Dla mnie możliwość wypowiedzenia sie tutaj jest dużą frajdą, czuję się
                    zaszczycona towarzystwem, choć "krasnoludki" skrobią, wycinają i "moderują".
                    Nie oczekuję tutaj żadnej jednomyślności politycznej, światopogladowej czy
                    jakiejkolwiek innej. Cały nasz urok - ze jesteśmy różni i umiemy ze sobą
                    pogadać. I pokłócić jak trzeba, zakląć a czasem nagadać od serca.
                    • Gość: Pismak Re: poziom tego forum IP: 83.144.120.* 28.10.04, 01:56
                      To bardzo miłe, co piszesz, Mycho. W zasadzie w całości się z Tobą zgadzam.
                      Rozpoznaję w Tobie radość forumowania, której sam doświadczam, choć ostatnio -
                      z przyczyn zawodowych - niestety, rzadziej. Nie chcę wypowiadać się o poziomie
                      tego forum, bo w innych nie uczestniczę. A uważam, że jesteśmy jacy
                      jesteśmy :))). Możemy się wkurzać na nasze forumowanie, ale wciąż tu
                      forumujemy. A Germanus nawet symboli, choć "poziom forum" nie zawsze go
                      rozpieszcza.

Merytoryczne dysputy polityczne to wewnętrzna sprzeczność. Polityka to sztuka
                      podstępu, gra oszustów, "drugie życie" (nawiązując do życia więziennego:))),
                      które z czasem staje się dla polityków i uczestników tej gry jedynym życiem
                      realnym. Polityka nie jest ani naukowo definiowalna, ani skanonizowana jakimiś
                      zasadami, ani też moralnie określona standardami. Merytorycznie możemy sobie
                      pogadać, jak powinno być w kraju, jak powinny być załatwiane lub skodyfikowane
                      pewne sprawy, jak należy postępować w określonej sytuacji. Natomiast polityka
                      wyklucza merytoryczność. Jest sytuacją patologiczną.

Dwa przykłady:
                      1. Tzw. zgniły kompromis. Istnieje tylko w polityce. Coś powinno być załatwione
                      tak i tak. Ale jest załatwione zupełnie inaczej, na okrętkę, przekombinowane,
                      ze szkodą dla ludzi, państwa itd. Dlaczego? Bo tylko taki zgniły polityczny
                      kompromis można osiągnąć w ścieraniu się interesów politycznych poszczególnych
                      partii. Inny był po prostu nierealny. A że jest to zupełnie odległe od
                      wszelkich merytorycznych sposobów załatwienia danej sprawy, to maleńki
                      szczególik. Taki zgniły kompromis osiągnięto przy przegłosowaniu Strategii
                      Rozwoju Województwa Zachodniopomorskiego przez Sejmik. Bo trzeba było szybko
                      uchwalić. Wiadomo, kasa. Do zgniłego kompromisu w tej sprawie (dosłownie)
                      przyznał się kiedyś publicznie Marek Tałasiewicz podczas jakiejś tam
                      konferencji w Radissonie.

2. Pojęcie lobbingu. W Stanach to jest usankcjonowane sensowną ustawą. Jest
                      legalną, czystą grą interesów, zdobywania poparcia w celach dobrych dla
                      obywateli i państwa (przynajmniej w teorii). U nas nie ma teorii, jest tylko
                      praktyka. Lobbing to u nas kopertobranie. Czasem cholernie bezczelnie
                      bezceremonialne. Zupełnie niemerytorycznie to. Bo polityczne.

Widzisz, Mycho? Rozmawiamy o tym, jak powinno być. Gdybyśmy prowadzili
                      polityczną dysputę, powiedziałbym Ci, że moje ugrupowanie (grupa znajomków),
                      wie, jak zrobić z tym porządek i na pewno jak mnie poprzesz w wyborach - nie
                      będzie więcej zgniłych kompromisów, bo mam na to konkretnie przygotowany
                      program opracowany przez strasznie merytorycznych specjalistów z mojej partii.
                      Polityczne pieprzenie :))).

Pozdrawiam serdecznie,
                      pismak_logowany@gazeta.pl
    • Gość: mmmmm a jest lepsze forum? IP: 212.14.24.* 23.10.04, 09:07
      a jest lepsze forum?
      • Gość: H56 Re: a jest lepsze forum? IP: *.comnet.krakow.pl 23.10.04, 09:20
        no właśnie, ciekawe jakie to forum dzięki obecności młodego patrioty, ma tak
        wysoki poziom ?
        • Gość: mamoniowa Re: a jest lepsze forum? IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 00:37
          A moze kazde forum ma swojego mlodego.patriote.......
          • Gość: H56 Re: a jest lepsze forum? IP: *.comnet.krakow.pl 24.10.04, 00:40
            spać nie możesz >?
            • Gość: mamoniowa Re: a jest lepsze forum? IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 00:42
              mam niezwykle podzielna uwage
              • Gość: H56 Re: a jest lepsze forum? IP: *.comnet.krakow.pl 24.10.04, 00:43
                no nie mów ,że tulisz teraz starego
                • Gość: mamoniowa Re: a jest lepsze forum? IP: *.ksiazat.v.pl 24.10.04, 00:46
                  starego nie ma, jest daleko stad he he
    • Gość: der Re: poziom tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 17:50
      Na tym forum od dawna pewni ludzie gadają żeby jeszcze istnieć. Zapominaja o
      komunikatorach i o czatach. Gadają we własnym gronie 4-5 osobowym. Kiedyś im na
      to zwracałem uwage ale nie pomogło. A poziom wypowiedzie faktycznie coraz
      słabszy.
      • Gość: H56 kto to jest 'der' ? IP: *.comnet.krakow.pl 27.10.04, 19:06
        Ci pewni ludzie, to osoby przebywające na forum przynajmniej kilkanaście
        miesięcy, dlatego się wzajemnie rozpoznają. Zakładają wątki i dyskutują, różnią
        się pomiędzy sobą, ale potrafią rozmawiać. Przecież nikt ci nie karze dołączać
        do dyskusji. Załóż sobie wątek, i konwersuj z sobą do woli. Co do poziomu ,to
        porównaj sobie z krakforum gdzie starzy ustąpili miejsca nowym.
        Nowy ma zawsze przerabane, ale zamiast zwracać uwagę spróbuj dołaczyć do tego
        grona, które wcale nie jest pięcioosobowe. Jeżeli chcesz narzucać tylko swoje
        wartości i przekonania to lepiej odpuść i poszukaj stron o wysokim poziomie.
        Może jednak zanim komuś ubliżysz, pokaż sam co reprezentujesz swoją osobą.
        Możesz nawet zostać liderem bo absztyfikant chwilowo wyemigrował.
        • Gość: der Re: kto to jest 'der' ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 00:57
          Nikogo nie będe przekonywał o F7 ale czasem warto. Juz sie wyciszam. Bawcie się
          dalej.
      • Gość: mamoniowa Re: poziom tego forum IP: *.ksiazat.v.pl 27.10.04, 22:11
        Jestem tu od niedawna i przyznam sie, ze majac szczescie posiasc zdolnosc do
        liczenia wiecej niz 4-5 zauwazylam znacznie wiecej udzielajacych sie tu osob.
        Kazdy, kto sie tu wypowiada, w jakis sposob istnieje, pozostawia po sobie slad.
        Mniej badz barzdiej trwaly, ale to zalezy od aktywnosci. A aktywnosc zalezy od
        zaangazowania. Dlatego nie za barzdo rozumiem twojego rozzalenia.
        • jams1 Re: poziom tego forum 27.10.04, 22:34
          A ja to myślałem że tu zastanę merytoryczną dyskusję o wysokich lotacj tegoż
          forum. Przykłady myślałem będą latać conajmniej na wysokości dowodzonego
          poziomu wypowiedzi. A tu jakoś tak pusto, wiatr wieje i nic się nie dzieje. Jak
          w polskich filmach panie.
          • Gość: MYCHA Re: poziom tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:51
            Jams 1 - chyba nieco niemrawy z Ciebie człowiek, bo jakbyś nieco poszperał, to
            być znalazł. Perełki trzeba wyłuskiwać Leniuszku. I głęboko po nie zanurkować.
            Ty byś pewnie chciał od razu fajerwerku intelektualnych błyskotek, blichtu
            rzucającego się pozłotką nieco fałszywą po oczch, takiego rozgadanego salonu
            warszawki i z kręgów poniżej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka