macientyxxx 23.07.09, 13:17 Witajcie Przeszukałem forum, ale opinii na temat tego hotelu nie znalazłem. Na wakacje.pl też ni widu ni słychu, a wygląda całkiem całkiem. Czy ktoś z forumowiczów wie coś o tym hotelu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walet Re: Sunrise Sentido Dream - Marsa Alam 23.07.09, 14:37 www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Sentido+Oriental+Dream+Resort-hid_184424.html Odpowiedz Link Zgłoś
drappo Re: Sunrise Sentido Dream 25.07.09, 12:02 tu rowniez sa fotki tego hotelu. tez sie tam wybieramy i przeszukalem caly net, ale jest malo o nim. www.tripadvisor.com/LocationPhotos-g311425-d1174064-Sentido_Oriental_Dream_Resort-Marsa_Alam_Red_Sea_and_Sinai.html Odpowiedz Link Zgłoś
macientyxxx Re: Sunrise Sentido Dream 26.07.09, 00:07 A kiedy się wybieracie, bo my już 1 sierpnia wylatujemy. Może ktoś jeszcze będzie leciał w tym terminie?? Odpowiedz Link Zgłoś
in-of-s Re: Sunrise Sentido Dream 29.08.09, 16:40 możecie prosze napisać jak oceniacie ten hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
domino456 Re: Sunrise Sentido Dream 30.08.09, 19:30 > możecie prosze napisać jak oceniacie ten hotel Możemy:)I oceniamy go pozytywnie.Nawet bardzo. Z grupą przyjaciól byliśmy w nim w sierpniu b.r. Hotel oczywiście w większości opanowany przez Włochów- jak chyba większość hoteli w Marsa. Sporo Francuzów. Bardzo dobre jedzenie-choć wiekszość z nas faraona przechodziłano, ale nie oczędzaliśmy się- pijaliśmy np drinki z lodem:) Hotel położony nad płytko wciętą zatoką-tak to określę , ładna choć nie nadzwyczajna rafa, centrum nurkowe na miejscu, sklepy 3 na krzyż- raczej drogo, ale da się potargować. Baseny chyba 3 z barkami..nie wiem dokładnie,bo morze podobało mi się tak bardzo, że z basenów nie korzystałam. W zasadzie nie było żadnych problemów-recepcja rozwiązuje wszystkie bardzo szybko i z uśmiechem. Aaa przedłużenie pokoju o 1 dobę kosztuje niestety dośc dużook 100 euro-150 usd. Bardzo ładne,duże pokoje- woda w butelkach bezpłatnie dostarczana codziennie- 2 butelki 650 ml. Wszędzie czysto,nastrojowe oświetlenie wieczorem, kamienie śpiewają..:)).All inclusive bez zarzutu..choć w barze na plaży trochę nie przyjemna obsługa. Rezydent Alfy -do chrzanu, ale ktoś już chyba o nim na forum pisał Odpowiedz Link Zgłoś
rafalkabat Re: Sunrise Sentido Dream 09.01.10, 16:24 A czy wogóle wszystkich co mieli zakwaterować to zakwaterowali w tym hotelu. Bo podobno Alfa Star często zmienia hotele na gorsze już po przybyciu do Egiptu. I czy pobyt trwał 13 czy 14 dni Odpowiedz Link Zgłoś
tamaraxx22 Re: Sunrise Sentido Dream 13.01.10, 16:08 czy ktos juz wrocil i moglby zdac relacje czy warto wybrac ten hotel? mam do wyboru takie: Sunrise Sentido Dream Iberotel Lamaya Soly Mar Solaya ktory wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś