anka28 24.07.04, 18:21 Wybieram się w okolice Suwałk i szukam DOBREGO lekarza rodzinnego , niestety nie wiem jeszcze gdzie dokładnie się zatrzymamy . Czy istnieje gdzies spis lekarzy rodzinnych w okolicy Suwałk ? Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamaoka Re: Lekarz rodzinny 24.07.04, 21:38 jak zyje, a zyje juz 19 lat, to o takim nie slyszalam:> wlasnie zmieniam swojego, bo powiedzialam dosc nieuctwu, jak mi nawet skierowan na badania nie chce dac a zmieniam na Jacka Obraczke, podobno jeden z lepszych lekarzy, ale... no wlasnie, homeopatow, ma wlasna przychodnie na ulicy Patli, co prawda nie jestem przekonana tak do konca do metod naturalnych, bo jednak zalezy mi na szybkim wyleczeniu sie, ale ze ide na studia wiec bede w suwalkach tylko 2 miesiace jeszcze, a jestem chora i nikt mnie wyleczyc nie moze, potrzebuje lekarza ktory spojrzy na mnie calosciowo, dla ktorego nie bede tylko watroba, cera itp, a z tego co wiem, na takie doglebny wywiad moge liczyc wlasnie u niego Odpowiedz Link Zgłoś
anka28 Re: Lekarz rodzinny 24.07.04, 21:42 oj to prawda , ja też raczej z homeopatii korzystam ale to tu na miejscu a na wyjeździe to się jakiś lekarz przydaje ale widzę że wszędzie to samo :-) dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Lekarz rodzinny 25.07.04, 11:04 wiec jesli chcesz lekarza dla dziecka to polecam Doktora Lasote - dla mnie to autorytet, wiem ze przyjmowal kiedys na ulicy warynskiego, ale prywatnie, (na warysnkiego jest tez przychodnia, ale on nie tam:), to jest naprawde swietny lekarz, czemu nie przypomnialam sobie o nim wczesniej?:P tyklko ja nie wiem czy on funkcjonuje jako lekarz rodzinny.... ale jego polecam goraco!!! Odpowiedz Link Zgłoś