toovo 24.04.07, 10:18 Już nikt tu nie przychodzi, już nikt tu nie zagląda. Nie moderator, a jeden spamer, szalejący jak małpa z brzytwą, dyktuje warunki. Czarka - aut! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hajnowiak Re: Zmienić moderatora! 24.04.07, 11:00 jest wogle ktos chetny na objecie stanowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Najlepszy moderator to PRLowski cenzor...? 25.04.07, 06:46 Już nikt tu nie przychodzi, już nikt tu nie zagląda. Nie moderator, a jeden spamer, szalejący jak małpa z brzytwą, dyktuje warunki. Czarka - aut! ------------------------------------ ...ktory bedzie wycinal niepoprawne politycznie wypowiedzi tak aby jak za czasow PRLu monopol na prawde mieli ci co przerabiaja ukrainskojezyczna ludnosc Podlasia www.harazd.net/~nadbuhom/holosy-pidliaszszia/mapa_holosy_mp3.htm www.harazd.net/~nadbuhom/mapy-historia/mapy_4.htm? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=60873339 na "swiedomch" "Bielorusow" i prawoslawnych "Polakow"? Mamy wolnosc slowa i instytucjonalne wynaradawianie, falsz, cenzura juz se ne vrati! Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: To nie cenzura, to recenzja 25.04.07, 07:12 Uderz w stół... Nie cenzuruję a recenzuję. Mam prawo, to moje miasto, jestem tutaj i forum jest naszą wspólną własnością. Natomiast wolność, w tym wolność słowa wymaga mądrości, taktu i szacunku dla poglądów innych niż nasze. Czasem (często) zapominasz o tym. Większość, zaznaczam - nie wszystkie, a większość twoich postów różni się od siebie tylko datą wpisu. To zwykłe śmieci. Moderator powinien to posprzątać. Nie cenzurować, a zwyczajnie wynieść śmieci tam, gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: To nie cenzura, to recenzja 25.04.07, 07:41 Przeglądam hajnowskie forum i tak się zastanawiam - a kiedyż to nasza pani moderator ostatnio zainicjowała jakiś nowy wątek... Może się mylę, ale wychodzi mi, że właśnie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=54452631 Czyli 25 grudnia ub.r. A już mamy koniec kwietnia... Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Sierota po PZPR...? 25.04.07, 07:44 Przeglądam hajnowskie forum i tak się zastanawiam - a kiedyż to nasza pani moderator ostatnio zainicjowała jakiś nowy wątek... Może się mylę, ale wychodzi mi, że właśnie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=54452631 Czyli 25 grudnia ub.r. A już mamy koniec kwietnia... --------------------- Jestes sierota po PZPR, sekretarz POP pogadanki wsrod kolektywu organizowal czesciej...? Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Sierota po PZPR...? (c.d.) 25.04.07, 07:48 Nagle sie okazalo, ze jak nie ma komu poprowadzic za raczke to sam zadnej inicjatywy nie wykarzesz tylko siadasz i placzesz...? Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Sierota po PZPR...? (c.d.) 25.04.07, 07:50 autokorekta: wykazesz Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk To nie cenzura- czyzby...? 25.04.07, 07:42 Uderz w stół... Nie cenzuruję a recenzuję. Mam prawo, to moje miasto, jestem tutaj i forum jest naszą wspólną własnością. Natomiast wolność, w tym wolność słowa wymaga mądrości, taktu i szacunku dla poglądów innych niż nasze. Czasem (często) zapominasz o tym. Większość, zaznaczam - nie wszystkie, a większość twoich postów różni się od siebie tylko datą wpisu. To zwykłe śmieci. Moderator powinien to posprzątać. Nie cenzurować, a zwyczajnie wynieść śmieci tam, gdzie ich miejsce. ------------------------ 1.Nawolywales i nawolujesz moderatora do usuniecia z forum niewygodnych dla siebie wpisow, zaprzeczysz obludniku? 2.Twoje recenzje, do ktorych jak kazdy masz prawo, mnie nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: To nie cenzura- czyzby...? 25.04.07, 07:49 Twoje wpisy nie są mi niewygodne. Są męczące - te, które powtarzają się po raz enty. I nie mylić mi tu sprzątania śmieci z cenzurą! Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: To nie cenzura- czyzby...? 25.04.07, 07:55 Twoje wpisy nie są mi niewygodne. Są męczące - te, które powtarzają się po raz enty. I nie mylić mi tu sprzątania śmieci z cenzurą! ---------------------------- 1.Nie wierze ci, jak rozne trole wypisuja glupoty na forum to cie to nie meczy, nie nazywasz tego smieciami i nie nawolujesz moderatora do ich usuniecia... 2.Kazdy wpis jaki zamiescilem na forum rozni sie od pozostalych. 3.Zamiast jeczec i zrzedzic na innych, sam wykaz sie inicjatywa i zapoczatkuj jakis ciekawy watek. Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: To nie cenzura- czyzby...? 25.04.07, 08:10 Wiele, może większość twoich postów różni tylko data. Niestety, chyba tego nie rozumiesz. A co do moderatora. Jego zadaniem jest: moderować, inicjować, prowokować do dyskusji. I sprzątać śmieci po spamerach. Bo nikt już nie chce przychodzić na ten hajnowski śmietnik. Co widać na załączonym obrazku. Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Rząd walczy ze śmierdzielami 25.04.07, 08:49 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/wystarczy-50-podpisow-rzad-walczy-ze-smierdzielami,901225,2943 ... wystarczy 50 podpisów... hm, to nie tak dużo :) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Rząd walczy ze śmierdzielami 25.04.07, 18:56 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/wystarczy-50-podpisow-rzad-walczy-ze-smierdzielami,901225,2943 ... wystarczy 50 podpisów... hm, to nie tak dużo :) ----------------------- Jak zwykle kiedy koncza ci sie argumenty, zaczynasz bredzic... :) Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: To nie cenzura- czyzby...? 25.04.07, 18:54 Wiele, może większość twoich postów różni tylko data. Niestety, chyba tego nie rozumiesz. A co do moderatora. Jego zadaniem jest: moderować, inicjować, prowokować do dyskusji. I sprzątać śmieci po spamerach. Bo nikt już nie chce przychodzić na ten hajnowski śmietnik. Co widać na załączonym obrazku. ----------------------------- Czy to jakas analogia do propagandy PRL, ktora opozycjne poglady nazywala wichrzycielstwem, awanturnictwem i chuliganstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re:To kpina z Hajnowian 25.04.07, 20:09 Argumenty? Ależ proszę. Dzisiejsze wpisy – 6.41, 6.42, o 6.43 się nie wyrobił, ale o 6.44 już tak, a potem 6.45, 6.47, 6.48. Sześć różnych wątków, ale wszędzie wlepiony jeden i ten sam tekst. To nie tylko spamerstwo, to także kpina z nas, uczestników hajnowskiego forum. I pani moderator powinna gościa zwyczajnie zabanować. Tak zaśmieconego forum nie ma żadne miasto w Polsce. Prawoslawni na Podlasiu to Ukraincy i Bialorusini! Autor: romanpidlaszuk ☺ Data: 24.04.07, 06:41 XPИCTOC BOCKPEC ! BOICTИHY BOCKPEC ! PAKP wydal prawoslawna liturgie po polsku, nam? Autor: romanpidlaszuk ☺ Data: 24.04.07, 06:42 XPИCTOC BOCKPEC ! BOICTИHY BOCKPEC ! Cerkiew pogardza językiem ukraińskim i białoruskim Autor: romanpidlaszuk ☺ Data: 24.04.07, 06:44 XPИCTOC BOCKPEC ! BOICTИHY BOCKPEC ! Czy budut howoryty pro mowu batkiw w cerkwy? Autor: romanpidlaszuk ☺ Data: 24.04.07, 06:45 XPИCTOC BOCKPEC ! BOICTИHY BOCKPEC ! 18 Festiwal Kultury Ukraińskiej Autor: romanpidlaszuk ☺ Data: 24.04.07, 06:47 Kiedy i dlaczego Ukraińców nazwano Białorusinami Autor: romanpidlaszuk ☺ Data: 24.04.07, 06:48 XPИCTOC BOCKPEC ! BOICTИHY BOCKPEC ! Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk To proba kpiny z Hajnowian? 25.04.07, 22:53 Dlaczego cytujesz tylko FRAGMENT moich wpisow? Odpowiedz Link Zgłoś
romualdus1 Re: To proba kpiny z Hajnowian? 26.04.07, 17:40 bo czytować całość- wyczyn to nie lada. A i nie można! Odpowiedz Link Zgłoś
rekin19 Re: To nie cenzura- czyzby...? 24.06.07, 13:35 > A co do moderatora. Jego zadaniem jest: moderować, inicjować, prowokować do > dyskusji. A to by sie Czarka zdziwiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: Zmienić moderatora! 27.04.07, 16:05 hajnowkarules napisał: > Toovo na moderatora! Nie, ponieważ bywam czasem subiektywny, czasem ponoszą mnie emocje. Ale, oczywiście, coś z moderowaniem na naszym forum robić trzeba. Bo dobrze nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
masha79 Re: Zmienić moderatora! 28.04.07, 22:17 Gdybym była moderatorem, zrobiłabym blokadę na forumowiczów, których nazwy zaczynaja sie na literkę r i byłby spokój Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Zmienić moderatora! 29.04.07, 05:52 Gdybym była moderatorem, zrobiłabym blokadę na forumowiczów, których nazwy zaczynaja sie na literkę r i byłby spokój ------------------- To ,ze nie zostalas radna w Hajnowce jest dla mnie dowodem, ze Pan Bog czuwa nad Hajnowka... Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowiak Re: Zmienić moderatora! 29.04.07, 08:25 ...roman woly pokidaje, hop siuda rudaja nasze forum perejmaje, ajajaj... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: Zmienić moderatora! 29.04.07, 22:30 dajcie tu jeszcze jakas muzyczke do tego... bedzie dobry kawalek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: Zmienić moderatora! 02.05.07, 13:09 No to jak tam - namyśliliście się, kochani? Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowiak Re: Zmienić moderatora! 02.05.07, 15:33 ...nam ne zaszkodit Czarka wina bud'mo zdrowy pijmo do dna... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: Zmienić moderatora! 02.05.07, 15:37 czarka77 napisała: > No to jak tam - namyśliliście się, kochani? > Nie ma tu nad czym się zastanawiać. Jeśli masz ochotę na dalsze moderowanie, to do dzieła i nie przejmuj się krytyką, bo w uwagach o panoszeniu się Romana była szczera prawda. Jeśli jesteś dalej moderatorką tego forum, to tego faceta trzeba banować. Niech tam sobie krzyczy o cenzurze rodem z PRLu. Ale nie ma innego sposobu na tę jego pisaninę. A jeśli uważasz inaczej, to ciesz się tym bałaganem, jaki powodują romanowe tematy. No to Czarko jak? Czy jesteś dalej moderatorem tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowiak Re: Zmienić moderatora! 02.05.07, 16:26 dla romana trzeba dac jakas jedna miejscowke - taki kącik postow romana - niech se tam produkuje te swoje agitacje - byle nie zasmiecal calego forum - i bez cenzury bedzie porzadek - moze sa tu jacys romanofilowie (buhah) ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
toovo Re: Zmienić moderatora! 02.05.07, 17:23 Nawet nie chodzi o izolowanie. Chodzi o usuwanie postów, które nic nie wnoszą, a służą jedynie windowaniu wątków do góry. Chce istnieć - proszę bardzo, ale niech uruchomi myslenie. Mogę, proszę bardzo - założyć wątek pt "Nie ma Ukrainców w Hajnówce" i codziennie rano mówić wszystkim "Dzień dobry". Będzie zawsze na topie, ale czy w tym rzecz? Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowiak Re: Zmienić moderatora! 02.05.07, 18:20 decydujcie, dzialajcie obyscie tylko ozywili to forum Odpowiedz Link Zgłoś
liberum_veto Re: Zmienić moderatora! 02.05.07, 19:06 toovo napisał: > Mogę, proszę bardzo - założyć wątek pt "Nie ma > Ukrainców w Hajnówce" i codziennie rano mówić wszystkim "Dzień dobry". Dobry pomysł, kupuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: Zmienić moderatora! 03.05.07, 13:33 OK, zobaczymy, jak to się skończy. Robię kącik "Wątek Romana". Posty Romana poza "jego" wątkiem od teraz usuwam (w miarę możliwości szybko - różnica czasu między Polską a USA ;-) Czy o to chodzi? Kto jest przeciw (oprócz wiadomego)? Odpowiedz Link Zgłoś
mihaj Re: ??? 03.05.07, 20:17 hajnowiak napisał: > czy pani moderator jest z hajnowki? A czy wiesz, że to forum istnieje już jakiś czas i niektóre rzeczy były już wyjaśnione. Warto zajrzeć do wiadomości archiwalnych. Znalazł byś tam odpowiedź na swoje pytanie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=44892147 Poczytaj i wszystko się wyjaśni. _ Odpowiedz Link Zgłoś
hajnowiak Re: ??? 03.05.07, 20:29 w sumie ja tez juz chyba nie jestem z hajnowki : ( Odpowiedz Link Zgłoś