Gość: wieco IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 08.09.04, 06:05 panie wiecko zostan pan komendantem wokewodzkim a zrobisz z bialegostoku raj widze jestes tylko troche myslacym ale na gazete jaka reprezentujesz to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala komendant ma rację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 08:26 obecnośc policji nie zapobiegłaby wypadkowi, insynuacje pana Więcko są bezsensowne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Sprawa z ul. Dojnowskiej IP: 81.15.254.* 08.09.04, 08:31 Ale debilne pytania... Policjant nie może być wszędzie PAnie Redaktorze, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilz Re: Sprawa z ul. Dojnowskiej IP: 212.33.65.* 08.09.04, 09:10 no tak debilnego wywiadu to dawno nie czytałem. bardzo ładnie panie redaktorzyno. żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Sprawa z ul. Dojnowskiej IP: *.ld.euro-net.pl 08.09.04, 11:29 Pan Więcko bije wszelkie rekordy w tym wydaniu Wyborczej... jego pytania są przenikliwe, inteligentne, wręcz perełki dziennikarstwa...po prostu klękajcie narody ;-PPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Sprawa z ul. Dojnowskiej IP: *.elpos.net 08.09.04, 12:53 A już raz pochwaliłem tego pismaka za artykół o święcie policji ale teraz widze że nie chcący mu się udał. A co do Dojnowskiej to co można powiedzieć o pismaku który chce zarabiać na śmierci dziecka i tragedii jego rodziny ? Napisałeś czubku że zginął i skończ ten temat wszyscy wiemy kto jest winny ten gnojek który go potrącił i jego zdegenerowani rodzice, a nie policja. A jak ja Ci pismaku dam na ulicy w morde też będzie wina policji ? A co do obecności w tym miejscu policji to wszyscy wiemy że ludzie tam mieszkający to rodzinki pokroju tych z Żuka i se żyją sami sobie i policji tam nie potrzebują. A to że widziałeś jak przejechał radiowóz to szkoda że nie trafiłeś jak lecą w jego kierunku kamienie i wyzwiska bo to w tym rejonie to normalka, a jak doszło do tragedii to i policja potrzebna się zrobiła. Przepraszam jak kogoś uraziłem z Dojnowskiej bo może i ktoś porządny się trafił . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Sprawa z ul. Dojnowskiej IP: *.it / 62.233.189.* 08.09.04, 19:15 Jestem z Lublina. My też u siebie mamy takiego samego pokroju pismaka z "Wyborczej" - red. Brzuszkiewicza, który z Lublina chce zrobić miasto policyjne. Gdziekolwiek by sie nie wydarzyła tragedia on zawsze obwinia policję, że jej tam nie było. Nie popuszcza też Straży Miejskiej, prokuraturze, sądom, etc. Zapraszam na portal lubelski, pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś