ewcia.p 23.09.04, 08:56 ja chcę żeby było cieplutko ......... chyba nie lubię zimy, tych ilości ubrań noszonych w tej porze roku.......... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żagielek Re: :))) oby do wiosny .... IP: *.elpos.net 23.09.04, 20:26 Zima może być piękna. Wejdź na stronę: www.zagle.lh.pl/ Przejrzyj filmy w kolumnie iceboard. Już teraz czekam na lód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: :))) oby do wiosny .... IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 23.09.04, 21:55 albo wyjedź w ciepłe strony. trzy lata temu spędzałem zimę pracując na Florydzie. papugi na palmach i codzienne kapiele w oceanie. to jest to! ale wigilia była beznadziejna. bez choinki i karpia. z dala od bliskich. nowy rok także samo jakoś dziwaczny bez śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.z.szarego.tlumu Re: :))) oby do wiosny .... 24.09.04, 16:02 A ja bym wlasnie chcial zeby w Polsce bylo tak jak na Florydzie a z choinki i karpia chetnie bym zrezygnowal byle bylo cieplo przez caly rok.Nienawidze zimy i jesieni , kocham wiosne i lato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia.p Re: :))) oby do wiosny .... IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 24.09.04, 17:45 z karpia to i ja mogę zrezygnować :))) nie cierpię go pod żadną postacią :)))) a choinka to i owszem pachnąca lasem hmmm pozdrówka ciepłe ps. już nie tak zimno zaczynają grzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żagielek Re: :))) oby do wiosny .... IP: *.elpos.net 24.09.04, 20:57 Uważam, że mamy wspaniały klimat, tylko trochę za mało wieje. Odpowiedz Link Zgłoś