Gość: LYSY IP: *.140.231.108.Dial1.Boston1.Level3.net 04.01.05, 02:21 Czuje,ze w tym maczli palce oficerowie polityczni w czrnych mundurkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bialostoczanka Re: XIII finał bez fajerwerków? IP: *.proxy.aol.com 04.01.05, 07:07 Smutek ogarnia serce moje... Ludzie co sie dzieje z naszym miastem??? Umieramy czy co? Lomza i Suwalki sa daleko przed nami a to przeciez nawsze miasto jest stolica wojewodztwa... Jak to zmienic, zebysmy zyli zamiast obumierac? Kogo zrzucic ze stolka??? Pomocy, ratowac to miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: XIII finał bez fajerwerków? IP: *.wasilkow.sdi.tpnet.pl 04.01.05, 09:04 >Może uda się zapłatę rozłożyć na raty, a potem chyba złożymy się w sztabie i >oddamy pieniądze a może zapłacicie z zebranej kasy, zazwyczaj tak robia wszystkie sztaby. Od trzech lat juz nie działam z WOŚP, to jest złodziejska instutucja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: XIII finał bez fajerwerków? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 04.01.05, 10:04 droga marto oskarżając kogokolwiek o złodziejstwo, bądź na tyle uprzejma by podać dokładne fakty kradziezy - kto, gdzie i ile ukradł? bedzie nam równiez miło jeśli podpiszesz się własnym nazwiskiem. teraz sprawa kolejna. zarówno łomża, jak i suwałki, a nawet najmniejsza wioseczka w regionie ma absolutne prawo napisać scenariusz, wysłać do telewizji i zaistnieć na antenie ogólnopolskiej. natomiast zupełnie nie rozumiem uporu z jakim odmawiane jest uczestnictwo lokalnej telewizji w białostockim finale WOSP. kierownictwo tłumaczy się decyzjami z Warszawy. pewnie bym uwierzył, gdybym sam kiedys nie pracował w tej firmie i nie prowadził podobnych programów na żywo na antenie ogólnoploskiej. jeśli się chce - można zrobić wszystko. ale z przykrością stwierdzam, że anse między tvp białystok a WOSP zdarzają sie nie po raz pierwszy. pamiętacie wizytę ekipy telewizji na zamkniętej imprezie w Kiermusach gdzie bawili się jeno sponsorzy? jak myślicie kto to wymyślił? ja wiem i nawet mogę podać nazwisko. albo ów rok pamiętny, gdy Jarosław Dziemian w ostatniej chwili zorganizował koncert WOSP coby nie przynieść wstydu naszemu miastu? pamietacie ile wtedy było szumu? ile gromów posypało się na głowy redaktorów tvp białystok? odnoszę wrażenie, że staje sie to powoli tradycją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: XIII finał bez fajerwerków? IP: *.elpos.net 09.01.05, 15:50 koro.... od tego jest policja, ja widziałem przez pare lat co sie w WOŚPIE działo zaczynałam od "biegania z puszką", widziałem co siędziało w Kiermusach, kto na czym zarabiał. Teraz jak widze Owsa to mnie skręca do żadnej puszki WOŚP pieniędzy nie wrzucę w zyciu! Jak mam pomagać to inaczej. Takie jest moje zdanie i nie muszę przedstawiać Ci masy dowodów. PS jako pracownik TVP powinieneś wiedzieć ile kosztowała obsługo finału wośp w białym - tylko telweizyjna - jakby to dać na dzieci to było by więcej niż zbieranie na ulicach ... no ale dzieci dziecmi a owies show - najważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kg Re: XIII finał bez fajerwerków? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 09.01.05, 19:00 A czy nie wiesz że mieszkasz w Polsce "B" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: XIII finał bez fajerwerków? IP: *.bsk.vectranet.pl 04.01.05, 09:42 to nie wiecie, że lepiej oświetlić nowy kościół, a może i plebanię niż coś pomóc WOŚP? to że teleiwzja nie pomoże to nic -poziom TVP Białystok to i tak dno ale i pogotowie pożałowało karetki? przecież WOŚP też im pomagał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Jesteśmy z Wami IP: 217.97.164.* 04.01.05, 17:01 Zapewne obecne problemy białostockiego sztabu WOŚP biorą sie z braku układów, jakie potrzebne są w tym mieście do osiągnięcia czegokolwiek. Niech sobie telewizja zada pytanie, kto na tym traci? jakie miasto zdoła zebrać najwięcej pieniędzy?Oczywiście największe. Po prostu górę biorą brak dobrej woli, własne niespełnione ambicje i układy. Do organizatorów: Nie poddawajcie się! Ludzie są z Wami. A że bez fajerweków - nie szkodzi! Oby udało się zebrać wystarczającą ilość kasy. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: XIII finał bez fajerwerków? IP: *.euro-net.pl 04.01.05, 20:45 Poczytajcie co napisala Gazeta o Sylwestrze. Miastu nie jest na reke, zeby cokolwiek dzialo sie na swiezym powietrzu. Przeciez kazde spotkanie ludzi to burdy i trzeba potem sprzatac i rannych opatrywac i jak jeszcze kwiatki podeptaja to juz calkiem tragedia. A po co to. Jeszcze ktos niedajboze na tym skorzysta... A tak nie da sie, nie wolno, nie mozna! Kawe wypic, do 15:30 posiedziec i wrocic do domu z poczuciem dobrze spelnionego obowiazku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bialostoczanka Re: XIII finał bez fajerwerków? IP: *.proxy.aol.com 04.01.05, 22:54 Rowerzyk - bardzo dobrze powiedziane! Zgadzam sie z Toba w 100%! A moze masz jakis plan zeby to wszystko zmienic? Co tu robic z tymi tlumokami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LYSY Re: XIII finał bez fajerwerków? IP: *.140.231.187.Dial1.Boston1.Level3.net 04.01.05, 23:13 Skad miasto moze udzielic pomocy finansowej na tak szlachetny cel,skoro tu chodzi o pieniadze,ktore by musialo wydac-wydac pieniadze tzn.miasto wyda urzednik nie bedzie mial premi.Czym miasto mniej wyda,tym wiekszy bonus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: XIII finał bez fajerwerków? IP: *.stnet.pl 05.01.05, 02:07 Ludzie, o co Wam chodzi? Jak Miasto B. zorganizuje Sylwestra i to się Wam spodoba, to za rok znowu pojawią sie głupie pomysły. Zechcecie następnego. Nie, bo nie i basta.A Roweryków pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: XIII finał bez fajerwerków? IP: 212.33.64.* 07.01.05, 14:15 Całe miasto pracuje na J. Owsiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: XIII finał bez fajerwerków? IP: *.bsk.vectranet.pl 09.01.05, 20:09 W Białymstoku to ludzie Rydzyka słuchajom. W nosie majom orckiestry. Chentnie za to discko polo posłuchajom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: XIII finał bez fajerwerków? IP: *.pl 09.01.05, 21:23 wróciłem właśnie sprzed Pałacu Branickich - nie było telewizji, nie było "światełka" - w mieście wojewódzkim! Ktoś może powiedzieć, że nie to jest najważniejsze, ale ja i tak odpowiadam - żenada i porażka! Suwałki i Łomża górą, a za rok pewnie Kleszczele i Trypucie. Niech żyją białostockie "moherowe berety" i ich idole z ambony i ratusza! Udało im się nadać ton życiu tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skeeter Re: XIII finał bez fajerwerków? IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 09.01.05, 21:33 własnie tylko disko polo i disko polo im w głowaH... moze zmienimy rade miejską:D Odpowiedz Link Zgłoś