Dodaj do ulubionych

dominet bank

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 22:12
przeczytałem na stronie dominet banku ze udzielają kredytu bez
uregulowanej słuzby wojskowej
cy ktos sie orientuje jak jest w rzezcywistosci
Obserwuj wątek
    • Gość: agent Re: dominet bank IP: *.gprs.plus.pl 25.11.07, 23:57
      nie DOMINET BANK nie udzielna kredytów bez uregulowanej słuzby
      wojskowej jesli chcesz uzyskac kredyt bez uregulo.sł.wojs.napisz
      bankier-finanse@tlen.pl
      • jan-w Re: dominet bank 26.11.07, 00:02
        Ale musisz mieć dosyć pieniędzy, aby zapłacic fałszywemu "bankierowi", agentowi,
        znanemu także jako bankier22 itd itd. ;-)
        • Gość: agent Re: dominet bank IP: *.gprs.plus.pl 26.11.07, 00:13
          a tobie jan-w ile trzeba zapłacic oszuscie ???????bo ja nie
          pobieram zadnych opłat tak jak ty
          • jan-w Uwaga oszust - bankier22 26.11.07, 00:17
            Za co chcesz mi płacić? W przeciwieństwie do ciebie, nie zamieszczam tu żadnych
            ogłoszeń. Kończy się możliwość kantowania na tym forum...?
            • Gość: bankier22 Re: Uwaga oszust - bankier22 IP: *.gprs.plus.pl 26.11.07, 00:31
              nie zamieszczasz ? smieszne ,ogłoszenia zamieszczam ale nie zadam
              zanych przedpłat i opłat po ,chybaz e sobie uroiłes ,jesli tak twoj
              problem
              • jan-w Re: Uwaga oszust - bankier22 26.11.07, 08:24
                Gość portalu: bankier22 napisał(a):

> nie zamieszczasz ? smieszne
                A możesz wskazać chociaż 1 moje ogłoszenie, oszuście?

Nie żądasz opłat? Robisz to dla idei? Dziesiątki takich jak ty, podobnie?
                • Gość: jacek Re: Uwaga oszust - bankier22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 20:07
                  ale po co sie kłócicie na moim poscie???
                  dzwoniłem dzis do dominet banku i okazało sie ze nie interesuje ich
                  wojsko , kredyt moge dostac na dowód, nie musze miec uregulowanej
                  słuzby wojskowej
                  • Gość: bankier22 Re: Uwaga oszust - bankier22 IP: *.gprs.plus.pl 26.11.07, 20:25
                    przepraszam Panie jacku za te sprzeczki na tym poscie , a jesli
                    chodzi o Dominet to wprowadzili Pana w bład jesli nie ma pan
                    uregulowanego wojska to konieczny poreczyciel wiem bo robie kredyty
                    dla Dominet Bank Pozdrawiam
                    • Gość: adam Re: Uwaga oszust - bankier22 IP: *.adsl.szeptel.net.pl 08.02.08, 19:36
                      a może wie pan jak się ogólnie sprawuje dominet bank
                      • Gość: oszukany Re: Uwaga oszust - bankier22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 12:03
                        Ja Ci powiem, jaki jest DominetBank ... Maxymalne maximum
                        formalności, biurokracja tam po prostu kipi ... z czym byś nie
                        poszedł, z najmniejszym pytaniem, to zanim cokolwiek odpowiedzą,
                        robią ksero dowodu nawet jeśli mają już ich kilkadziesiąt, kredyt Ci
                        dadzą, ale jak się spóźnisz o 1 sekundę, 1 grosz ze spłatą jednej
                        jedynej raty a zablokują Ci wszystko aż oddasz co do grosza wszelkie
                        należności z odsetkami włącznie - to krwiożercy, nie mają litości-
                        doprowadzą Cię do upadku, do dna absolutnego ale nie popuszczą ...
                        byłem ich klientem przez 1 rok i wystarczy. Nigdy więcej!!!
                    • Gość: racja Re: Uwaga oszust - bankier22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 12:40
                      W Dominet Banku nie jest wymagane uregulowane wojsko!!!To właśnie w
                      SKOK-u jest tak,gdy nie masz uregulowanego stosunku do służby
                      wojskowej to musiusz przyprowadzić za sobą poręczyciela.
    • Gość: AAAAAA Re: dominet bank IP: 217.30.157.* 02.07.08, 13:28
      OCZYWIŚCIE, ŻE NIE JEST WYMAGANA, MOŻE KIEDYŚ BYŁA ALE NAPEWNO OD PONAD PÓŁ ROKU
      JUZ NIE JEST

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka