Gość: Reksio IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 15:11 Temat piłkarski mnie poruszył, dawno nie słyszałem co dzieje się z Wigrami ??? Chyba utrzymali sięw II lidze ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sowa Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 15:15 Są na 8 miejscu, dziś o 16 grają z Pelikanem Łowicz i jeśli wygrają mogą wskoczyć nawet na 3 miejsce. Do zakończeni rozgrywek pozostało 5 kolejek. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 15:18 Wigry grają mam nadzieję, że już nie długo w III lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksio Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 15:46 To fajnie, lubię atmosferę na naszym stadionie. Nasi kibice i zawodnicy są OK. Trzymam kciuki za wygraną Wigier. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksio Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 15:49 Może w przyszłosci bedzie szansa na II ligę, potrzebni sponsorzy. Do napisania...wychodzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolfgang Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.if.uj.edu.pl 23.05.02, 12:13 Jako student krakowski ubolewam nad...przegrana Wisly z Legia, 0:3 !!! przegieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksio Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 14:09 Jak wiaomo Legia jest nielubiana w całej Polsce. Kiedyś jako klub sportowy podbierali najlepszych piłkarzy pod pretekstem służby wojskowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klima Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: 2.4.STABLE* / *.krak.gazeta.pl 28.05.02, 19:01 ja jestem natomiast ełczaninem i doskonale pamiętam atmosferę na meczach w pewnym sensie derbowym Mazur: Wigry. Emocji zawsze było co niemiara. Zawsze jakiś pijaczek krzyczał: ”Oddajcie nam basen”. działo się oj działo. A teraz Mazur cieniuje w V lidze. Wigrom zyczę choćby i drugiej, ale z pewnościa zespołowi nie wyjdzie to na zdrowie. Wiekszośc klubów bez tradycji drugoligowej, jak wchodzi wyżej, to później spada nałeb na szyję i przez długi czas nie może się podnieść (Stal Sanok, Aluminium Konin itd) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reksio Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 08:08 Żeby była II liga potrzebne są pieniążki. Jeżeli Mazur awansuje do III ligi i spotka się z Wigrami atmosfera będzie dużo lepsza. Przecież obecnie Ełk posiada lepszy basen od suwalskiego. Pozdrowienia dla wszystkich Ełczan ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klima Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.krak.gazeta.pl 29.05.02, 15:05 Z tego co pamiętam, Wigry nie grały z Mazurem w jednej lidze jakieś dziesięć lat. Ten pijaczek krzyczał to bardzo dawno. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś