Dodaj do ulubionych

Jak stoją Wigry Suwałki ???

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 15:11
Temat piłkarski mnie poruszył, dawno nie słyszałem co dzieje się z Wigrami ???
Chyba utrzymali sięw II lidze ???
Obserwuj wątek
    • Gość: sowa Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 15:15
      Są na 8 miejscu, dziś o 16 grają z Pelikanem Łowicz i jeśli wygrają mogą
      wskoczyć nawet na 3 miejsce. Do zakończeni rozgrywek pozostało 5 kolejek.
      pzdr.
    • Gość: sowa Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 15:18
      Wigry grają mam nadzieję, że już nie długo w III lidze.
      • Gość: Reksio Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 15:46
        To fajnie, lubię atmosferę na naszym stadionie. Nasi kibice i zawodnicy są OK.
        Trzymam kciuki za wygraną Wigier. Pozdr.
    • Gość: Reksio Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 15:49
      Może w przyszłosci bedzie szansa na II ligę, potrzebni sponsorzy. Do
      napisania...wychodzę !
      • Gość: wolfgang Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.if.uj.edu.pl 23.05.02, 12:13
        Jako student krakowski ubolewam nad...przegrana Wisly z Legia, 0:3 !!! przegieli
        • Gość: Reksio Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 14:09
          Jak wiaomo Legia jest nielubiana w całej Polsce. Kiedyś jako klub sportowy
          podbierali najlepszych piłkarzy pod pretekstem służby wojskowej.
          • Gość: klima Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: 2.4.STABLE* / *.krak.gazeta.pl 28.05.02, 19:01
            ja jestem natomiast ełczaninem i doskonale pamiętam atmosferę na meczach w
            pewnym sensie derbowym Mazur: Wigry. Emocji zawsze było co niemiara. Zawsze
            jakiś pijaczek krzyczał: ”Oddajcie nam basen”. działo się oj działo. A teraz
            Mazur cieniuje w V lidze. Wigrom zyczę choćby i drugiej, ale z pewnościa
            zespołowi nie wyjdzie to na zdrowie. Wiekszośc klubów bez tradycji
            drugoligowej, jak wchodzi wyżej, to później spada nałeb na szyję i przez długi
            czas nie może się podnieść (Stal Sanok, Aluminium Konin itd)
            pozdrawiam
            • Gość: Reksio Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 08:08
              Żeby była II liga potrzebne są pieniążki. Jeżeli Mazur awansuje do III ligi i
              spotka się z Wigrami atmosfera będzie dużo lepsza. Przecież obecnie Ełk posiada
              lepszy basen od suwalskiego. Pozdrowienia dla wszystkich Ełczan !
              • Gość: klima Re: Jak stoją Wigry Suwałki ??? IP: *.krak.gazeta.pl 29.05.02, 15:05
                Z tego co pamiętam, Wigry nie grały z Mazurem w jednej lidze jakieś dziesięć
                lat. Ten pijaczek krzyczał to bardzo dawno.
                pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka