wolfgang87 30.01.05, 15:45 aaaano zagadka łatwa dla wtajemniczonych, którzy oglądali skoki w Zakopcu :) prawidłowy wynik to: Małysz :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolfgang87 Re: 2x3+2x2+2x1=? 01.02.05, 15:33 co za forum... nikt się nie zainteresował tym wątkiem :((( i to pomimo otwarcia nowego wyciągu narciarskiego w tym sezonie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: właśnie dlatego 01.02.05, 15:45 Mamy swój wyciąg i nie musimy się interesować jakąś małyszomanią bardzo podobno popularną w Krakówku. Nie dajemy się ponosić emocjom i propagandzie sukcesów skoczka Małysza lansowanego do upadłego przez kiepską TVP. Ponieważ TVP stać tylko na powtórki starych filmów, seriali ,teatru tv sprzed lat lansuje jedynego sportowca , no może przesadzam dwóch. Ta druga to Otylla. Trudno nie podzielamy entuzjazmu centusiów i im pokrewnych nacji. My górale nizinni mamy swoje idole. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: właśnie dlatego 01.02.05, 15:49 Hehehe, znów teoria spisku :> a co powiesz na to, ze ja nie mam telewizora :)) nie chcę brać tej papki do mózgu małysz pany !!! Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: 2x3+2x2+2x1=? 01.02.05, 15:48 Może brak zainteresowania bo brak skoczni w Suwałkach, jak wybudują gdzieś w okolicy to i się Małysz suwalski pojawi :) Ja cierpliwości do oglądania całego konkursu nie mam, ograniczam się do pierwszej dziesiątki w 1 i 2 turze. A żeby cały dzionek na -16 stać to jak dla mnie przegięcie mimo, że atmosfera i doping wspaniały (aaa i powtórek brak). w. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: 2x3+2x2+2x1=? 01.02.05, 15:50 ano zgadzam się :> ja też tylko pierwsze dziesiątki oglądam... no może i jeszcze skoki matei...ten biedaczek to ciuła te punkt i ciuła...może do 100 dociuła :) Odpowiedz Link Zgłoś