Dodaj do ulubionych

PODLASKA TELEWIZJA PTV

IP: *.elpos.net 02.02.05, 08:40
Własnie przez przypadek znalazłem w telewizorze kanał "Podlaska telewizja"
emisja próbna i pamietając zapowiedzi super kanału finansowanego przez
milionera z Białegostoku zasiadłem do oglądania.
Długo nie wytrzymałem - kwas bez ładu i składu same felietony, nudne, ograne
i ... nijakie. MAM TYLKO NADZIEJE ŻE W TYM ROKU ABONAMENT ELPOSU NIE WZROŚNIE
Z RACJI WŁĄCZENIA DO OFERTY PTV - nie warto.
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV 02.02.05, 09:11
      a w Vectrze jest to samo tylko nazywa sie "Białostocka Telewizja Miejska" hehehe
      • Gość: AS Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:20
        A BTM gdzie nadaje i kiedy?
        • nekroskop88 Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV 03.02.05, 17:47
          W Vectrze :)
          • Gość: wojo Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:28
            ktoś wie cos więcej
    • Gość: Dział M Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:21
      Widziałem TO. Absolutnie nie dopuszczam możliwości że przez takie coś abonament
      może pójść w górę!(do wiadomosci dyrekcji TVK) Np: "program" wchodzi miś z
      kamerą do salonu Konrys i nagrywa jak facet opowiada o samochodach - oferta co
      i za ile, ja mam teraz TVN Turbo i mam to samo tylko duuuuużo bardziej
      profesjonalnie, Zaraz zaczną się programy o modzie z białostockich sklepów - Po
      co jak mam TVN Style, itp... Program jest nudny beee.... to że to emisja
      testowa niczego nie tłumaczy jak teraz pokażą swoją amatorke to potem nikt ich
      nie będzie oglądał. Jeśłi to hobby kogoś z kasą to on powinien płacić za
      włączenie kanału do oferty, zwłacza takiego badziewia.
      Z tego co wiem to u Dziemiana są wiadomści i to całkiem możliwe, a tu same"
      felietony" Jak TVK podnieszie za to abonament to ja wysiadam, kupie se cyfrę.
      • nekroskop88 Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV 02.02.05, 09:24
        nom u dziemiana sa wiadomosci, ale prezenterki.... o_O
        • Gość: Dział M Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:37
          A płacicie coś za program dziemiana dodatkowo czy Jarek sponsoruje?
          • nekroskop88 Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV 02.02.05, 09:44
            Jarek sponsoruje, tym bardziej ze na tej BTM caly czas leca reklamy jego
            hoteli...
            • Gość: Dział M Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:54
              to jeszcze nie boli... a jest wesoło. Ja podejrzewam ża jek coś wchodzi na
              początku roku to zaraz bedzie podwyżaka abonamentu a za takie "wypociny" to ja
              płacić nie bedę, odpowiednią dawkę badziewia zapewnia TVB
            • Gość: dyzio_marzyciel1 Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 11:30
              > Jarek sponsoruje, tym bardziej ze na tej BTM caly czas leca reklamy jego
              > hoteli...

jaki jarek, jaki jarek -

INŻYNIER JAREK
              • Gość: |andy| Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: 81.15.254.* 03.02.05, 08:44
                Gość portalu: dyzio_marzyciel1 napisał(a):

> > Jarek sponsoruje, tym bardziej ze na tej BTM caly czas leca reklamy jego
                > > hoteli...
                >
                > jaki jarek, jaki jarek -
                >
                > INŻYNIER JAREK

NIE! Powinno być: PAN(!!!) INŻYNIER JAREK. To tak żeby wszystko było jasne ;)

Pozdrawiam
                Andrzej
                • Gość: Mądra Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 17:21
                  ojojoj!!!aż strach się Ciebie bac!!!he he:)
                  • Gość: |andy| Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: 81.15.254.* 05.02.05, 14:21
                    Gość portalu: Mądra napisał(a):

> ojojoj!!!aż strach się Ciebie bac!!!he he:)

Bój się bój ;) A włosów nie maluj ;P

Pozdrawiam
                    Andrzej
                    • Gość: Dział M Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:21
                      są tacy co mają dr Jana - my mamy inż Jarka
                    • Gość: Mądra Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 06.02.05, 17:03
                      a skąd wiesz,że ja to ja???
                      • Gość: |andy| Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: 81.15.254.* 06.02.05, 17:31
                        Gość portalu: Mądra napisał(a):

> a skąd wiesz,że ja to ja???

W Bochenku przeczytałem ;)
                        • Gość: Mądra Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 07.02.05, 16:56
                          tam nic takiego nie napisali!!!jakaś telepatia może?Albo mnie szpiegujesz!!!Nie
                          daruję tego,o nie!!!;)))))
                • Gość: jajco Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.elpos.net 13.02.05, 12:17
                  ta telewzizję robia koledzy inż. JARKA po prostu teraz moda taka e jak sie już
                  ma Rolsa, helikopter, 20 lat młodszą żone to wypada także mieć swoją własną
                  TV, ... och a kiedyś wystarczały białe skarpetki... to były czasy
        • Gość: elpos czepiacie się IP: *.elpos.net 03.02.05, 09:22
          Co Wam przeszkadza że kilkoro młodych ludzi się bawi? zazdrościcie? To co że
          program "kuleje" narazie - a gdzie sie maja uczyć ? I tak program lecie na
          reklamach i komunukatach - co to Wam przeszkadza! O opłatach mowy nie ma bo to
          program nie porownywalny z płatnymi National G, czy Discovery albo TVN24.
          Młodzi ludzie chcą coś robić zorganizowali sobie sprzęt i przynajmniej się nie
          nudzą. Nie to że bronie bo program niestety mocno wynudzający i niejaki ale jak
          nie chcę to raz obejrzałem i wiecej nie będę ale nie wrzeszczę że to spisek
          Inżyniera Dziemiana i masonów co chcą łupić abonentów. Zawsze do kablówki można
          zadzwonić i zapytać ile to a to kosztuje.
      • Gość: rodia Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.02.05, 20:15
        >mam teraz TVN Turbo i mam to samo tylko duuuuużo bardziej
        > profesjonalnie, Zaraz zaczną się programy o modzie z białostockich sklepów -
        > Po co jak mam TVN Style

To fajnie, ze jestes taki swiatowiec. Ja jednak lubie czasem obejrzec cos na
        temat regionu. W TVN Turbo tego nie nadaja.
    • Gość: Dział M Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:12
      Najlepszy numer że dziś w programie jest pozycja "na życzenie" rozumiem że
      oglądalnośc jest przeogromna i ludzie domagają sie powtórek mimo iż nie wiadomo
      oficjalnie gdzie to i kiedy leci, a że leci 2-3 razy to samo to żądania
      powtórek "widzów" wydają się mocno naciągane - oj źle zaczynają - ja raz
      wyoglądałem i baaaaardzo długo nie podejmę się ponownie takiego nudnego zadania.
    • Gość: x ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 16:19
      wie ktos cos więcej na temat?
    • 123456789a1 Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV 02.02.05, 16:45
      Z tego co wiem od pracujących tam osób to straszna lipa, od pól roku ruszają i
      ruszają. Jakiś bogaty miś dał kasę a "spece" nie wiedzą co i jak i gdzie.
      Przyszłośc mocno nie pewna, bo miś sponsor chciałby na tym zarobić - juz rok
      dokłada. Padło że będą bulić właściciele kablówek ale im się nie śpieszy bo tak
      naprawdę niewiele wyprodukowano a do tego trzeba by podnieść abonamenty dla
      ludzi. A miało być tak pięknie. I w sumie Ci co odeszli Od TV Jard i zaczepili
      w PTV mocno żałują a reszta rozsyła CV w poszukiwaniu roboty, na wszelki
      wypadek. Wiara w wieczne finansowanie milionera z MTC się rozpływa a za lokal
      czy ludzi trzeba bulić.
      • Gość: morwa Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: 80.55.171.* 03.02.05, 00:43
        a ktoz to odszedl z TV Jard do PTV??
      • Gość: arnika Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.osiedle.net.pl 22.06.05, 11:51
        powiem krotko- smęcisz co nieco. Nie wiesz czy Ci ktorzy odeszli od Jardu
        zaluja czy tez nie. Jard to kiszkowata koszka i w dodatku bez konkretnej kasy.
        Ludzie tam nie zarabiaja i dlatego tez wypalaja sie nawet Ci ktorzy chcą
        cokolwiek zmienic albo tez zrobic. Prosta eksploatacja człowieka z zalozeniem
        wyzszosci ideei fixe Dziemiana - kiszkowatej - to oczywiste. Na razie niewiele
        mozna powiedziec o Podlaskiej bo sie rozwija - zobaczymy jak będzie .Wiem jedno
        od Dziemiana ludzie uciekają z oczywistych powodow- zero szacunku do czlowieka
        i tego co robi. Nie potrafi zatrzymac dobrych profesjonalistow bo jest prostym
        sknerusem z chamskimi manierami . Z tego co wiem to kilku kolejnych tez jest
        gotowych do zmiany miejsca pracy a szkoda bo tam ostatnio tez cos sie zmieniło
        na lepsze- jakis cud nad Białką Turkusowską ?
        • meteorrr Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV 25.06.05, 12:39
          jak nie zmieni sie cos tam to padnie na pysk
      • meteorrr Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV 22.06.05, 13:23
        spoko dają sobie rade. Nie jest tak zle w koncu musza tez sie ograc ze sobą.
        Mysle ze bedzie dobrze . W kazdym razie lepiej niz w Jardzie . Wiekszego
        zamordyzmu od ardowskiej nie ma nigdzie i tepej sztampy-pmimo zmian. A kto
        wieje z Jardu? Ci ktorzy sie znaja na rzemiosle wieją . Po zorientowaniu sie ze
        niewiele tam moga / wyzyc za psie pieniadze tez sie nie da-wszyscy w Bialym
        wiedza jak placi Dziemian/ przechodza do innych osrodkow. Nikt nie zatrzymuje
        sie na dłuzej w Jardzie. Chwile najwyzej Ci z poza Bialegostoku i to
        przypadkiem . Wiem co pisze. Dajmy szanse Podlaskiej - moze byc lepiej .
        • Gość: jasio Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:07
          skoro w Podlaskiej sami profesjonaliści to dlaczego produkuje taki kwas +
          krypciochą (polmosie co następny w białych skarpetkach kazał?)

jak to jest?
    • Gość: widz e tam.. IP: *.elpos.net 03.02.05, 08:42
      zabawa amatorów, niech się bawią - przecież nikt przy zdrowych zmysłach nie
      będzie chaciał za taki program pieniędzy, zazwyczaj przy TV kablowych działają
      grupki młodych ludzi co sie bawią, nie ma nic w tym złego, choc narazie
      program .... na nie najlepszy
      • Gość: As Re: e tam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:52
        a zawsze można sprzedawać w oddzielnym pakiecie - kto chce kupi kni nie to
        nie - proste. Nie twierdzę że już jest co sprzedawać ale za rok - dwa jak mają
        spnsora to może się wyrobią.
        • Gość: zombiszczak Re: e tam.. IP: 212.33.91.* 04.02.05, 21:14
          ...ale to właśnie ta nowa telewizja pokazuje wydarzenia kulturalne w naszym
          mieście. w tvp białystok nie zobaczysz obszernych relacji np. z
          imprezy "filmowe podlasie atakuje" albo z koncertu tymona... nie mówiąc już o
          wośp!
          • Gość: julek Re: e tam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:13
            No ja PTV ogądałem i tego też tam nie było tylko same durne felietony, jak już
            obejdą wszystkie bibiloteki, muzea itp to tematy się skonczą , o sorki
            widziałem jakiś koncert ale ani tego nie było widac ani słychac także nie wiem
            co to było. Jak dla mnie to takie amatorskie zabawy mogą być byle tylko nie
            trzeba było za to płacić. Może za 5 lat sie wyrobią to moze wtedy.:) Wazne że
            coś się dzieje.
            • Gość: dodi Re: e tam.. IP: *.elpos.net 06.02.05, 11:07
              niestety, "koncerty" to za wysokie progi jak narazie - przypominają relacje z
              wesel:(
    • Gość: jajco Ogladam i oczom nie wierzę .. IP: *.elpos.net 07.02.05, 08:36
      Bezsens totalny, dziś w poniedziałek leci program z ubiegłej środy o ponczkach -
      i dotego jest beznadziejny.
      Dalej nie dam rady , wyłączam DNO
      • Gość: darek Re: Ogladam i oczom nie wierzę .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:21
        Potem dwoje misiów opowiada jak byli w Peru, ciekaw jestem po co oni to
        nagrywają ? Dla siebie ? dla rodziny? szkoda taśmy.
        • Gość: ... Re: Ogladam i oczom nie wierzę .. IP: *.bialystok.agora.pl 08.02.05, 13:32
          co Was tak boli ta tv? wystarczy przeciez przelaczyc :)))
          • Gość: Dział M Re: Ogladam i oczom nie wierzę .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:40
            1. po pierwsze musimy mieć o czym pisać
            2. Po drugie węszymi spisek w celu wyssania dodatkowej kasy na abonament:)
    • Gość: Dział M Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:35
      ktoś to jeszcze oglada czy nie?
      • Gość: dfr s ie nie da IP: *.elpos.net 11.02.05, 23:47
        sie nie da tego oglądać program poukładany bez ładu i składu i bez godzin - nie
        wiadomo co i kiedy tylko wiadomo że - no właśnie nie wiadomo bo w czwartek
        napisane że "środa" i lista programów. Szkoda pasma - wolę już radio JARD i
        spisy kanałow - atrakcyjność taka sama a wiem chociaż co bedzie:)
      • Gość: kwas kwas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:57
        kwas
    • Gość: radek Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 12.02.05, 13:33
      realizacja jak na amatorow lub poczatkujacych jest nienajgorsza.kilka dobrych
      pomyslow, dopoki my za to nieplacimy to niech cos sobie tworza,tyle zeby troche
      mniej nudy i wiecej zywiolowosci bylo. niewiem jak jest dzisiaj ale jeszcze
      niedawno poznanski oddzial TVP mial wlasnie nazwe PTV, ciekawe jak z prawami do
      uzywania nazwy, poza tym warto juz na poczatku ja zmienic.
      • Gość: Yoda byle nie płacić! IP: *.elpos.net 12.02.05, 15:10
        Dokładnie tak, niech się bawia na zdrowie byle by nie trzeba było za to płacić
        w abonamencie ! bo sorki ale nie ma za co.
    • Gość: widzo Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 13:11
      Nie jestem stałym widzem ale to co widziałem to przypomina mi gazetę a nie
      telewizję:) Wszystko ładne poprawne, nic nie lata, ładnie zgrane, ale telewizją
      to tego nazwać nie można, myslę że nie ma tam kogoś kto "jarzył" by telewizję.
      Sieczka tematyczna dla wszystkich a zarazem dla nikogo, koncerów nagranych
      jednym ciagiem nie da sie ogladać, jak sie "nie da" inaczej to lepiej robić co
      innego co jedną kamerą wyjdzie:) gościu opowiadajacy prognozę pogody bez
      grafiki??? po co? kto coś zrozumie - chyba tylko twórca bo ogląda 5 razy - jak
      pogoda ma wygladać opracowano 100 lat temu i po co wywarzać otwarte drzwi?
      robić kopie TV Białystok tylko 10 razy gorszą ? po co?
      Leci że to emisja testowa - ciekaw jestem co testują - chyba nie widzów:) bo
      mnie wytestowali tak że więcej mi się nie chce na PTV przełączać. O opłatach za
      taki kanał mowy być nie może (w Vektrze za to somo się nie płaci dodatkowo)
    • 123456789a1 Będzie dym z tym Disco pOLO 13.02.05, 14:57
      Oj bedzie sie w TVP Białystok działo:) Już niedługo:)
      • Gość: janik Re: Będzie dym z tym Disco pOLO IP: *.osiedle.net.pl 25.06.05, 14:28
        hehehehehehe
    • Gość: :) Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.elpos.net 15.02.05, 18:38
      nie ma o czym gadać życzę zdrowia teu kto to finansuje - poprostu tak jakby
      palił pieniądze w piecu:)
    • Gość: SAV SAV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 12:15
      U nas w Savie abonament poszedł w górę od stycznia (inflacja maleje) a właczono
      tyko ta TV Podlasie - totalny bezsens, powoli zbizam sie do rezygnacji z kabla
      i przejścia na co innego - zrezygnowałem z netu w savie i załozyłem neostradę i
      jest o wiele lepiej, z TV bedzie pewnie to samo:)
      • Gość: kabel Re: SAV IP: *.elpos.net 20.02.05, 09:34
        to pewnie i w Elposie podwyzki będą :)
        • Gość: jadzio4 Re: SAV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 11:33
          można płacic za kanały ale nie za taki kwas
    • Gość: rodia Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: 212.33.87.* 21.02.05, 16:01
      A mi sie PTV bardzo podoba. Ciekawe felietony i wiadomosci z regionu, bez
      efekciarstwa i gwaizdorstwa. Wole to niz sieczke. Tak trzymac!
      • Gość: ja Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:22
        pozaty że nie ma wiadomości:))) to wszystko ok
      • 123456789a1 pozdrawiamy pracowników PTV 21.02.05, 22:07

pozdrawiamy pracowników PTV i cieszymy sie że wpadli na forum, co prawda
        nieśmiało ale zawsze.

Gość portalu: rodia napisał(a):

> A mi sie PTV bardzo podoba. Ciekawe felietony i wiadomosci z regionu, bez
        > efekciarstwa i gwaizdorstwa. Wole to niz sieczke. Tak trzymac!

--------------------------------------------------------------------------------
        • Gość: rodia Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.02.05, 20:07
          nie ten adres
          • Gość: :) pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 07:29
            sorki ale TV to szybkie newsy, gwiazdorstwo i to wszystko czego w PTV nie ma :)
            PTV to jak nudna gazetka niedzielna parafii, wydawana 1 nakładzie 150 szt.
            • Gość: koro Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 23.02.05, 08:22
              TV to gwiazdorstwo i szybkie newsy? ciekaw jestem kto jest gwiazdorem w TVP
              Białystok i jak szybkie newsy tam się pojawiają? albo na przykład co z newsami
              w mtv i na discavery? Kto gwiazdorzy na kanale planet?
              nie jestem w żaden sposób związany z ptv, ale muszę przyznać że znaleźli
              ciekawą formułę i wiele ich felietonów obejrzałem z prawdziwą przyjemnością.
              co ciekawe twój zwrot "gazetka niedzielna parafii", oddaje bardzo dobrze
              charakter tego przedsięwzięcia. ale moim zdaniem to własnie stanowi o
              atrakcyjności owej stacji. kiedy bowiem przerzycam trzydzieści kanałów mego
              telewizorka, to w zalewie rozmaitych relacji z poszukiwania wraków na dnie
              oceanu, wypraw w wietnamskie dżungle, pokazy mody w paryżewie, politykowanie w
              waszyngtonie, zamachy w izraelu, jedynie ptv pokazuje co się dzieje w mojej
              parafii. kiedys robila to tvp bialystok, ale z żalem zauważam, że obecnie
              większość jej programu to importy z kraju. jeżeli idzie o relacje z imprez
              kulturalnych ptv bije tvp bialystok na glowe! zamieszcza nie tylko fragmenty
              koncertów, ale i obszerne wywiady z wykonawcami.
              także drogi kolego (lub kolezanko) jeśli lubisz kolorowe miesięczniki ze
              świata, a parafialną gazetkę pozostaw innym. gwiazdorstwa i newsów szukaj na
              carton network.
              • Gość: :) Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:38
                Tak tak
                Równać PTV do disovery? Nie każdy robił w TVB i zieje do niej wstrętem. Twój
                gust znany jest na forum ale wątpie że jest reprezentatywny dla widzów
                kablówek. Dokładnie nakład 500 sztuk czyli Koro i 499 o podobnym guscie (nie
                znaczy złym) Robić TV dla 500 osób jak 50.000 abonentów ma za to bulić w
                komercyjnej kablówce?
                Jestem za niech se robia ale jesli abonament ma wzrosnąć to NIE. Zakodujcie i
                sprzedawajcie miłosnikom gatunku jak KORO i sprawa z głowy.
                Ja jak chcę zobaczyć "imprezę kulturalną" to mam wybór w inych profesjonalnych
                kanałach a nie filmowanie jak na weselu w piwnicy.
                • Gość: tom Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.light.csk.pl 24.02.05, 19:59
                  takie gdybanie na nic sie zda...nadziani kolesie wylozyli kupe kasy,zwerbowali
                  mlodych ludzi iii zabawa trwa!telewizja tego nazwac nie mozna,widzow niech sie
                  nie spodziewaja bo poki co sa daleko w lesie - ciagle las las i las.marna
                  dziennikarka z loczkami z zachwytem skubie kore drzewa - tragedia!po tym
                  nastapil zgon mojego odbiornika telewizyjnego.a z pozytywow -koncert mozdzera-
                  ok,miss podlasia -prawdziwie i momentami zabawnie no i konkursy sa ok:)a mecze
                  pewnie kibole tez ogladaja:))))
              • Gość: dodi Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.elpos.net 23.02.05, 20:46
                oczywiście do doskonałe miejsce na Disco Polo robione przez "Krzysia" nie ?
                Koro wal śmiało...
              • Gość: Darek Do Koro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:17
                Myslę że nie powinieneś wypowiadać się na takie tematy bo jesteś stronniczy.
                Jeśli "krzysio" lub "czesio" robi cos to jest ok i piszesz pochwały na tego
                czegoś tekst. Niejednokrotnie udowodniłeś że nie jesteś obiektywny.
              • Gość: focus Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.06.05, 13:08
                Nie zapominaj Wojtek, że w TV Białystok nadal ster kasą dzierży SKAZANIEC
                Izydor G. i dlatego nie ma większych produkcji. Pomimo posiadania przez TVB
                satelitarnego wozu łączowego, umożliwiającego bezpośredni przekaz z dowolnego
                miejsca podlasia nie jest on użuwany dla potrzeb TV Białystok, tylko realizuje
                zlecenia innych anten. Dlaczego? Bo Izydor żałuje 5 zł za minutę wynajęcia
                transpondera, żeby dać na żywo np. relację do Obiektyu z miasta. Paranoja.
                Co do PTV. Życzę Andzrejowi Piekarskiemu powodzenia. Zawsze jak się coś rodzi,
                nie jest na początku doskonałe. Tym bardzie że budżet PTV jest niewielki,
                nieporównywalny z TVB. Trzeba im dać szansę. Dobrze, że im się chce próbować.
                Zapomniałeś już początki TVB. Te spektakularne wpadki, parę procesów w sądzie,
                amatorszczyznę. A to przecież tv publiczna. Początki są zawsze trudne. Dajmy im
                szansę i podpatrujmy od czasu do czasu, czego się nauczyli i warto ich oglądać.
                PZDR
                • Gość: meteorrr Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.osiedle.net.pl 25.06.05, 14:23
                  nie przesadzaj z tym "warto" na razie to szkoda czasu -sama szmira jesli
                  bedziemy wciaz tylko probowac a nie robic cos dobrego to zabraknie nam czasu w
                  zyciu - szmira podobnie jak jard zreszta publiczna tez sie sypie - nie robcie
                  folkloru wzajemnej adoracji i sypania bezsensownego nazwiskami . Jesli nie
                  przejma profesjonalistow nic z tego nie bedzie. Pozdro
            • Gość: rodia Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 23.02.05, 11:07
              > sorki ale TV to szybkie newsy, gwiazdorstwo i to wszystko czego w PTV nie
              > ma :)

To tak jakbys powiedzial, ze dobra literatura to taka, gdzie trup sie gesto
              sciele. Sorki, ale nie ma jednej formuly na dobra telewizje. W Podlaskiej
              telewizji spodziewam sie zobaczyc ciekawe materialy z regionu, a jak chce
              obejrzec misie panda, albo samoloty to wlaczam Discovery.
              • Gość: dodi Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.elpos.net 23.02.05, 20:15
                Myślę że jest formuła na dobrą lokalną stację i obserwujac przykłady sukcesów
                takich nadawców mogę powiedzieć że do PTV tam strasznie daleko. A katowanie
                Białostoczan "regionałkami" jest nie ludzkie mamy to w TVB itp. Ile lat
                Białosoczanin może ogladać o ogórkach i żubrach przebijanych wieściami z muzeum?
                • Gość: Yaggoda Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: 212.33.87.* 24.02.05, 10:28
                  Yo to rzeczywiście jest nudne, przeważnie paskudnie nudne. bo co mi po jakichś
                  leśnikach co nawijają o jakichś duperelach, czy o muzeum czy innym ustrojstwie,
                  gdzie sobie moge po prostu pojsc. przełączam. za malo o naprawdę żywotnych
                  sprawach, którymi żyje białystok - czy będzie deptak czy nie będzie deptaka,
                  jakie hipermarkety będą albo nie będą, o bezrobociu, o ruskach na kawaleryjskiej
                  i madro co na potege handlują wódą. dlaczego wszystko tam jest takie
                  beznadziejnie nudne, nieoglądalne i wogóle takie obłe? To rzeczywiście wygląda
                  na ZABAWĘ w telewizję a nie telewizję. Poza tym jest parę fajnych spraw: 1. że
                  wogóle coś się dzieje. 2. wydarzenia kulturalne i niektóre inne programy mają
                  przebłyski - po prostu to może się podobać. 3. ale jak napisałam - większość
                  jest cholernie mudna
                  • Gość: Darek tak nudne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:46
                    zgadzam sie z Tobą w całości. NUda, nuda, nuda. A kultura jest toche nie
                    dorobiona w zasadze news o tym że jest wystawa rozciagniy jest na pół godziny.
                    Wystawy np. Gracza nie da się pokazać w TV albo kogoś interesuje i idzie albo
                    nie. TY dostarcza tylko wiadomośc że jest takie coś - chcesz idziesz nie chcesz
                    nie. A poaztym dobrze że ktos coś robi szkoda tylko że tak nudnie - w treści i
                    formie - popatrzcie że wsystkie tematy (programy) robionę są na jedno kopyto i
                    powaznie i wesołe. Nie wyobrażam sobie że mozna za to chcieć pieniedzy w
                    abonamencie. Zreszta zawsze mozna zadzwonic do Kablówki np. SAV i zapytać, a
                    nie roztrząsać to na forum.
                  • Gość: loky Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:24
                    No to czego oczekujesz od TV regionalnej? Ma mówić o sprawach rangi światowej?
                    Program powinien byc o sprawch lokalnych, także o deptaku czy lesnikach. Ten
                    nurt cechuje wszystkie media o skali regionalnej i lokalnej. Możesz mieć
                    zastrzeżenia do formy, do sposobu prezentacji, ale robić zarzut z tematyki
                    regionalnej? Napisz, co twoim zdaniem powinno być w programie. Z pewnością
                    ludzie z PTK właśnie na takie podpowiedzi czekają. Mogą robić błędy, ale
                    alternatywą jest wszystko zarzucić i w ogóle nie próbować. Na pewno warto ich
                    zrażać już na początku?
                    • Gość: Darek Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:14
                      Powiesz szczerze "dziennikarze" PTV na mój gust nie maja tego czegoś. program
                      wyglada tak: idą ulicą jest muzeum no to chyc robimy program, wyjdą z muzeum
                      jest las to chyc nagrywamy, w gazecie cos napiszą to siup kamera w ruch,
                      obowiazkowo wszystkie wystawy ważne czy nie ale nagrywamy. Do tego kto zniesie
                      6 felietonów poz rząd? i to jeszcze tak usypiajacych? Jeżeli myślicie że jany
                      porgram da się zrobic jednorazowym wyjściem do muzeum czy lasu, przypiąc
                      mikrofon faciowi i niech gada potem parę wstawek i jest program to sorki
                      zmieńce robotę a nie żale na forum że jak nie lesnik to co?
                      Ja "na siłe" próbowałem ogladać ptv i się nie da po 30 min leżaki... jak można
                      nadawac nie podając godzin tylko "liste programów"? Przeciez nikt poza tFurcami
                      i ich rodzinami nie będzie przed telewizorem siedział 1,5 H żeby doczekać
                      relacji z meczu bo nie wiadomo kiedy się zacznie. Ja się ciesze że są ludzie co
                      zamiast na piwo iść coś tworzą ale :
                      1. Nazywanie tego "Telewizją " to megalomania
                      2. Brak pokory co do krytyki to głupota
                      3. Myślenie o sciąganiu abonamentu za taki "program" to naiwność (w Savie
                      zapewniali mnie że nic NARAZIE PTV w abonamencie się nie płaci, zasugerowałem
                      że jeśli NARAZIE się zmieni to ja wysiadam i kupie cyfrę.
                      • Gość: rodia Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.02.05, 17:44
                        > Ja "na siłe" próbowałem ogladać ptv i się nie da po 30 min leżaki...

to niezle, amerykanie wybadali, ze przecietny telewidz zmienia kanal co 4
                        minuty (tzw. zapping rate)

• Gość: ? Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:26
                          Gość portalu: rodia napisał(a):

> > Ja "na siłe" próbowałem ogladać ptv i się nie da po 30 min leżaki...
                          >
                          > to niezle, amerykanie wybadali, ze przecietny telewidz zmienia kanal co 4
                          > minuty (tzw. zapping rate)
                          >
                          >
                          >
                          o nastepny co umie czytac badania bo u nas i w USA ludziska te same:)
                          • Gość: koro Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.02.05, 19:51
                            ha! a dlaczego nie miałbym porównywać ptv do discovery czy cartoon network?
                            wszystkie trzy programy są kanałami tematycznymi. oczywiście skierowanymi o
                            zupełnie innej tematyce, skali przesięwzięcia i skierowanej do innego widza.
                            ale w żadnym z nich nie pojawiają się ani szybkie newsy, ani gwiazdorstwo. a to
                            było tematem mojej poprzedniej wypowiedzi.
                            wczoraj byłem w warszawce i ogladałem z zapartym tchem kanał kino polska. zaraz
                            się pewnie znajdą osobnicy, którzy zarzucą mi brak smaku i gustu.
                            socjalistyczne kroniki? amatorskie produkcje?
                            cóż moi drodzy. niektórzy lubią blondynki, a inni zupę szczawiową. telewizja od
                            lat budowana jest w ten sposób, że coraz więcej powstaje kanałów tematycznych.
                            na jednym są dinozaury i podwodne łodzie, na innych miś colargol, a na jeszcze
                            innym parafialne wieści. mamy pilota i rządzimy.
                            całuje was w guziczki
                            wasz niereformowalny przyjaciel krzysia i czesia
                            • Gość: dodi Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.elpos.net 24.02.05, 20:19
                              jesteś beznadziejny i mam wrażenie że wali z Ciebie ogromna tęsknota
                              za "dobrymi starymi czasami", która jest tak silna że nic poza nią nie widzisz.
                      • Gość: tom Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.light.csk.pl 24.02.05, 19:56
                        taaak taakk
                      • Gość: dodi Re: pozdrawiamy pracowników PTV IP: *.elpos.net 24.02.05, 20:15
                        Gość portalu: Darek napisał(a):

> Powiesz szczerze "dziennikarze" PTV na mój gust nie maja tego czegoś. program
                        > wyglada tak: idą ulicą jest muzeum no to chyc robimy program, wyjdą z muzeum
                        > jest las to chyc nagrywamy, w gazecie cos napiszą to siup kamera w ruch,
                        > obowiazkowo wszystkie wystawy ważne czy nie ale nagrywamy. Do tego kto
                        zniesie
                        > 6 felietonów poz rząd? i to jeszcze tak usypiajacych? Jeżeli myślicie że jany
                        > porgram da się zrobic jednorazowym wyjściem do muzeum czy lasu, przypiąc
                        > mikrofon faciowi i niech gada potem parę wstawek i jest program to sorki
                        > zmieńce robotę a nie żale na forum że jak nie lesnik to co?
                        > Ja "na siłe" próbowałem ogladać ptv i się nie da po 30 min leżaki... jak
                        można
                        > nadawac nie podając godzin tylko "liste programów"? Przeciez nikt poza
                        tFurcami
                        >
                        > i ich rodzinami nie będzie przed telewizorem siedział 1,5 H żeby doczekać
                        > relacji z meczu bo nie wiadomo kiedy się zacznie. Ja się ciesze że są ludzie
                        co
                        >
                        > zamiast na piwo iść coś tworzą ale :
                        > 1. Nazywanie tego "Telewizją " to megalomania
                        > 2. Brak pokory co do krytyki to głupota
                        > 3. Myślenie o sciąganiu abonamentu za taki "program" to naiwność (w Savie
                        > zapewniali mnie że nic NARAZIE PTV w abonamencie się nie płaci, zasugerowałem
                        > że jeśli NARAZIE się zmieni to ja wysiadam i kupie cyfrę.

mam elpos i podobne wrażenia co do PTV, ale myślę że jak będzie płatne to w
                        pakiecie "górnym" dla tych co chcą mieć wsio.
                        • Gość: elpos jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:24
                          napisali że z racji włączenia kilku kanałow (iptv) abonament poszedł w górę do
                          32 zł w Elposie
                          • Gość: yaggoda Re: jest IP: 212.33.87.* 02.03.05, 12:37
                            chic chic wyłączyli to ustrojstwo. splajtowali chyba. trochę szkoda że tak
                            szybko, może udało by się tej telewizji rozwinąć.
    • Gość: :) ale jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 11:17
      Normalnie szok !
      Właczyłe m TVwizor na "planszach" by zobaczyć ile za neta sie płaci,patrze leci
      PTV:
      Strazacy ćwiczą coś : 5, 10, 15 minut bez komentarza, bez muzyki poskładane bez
      ładu i składu raz to raz co innego po ok 20 minutach "niemego" kina wysiadłem.
      jak tak ma wygladać nowe PTV to gratuluje pomysłów ! Czy to kara dla widzów .
      Za spóznienie z opłata abonamentu kara 1h oglądania PTV:)
      normalnie jajca jakieś po co "nabijać" godziny jak sie nie ma co pokazać? myslę
      że 10 minut z fajnym komentarzem w rytm pasujacej muzyki to by była fajna
      relacja z ćwiczeń a le to co leci ? SZOK.
      • Gość: dash# Re: ale jaja IP: *.elpos.net 06.03.05, 20:07
        WIDZIAŁEM ALE PRZEŁĄCZYŁEM PO 5 MIN, WIĘCEJ NIE MOGŁEM....NUUUUUUUUUUUUUUUDA
        • Gość: GOŚ2 Re: ale jaja IP: *.elpos.net 13.03.05, 20:32
          dodam jeszcze 3xU NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDA
    • Gość: jasio a tak serio PTV działa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 15:53
      rzucam czasem ne ten kanał i widzę same powtórki z przed tygodnia, miesiąca, z
      zimy nic nowego - normalnie padło chyba wszystko !
      • Gość: zombiszczak Re: a tak serio PTV działa ? IP: 212.33.91.* 24.06.05, 10:39
        podobno tak:-(
        szkoda, mogło być z tego coś fajnego....
        • meteorrr Re: a tak serio PTV działa ? 25.06.05, 13:07
          szmira szkoda czasu i pieniędzy -jeden wielki lepik laików z zerowym
          profesjonalizmem
      • Gość: trolo Re: a tak serio PTV działa ? IP: *.osiedle.net.pl 25.06.05, 11:50
        widocznie nie mogło- na razie to lipa , ale mają przejac jardowska bo tam
        komletna kicha moze im to pomoze i sie utrzymaja - na razie padło sowsiem
        • meteorrr Re: a tak serio PTV działa ? 27.06.05, 09:58
          stwierdzam niestety z przykroscią ze bidnie tam i bylejekosciowo-nie prognozuje
          im długiej i szczesliwej przyszłosci -odpadną jesli sie nie zmienią
    • Gość: 532 Re: PODLASKA TELEWIZJA PTV IP: *.osiedle.net.pl 27.06.05, 10:40
      jedno wieeeeeeelkie dno bez szans na zmiane !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka