jusiaz 25.02.05, 15:44 A może jest mama z Nowego Miasta?? Odezwijcie się!! Justyna i Wicia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewamaja Re: Nowe Miasto - Białystok 28.02.05, 12:25 zgłaszam się! ewa i kamil, lat prawie 2. Oprócz tego jest Ola i jej córa Maja. Poznałyśmy sie dzięki temu forum. Napisz do mnie na priv jak masz ochotę. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Nowe Miasto - Białystok 21.03.05, 18:28 Jeszcze ja jestem!!! Poznałam juz kilka mam z forum ale żadnej niestety z Nowego Miasta i dalej chodzę na samotne spacerki:( Mam dwóch synków 5letniego i 8miesięcznego. Możesz napisać na priv lub tutaj albo na watek "Niewyspane mamusie z Białegostoku" bo tam najczęściej zaglądam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=16167177&s=6 Gorąco pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha08606 Re: Nowe Miasto - Białystok 01.05.15, 18:38 Hej tez jestem z nowego miasta nalisz cos o sobie z kakiej ulicy jestes? Ja Zachodnia Odpowiedz Link Zgłoś
zduno2 Re: Nowe Miasto - Białystok 22.03.05, 10:49 my też jesteśmy z nowego miasta.My tzn magda i 4 miesięczna Nikolinka.Właśnie dopisałyśmy się do wątku Niewyspane mamusie z białegostoku Odpowiedz Link Zgłoś
dubois Re: Nowe Miasto - Białystok 26.05.05, 21:17 tez jestem z nowego miasta, ale moje blizniaki mnie angazuja ,wiec nie mam zbyt wiele czasu na net w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
skaferlatine Re: Nowe Miasto - Białystok 08.06.05, 14:23 :) Mieszkałam na Pułaskiego, ale już od 3 lat na W-wskiej... Dubois: czy przypadkiem nie masz takich dośc krótich włosów i chodzisz często koło Stokrotki? Pozdrówka, Ula ps. zapraszam na www.noworodek.pl tam też mamy wątek mam z Białegostoku :) Odpowiedz Link Zgłoś
dubois Re: Nowe Miasto - Białystok 26.06.05, 22:44 raczej nie , a koło stokrotki mieszkam , ale mam duzo problemow z malymi obecnie - gronkowiec , wiec nie wychodze na spacery:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha08606 Re: Nowe Miasto - Białystok 01.05.15, 18:36 Hej ja tez jestem z nowego miasta z ul. Zachodniej odezwi sie napisz cos o sobie, - Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
iwona2405 Re: Nowe Miasto - Białystok 10.02.16, 09:46 Witam wszystkich rodziców . Prowadzę Klub Malucha w Kleosinie i Ignatkach . Właśnie otrzymaliśmy dofinansowanie do czesnego w kwocie 189 na dziecko . Osoby zainteresowane zapraszam na nasza stronę www.teczowydomekmalucha.pl oraz na fb teczowy domek malucha . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elcia-fazercia Re: Nowe Miasto - Białystok 24.04.16, 14:24 hej tez jestem z nowego miasta z transportowej dokładnie chetnie poznam :) mam córke lat 5 a druga lat 2 :) Odpowiedz Link Zgłoś