Gość: burak IP: *.proxy.aol.com 21.06.02, 07:58 bialystok dolina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: browarek Re: Lomza gora IP: *.*.*.* 21.06.02, 17:12 Gość portalu: burak napisał(a): > bialystok dolina > Czy Łomża leży na Giewoncie? Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Lomza gora 21.06.02, 19:43 Gość portalu: browarek napisał(a): > > Czy Łomża leży na Giewoncie? Nie, na gorze Krolowej Bony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uomrzan Re: Lomza gora gowna - zniszczyc ja laxygenem IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 22:35 Lomza gora gowna, ktore przyplywa do nas Narwia z Bialegostoku. My wysylamy je dalej do Ostroleki. A moze trzeba by je jakos odeslac... (naloty balonowe?) Odpowiedz jest zjadliwa aczkolwiek poniekad prawdziwa. Niestety nie chodzi mi tylko o "produkcje" bialostockiej oczyszczalni sciekow. Duzo bardzo roznorodnych "fekaliow" (smaczkow, zapaszkow) trafia do nas prosto ze stolicy "wojewodztwa". To jest oczywiste zjawisko dostrzegalne golym ... okiem - tak jak to, ze kazdy musi swoje potrzby fizjologiczne jakos zalatwic. Ale zeby sie tym na forum chwalic ? Kolego - wiemy ze czasem (za przeproszeniem) musisz sie wysr.. Prosze tylko - nie opisuj tego zbyt dokladnie bo literatury pieknej z ... tego nie bedzie. Pozdrawiam i zycze mniej stresow - nie idz tak bardzo "w zaparte". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Lomza gora gowna - zniszczyc ja laxygenem IP: 194.204.190.* 26.06.02, 15:18 to niestety prawda. Z grawitacją nie można walczyć .Gówno zawsze spływa w dół (tzn. do lomzy) Odpowiedz Link Zgłoś