Dodaj do ulubionych

znikajace posty-2

01.02.24, 13:51
Moj post ponownie zniknal, bardzo prosze o wytlumaczenie dlaczego:
"Juz ci kiedys pisalam, ze jestes bardzo zazdrosny i zadufany w sobie i nie dopuszczasz mysli, ze tam za wielka woda, dla ciebie nieosiagalna, mozna sobie za prace zyc jak paczek w masle. Trafiles do zlego towarzystwa, ktore cie sciagnelo na samo dno. Patrz te nicki ponizej, ktore cie popieraja i az piszcza z radosci jak chamstwo bierze gore."
forum.gazeta.pl/forum/w,50,177232365,177232365,Mount_Everst_gora_smieci_i_smierci.html
a ublizajacy post jorla zostal: (ten sam watek)
"jorl11
Re: Mount Everst góra śmieci i śmierci
31.01.24, 11:46
senioryta13 napisał:

> Nie, ale prawie doszlam do Mt. Everest Base Camp. Musialam jednak zawrocic ze w
> zgledu na pogode, a nie bylo juz czasu ponawiac nastepnego dnia, mialam jeszcze
> inny cel, ktory zrealizowalam. Czas wyliczony.

A bylas na MtEverest za zarobione w pracy swoje pieniadze? Czy za dawanie d... jakiemus ktory Tobie taka wycieczke zafundowal bo on mial pieniadze?

Nie masz sie czego wstydzic droga s13, ja duzo takich dziewczyn mialem ktore w ten sposob pracowaly.
Wcale o takich zle nie mysle."
Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: znikajace posty-2 01.02.24, 14:26
      Nie, ja tu widze wszystkie 3 twoje posty. Wszystko sie opublikowalo.
      Moze ciasteczka wyczysc?
      • senioryta13 Re: znikajace posty-2 01.02.24, 15:05
        princesswhitewolf napisała:

> Nie, ja tu widze wszystkie 3 twoje posty. Wszystko sie opublikowalo.
        > Moze ciasteczka wyczysc?

niestety, ja nie widze zadnego. Pytanie jest w takim razie, jaka byla przyczyna , ze zniknely/wyparowaly. bez sladu?

Na pierwszym mam tylko 'kropeczki' i ze wiadomosc zostala usunieta , bo regulamin. Ublizajacy i oczerniajacy post jorla jednak zostal. Oczekuje od Pani Kasi sprawiedliwosci.
        • wariant_b Re: znikajace posty-2 02.02.24, 00:07
          senioryta13 napisał:
          > Na pierwszym mam tylko 'kropeczki' i ze wiadomosc zostala usunieta , bo regulamin.

Faktycznie - jest taki, bo pewnie ktoś go zgłosił, a moderator nie zauważył kontekstu,
          bo na przykład miał ustawiony porządek od najnowszego i nie zauważył postu jorla.
          Ten post jorl11 powinien być usunięty wraz z twoją odpowiedzią.

Dwa pozostałe, których nie widzisz, być może zostały wycięte wraz z cudzym postem
          jako gałązka odpowiedzi - wtedy nie ma po nich widocznego dla użytkowników śladu.

W zasadzie to niedoróbka oprogramowania - powszechnie stosowana jest zasada, że autor
          powinien widzieć swoje usunięte czy ocenzurowane posty, aby móc reklamować decyzję.
    • kasi.aa Re: znikajace posty-2 02.02.24, 17:27
      Ataki personalne są niezgodne z Regulaminem. Usunięty został też post oczko wyżej, który również kwalifikował się do skasowania. Bardzo proszę nie przeklejać na forum nieregulaminowych treści, można je zgłaszać pod adres forum@agora.pl
      • senioryta13 Re: znikajace posty-2-ataki personalne 05.02.24, 15:13
        kasi.aa napisała:
        > Ataki personalne są niezgodne z Regulaminem. Usunięty został też post oczko wyż
        > ej, który również kwalifikował się do skasowania. Bardzo proszę nie przeklejać
        > na forum nieregulaminowych treści, można je zgłaszać pod adres forum@agora.pl

to teraz wytlumacz, kto kogo tu personalnie zaatakowal ?
        jorl atakuje mnie pierwszy, jego post zostaje, moje 2 czy 3 sa usuniete.
        Moze warto porozmawiac z cenzorem , bo mu troche logika szwankuje.

wykrywacz-klamcow, czy lowca -ruskich -troli, to jest ta sama osoba, ciagle mnie atakuje. Bardzo prosze przyjrzec sie jego atakom pod moim adresem. (nie odpowiadam). Ja juz kiedys pisalam w tej sprawie, niestety problem powrocil.
        Malo tego, napisalam na adres agory (w zeszlym roku) i zaraz po tym, wykrywacz-klamcow uzywal moich personalnych danych na forum swiat. To sprawa kryminalna.
        Jak to wytlumaczysz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka