Dodaj do ulubionych

Sposob na forum cz 2

25.04.05, 21:06
Poniewaz admin nie moze caly czas pilnowac porzadku na forum proponuje
zglaszac obrazliwe watki do wyciecia .To mozna zrobic na forum o forum
.Znajduje sie tam link na ktory mozemy zglaszac administracji portalu
obrazliwe posty oraz watki.
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299
Obserwuj wątek
    • ralston Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 21:12
      Właściwie to szybciej jest kliknąć na czerwony kosz. Tylko zdaje się potrzebne
      jest takie zgłoszenie z conajmniej dwóch różnych IP - inaczej nikt się takim
      postem nie zajmie...
      • koczisss Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 21:20
        Aha, to już wiem jak to robić. Raz wcisnę, odłączę się od sieci i podłączę powtórnie i kolejny raz wcisnę. Mam neostradę i dynamiczne IP, za każdym razem po zalogowaniu się mam inne:)))
      • max39 Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 21:22
        Ja zglaszalem juz obrazliwe posty do wyciecia ta droga i wiekszosc zostala
        wycieta .Zglaszalem glownie te zawierajace wulgaryzmy a szczegolnie te
        obrazajace Bialystok.
      • max39 Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 21:37
        ralston napisał:

> Właściwie to szybciej jest kliknąć na czerwony kosz. Tylko zdaje się potrzebne
        > jest takie zgłoszenie z conajmniej dwóch różnych IP - inaczej nikt się takim
        > postem nie zajmie..

Moze tak bylo jakis czas temu teraz wystarczy w e-mailu podac link do
        obrazliwego postu i napisac krotkie uzasadnienie .Przynajmniej ja tak robie.W
        ostatnich dyskusjach na forum o forum admini zachecali do wysylania e-maili na
        forum.abuse@gazeta.pl
        • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.05, 22:04
          Ja jeśli wysyłam (dawno tego nie robiłem, jak coś, to klikam w kosz), to nie
          piszę żadnego uzasadnienia, tylko wysyłam link.
          • max39 Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 22:12
            Uzasadnienie mozna napisac w jednym zdaniu czy nawet w tytule e-maila np; watek
            jest obraza mieszkancow Bialegostoku , albo ten post ozawiera niecenzuralne slowa.
            • szelest.bzu Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 22:13
              A czy był tu kiedyś społeczny admin?
              • kamilar Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 22:30
                To jest chyba kiepski pomysł, mógłby nie być bezstronny i wycinać wątki nie
                lamiące etykiety, mógłby też być przekupionyp rzez tura i wycinać wątki krytyczne:)
              • ralston Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 23:08
                szelest.bzu napisała:

> A czy był tu kiedyś społeczny admin?

Padała propozycja powołania takiego admina, ale upadła.
            • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.05, 22:17
              Ja wysyłam link, nic więcej. Jeśli piszę coś, to tylko w temacie. I tak admin
              musi obejrzeć wpis, i tak.
        • kamilar Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 13:44
          Wysłałem wniosek o wykasowanie prowincjonalnego Białegostoku. Przyznaje wam
          racje, ten wątek nadaje się tylko do usunięcia, po prostu z takimi jak Ali nie
          można normalnie rozmawiać. Boże jak ja nie lubie hipokryzji tego typu ludzi:(((
    • szelest.bzu Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 21:19
      Jakimś sposobem jest umieszczenie alexa.4 i innych zaśmiecaczy w opcji "ukryj
      nieprzyjacół" w ustawieniach forum.
      • max39 Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 21:30
        szelest.bzu napisała:

> Jakimś sposobem jest umieszczenie alexa.4 i innych zaśmiecaczy w opcji "ukryj
        > nieprzyjacół" w ustawieniach forum.

To tez jest sposob , ale nie o to mi chodzilo najbardziej draznia mnie osoby
        ktore obrazaja Bialystok z powodu ze jakis Bialostroczanin ich oszukal zawiodl
        itd nastepnie wchodza na forum Bialystok i obrazaja cale miasto a takich bylo
        juz troche .Takim intruzom musimy powiedziec stanowczo nie .
        • kamilar Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 21:32
          Ja uważam, że fora typu prowincjonalny białystok sa przynajmniej na temat (w
          przeciwieństwie do tematyce o papieżu), dotyczą miasta, inną kwestią są
          argumenty jakie są tam używane:(
          • max39 Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 21:56
            Watki o papiezu powinny zostac przeniesione na forum aktualnosci lub swiat .Co
            do watku prowincjonalny Bialystok to jest jedna wielka zenada. Autorka ubliza
            nam od wiesniakow oraz pisze glupoty w stylu ze chlopcy u nas wkladaja sobie
            swetry w spodnie w rzeczywistosci robi to moze jeden na sto .Mysle ze ona
            wystawila nam opinie na podstawie jednego czlowieka z ktorym byla blisko
            zwiazana inaczej nie bylo by w niej tyle jadu i moze raz byla w naszym miescie .
            • szelest.bzu Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 22:00
              Proponuję kliknąć w tym wątku w czerwony kosz...
              • kamilar Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 22:05
                A ja was chciałem prosić nie zachowujcie sie jak panowie z LPR i nie cenzurujcie
                wszystkiego co kłóci się z waszym światopoglądem. Każdy ma prawo do wyrażenia
                swojej opinii, nawet jeżeli ta opinia jest głupia, czy może kogoś urazić.
                Wystarczy podać racjonalne argumenty przeciw albo nie brać udziału w dyskusji>
                "Denerwować się to psuć sobie zdrowie za głupote innych"
                • szelest.bzu Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 22:09
                  Kamilar sprecyzuj swój post. "Nie cenzurujcie wszystkiego co się kłóci z waszym
                  światopoglądem" - co przez to rozumiesz?
                  • kamilar Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 22:27
                    wasz światopogląd zakłada, że wszyscy mają się ze wszystkimi zgadzać, a jeśli
                    się nie zgadzają to trzeba ich posty usunąć. Denerwujecie się jeżeli ktoś
                    krytykuje miasto (owszem tu przyznam, że dobór słów i argumentów był zły),
                    denerwuje was, gdy ktoś mówi źle o religii, zapominacie, że jest ona elementem
                    naszej codzienności, więc o niej mowimy.
              • max39 Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 22:06
                Zglosilem ten watek do usuniecia , ale widocznie admin uznal ze sie do tego nie
                klasyfikuje .
        • szelest.bzu Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 21:35
          Irytuję się jak na sensowny wątek wchodzi Alex i Piecyk... Od razu wiadomo jest
          co będzie dalej... W ten sposób ciekawa na początku rozmowa zmienia się w
          wiadro pomyj...
          • koczisss Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 21:36
            Nie zapomnij o zenku:)))
            • szelest.bzu Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 21:37
              koczisss napisał:

> Nie zapomnij o zenku:)))
              >

jakże bym smiała...
          • szelest.bzu Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 21:36
            A tak przy okazji... na niektórych forach (np. na psychologii i telewizji)
            wprowadzono obowiązkowe logowanie się... Co wy na to żeby wprowadzić to też i
            tutaj?
    • szelest.bzu Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 21:40
      A jak widzicie sprawę wątków, w których dochodzi do kłótni na tle wyznawanej
      religii?
      • max39 Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 21:48
        Jesli chodzi o religie to oczywiscie wati ublizajace komus z powodu wyznawanej
        przez niego religii nalezy usuwac.
        • Gość: McBride Re: Sposob na forum cz 2 IP: 212.122.214.* 25.04.05, 22:30
          a obrażających banować...
          ale wtedy forum Białystok straciłoby "gwiazdę" alexa...
          • kamilar Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 22:31
            Alex nie jest jeszcze najgorszy, problemem są osoby typu Pawlak1, wojujący,
            obrazający ostatni (jego zdaniem) sprawiedliwy, no ale jego posty (te które
            zgłosiłem) admin usunął:)
          • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.05, 22:33
            Na Tea Time zabanowali i mają spokuj.
            • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.05, 22:33
              Tj. spokój. :-]
              • szelest.bzu Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 22:36
                Brzydkie słowa trzeba usuwać. To jakiś wniosek z tej dyskusji.

Kamilar chyba trochę przesadzasz. Inne poglądy są OK. Kłopot tkwi w formie w
                jakiej są wyrażane.
    • szelest.bzu Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 22:24
      W wątku: Radni osądzą prezydenta jest tyle brzydkich słów, że dawno powinien
      być wycięty...
      • kamilar Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 22:28
        Tu masz racje, chłopcy wyładowują swoją frustrację:)
      • max39 Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 22:30
        Raczej wypowiedzi tych osob .Sam jestem przeciwnikiem prezydenta , ale uwazam ze
        mozna go krytykowac w kulturalny sposob.
    • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 23:19
      najczęsciej wycinanym są piecyk i zenuś:)
      Nie rozumiem rożżalenia na tą dziewczynę która pisze że Białystok to prowincja.
      Białystok jednak jest prowincją i nie zmienią tego ambicje Białostoczan.
      Jedynie zmiany w Białymstoku mogą to zmienić. A jesli wypowiedzi dziewczyny się
      nie podobają to należy nie wchodzić z nią dyskusję.
      • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.05, 23:21
        alex.4 napisał:

> najczęsciej wycinanym są piecyk i zenuś:)

No i dlatego dostałeś bana na Tea Time... :-)
        • kamilar Re: Sposob na forum cz 2 25.04.05, 23:26
          A teraz będą sie kłócić o to kto jest częściej banowany:)
          • zenon_smiglo Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 04:14
            Z tym logowaniem sie, to dobry pomysl. Aleksiej nadal uzywalby wielu nickow,
            ale troche utrudniloby mu pisanie samemu do siebie.
            • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 08:54
              sam do siebie pisywał piecyk, co mu pogromca oszołomów udowodnił:)
              podobnie jak inne grzeszki:)
              Śmigło dlaczego wszystkich oceniasz swoją miarą:)
              • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.04.05, 08:58
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=16515263&v=2&s=0
                • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 09:35
                  piecyk wyraźnie pogromca oszołomów udowodnił tobie, że podszywałeś sie pod inne
                  nicki i pisałeś sam ze sobą...
                  Nie udawaj dziewicy którą nie jesteś:)
                  Ciekawsze jest coś innego. Wielokrotnie pokazałeś że nie rozumiesz tekstów z
                  którymi polemizujesz (to jeszcze można tłumaczyć twoją złą wolą), ale również
                  tych które ptzytaczasz jako dowód na swoje racje. A to jest juz duzo
                  powazniejsze. Ty masz chyba problemy z zrozumieniem przeczytanego tekstu.
                  Okazywało się, że powiedzenie, że Polacy bałwochwalczą czcą Jana pawła II
                  zamaist go słuchać uznałeś że jest to atak na Jan Pawła II (sic!). Powiedzenie,
                  że mieszanie ideologii faszystowskiej z katolicyzmu jest gównem bo oba systemy
                  są ze sob ą spzreczne uznałeś że to atak na katolicyzm (sic!). Kiedy
                  powiedziałęś że udowodnisz ze Gazeta Wyborcza jest związana z UW przytoczyłes
                  hasło z encyklopedii (sic!) które tego nie sugeruje (sic!). Takich twoich
                  wypowiedzi jest sporo. Często się kompromitujesz swoimi wypowiedziami
                  • szelest.bzu Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 09:44
                    Alex ależ ty nudny jesteś. N-ty post powtarzasz te same treści. Powiedziałeś
                    raz... i starczy!!! Nikogo nie obchodzą twoje wypociny na temat Piecyka.
                    • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 09:52
                      piecyk to czysta tragedia. Ma kłopoty ze zrozumieniem tekstu pisanego. Cały
                      czas okazuje się, że polemizuje z włąsnymi wyobrażeniami, a nie poglądami
                      innych. ma kłopoty ze zrozumieniem tekstu. A pewne sparwki udowodnił mu
                      pogromca oszołomów. Piecyk jest na tyle prymitywny, że sądzi że jak będzie
                      udawał pokrzywdzonego to wszyscy mu uwierzą...
                      biedactwo... piecyk ty lepiej czytaj wypowiedzi zanim się odezwiesz...:)
                      • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.04.05, 09:54
                        A na Tea Time zabanowali i mają spokój.
                      • szelest.bzu Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:54
                        alex.4 napisał:

> piecyk to czysta tragedia. Ma kłopoty ze zrozumieniem tekstu pisanego. Cały
                        > czas okazuje się, że polemizuje z włąsnymi wyobrażeniami, a nie poglądami
                        > innych. ma kłopoty ze zrozumieniem tekstu. A pewne sparwki udowodnił mu
                        > pogromca oszołomów. Piecyk jest na tyle prymitywny, że sądzi że jak będzie
                        > udawał pokrzywdzonego to wszyscy mu uwierzą...
                        > biedactwo... piecyk ty lepiej czytaj wypowiedzi zanim się odezwiesz...:)

Czy ty w ogole rozumiesz co czytasz????? Po co n-ty raz powtarzasz te same
                        treści??? WSZYSCY DAWNO ZROZUMIELI TO, CO CHCESZ WYRAZIĆ. NIE MUSISZ SIĘ
                        POWTARZAĆ, BO TO TYLKO IRYTUJE!!!
                        • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:58
                          jeśli piecyk wkleja cały czas informacje, które są dalekie od parwdy wiec
                          przypominam na czym polega jego zasadniczy błąd. Nie rozumienie tekstu z którym
                          sądzi że polemizuje
                          • szelest.bzu Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 11:04
                            NIKOGO (POZA TOBĄ) NIE OBCHODZI TO, ŻE PIECYK CZEGOŚ NIE ROZUMIE (a może to ty
                            nie masz wystarczająco dużo rozumu, żeby go zrozumieć?).

Wszyscy wiedzą (od dawna) jakie masz w kwestii Piecyka stanowisko i NIE
                            POTRZEBUJĄ KOLEJNYCH POWTÓRZEŃ TEJ SAMEJ INFORMACJI!!!

A jeśli chodzi o mnie to uważam, że to ty masz ogromne kłopoty z rozumieniem
                            tekstu pisanego i wyciąganiem z niego wniosków. Dowodem jest właśnie owo
                            nieszczęsne powtarzanie się.
                            • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 11:07
                              piecyk nie rozumie tekstów kte wklejasz o czym najlepiej świadczy to co pisze
                              wklejajac owe wypowiedzi. gdybny ich rozumiał to nie opatrywałby takimi
                              komentarzami. Ja po prostu musze prostować błędy które wynikają z jego
                              pisaniny. Myslisz że to miłe powtarzać po raz kolejny, prostujac nieprawdziwe
                              wiadomości które on przytacza.
                              • szelest.bzu Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 11:13
                                alex.4 napisał:

> piecyk nie rozumie tekstów kte wklejasz o czym najlepiej świadczy to co pisze
                                > wklejajac owe wypowiedzi. gdybny ich rozumiał to nie opatrywałby takimi
                                > komentarzami.

Gadał dziad do obrazu, a obraz ani razu... I PO CO MI TO TŁUMACZYSZ???
                                Zrozumiałeś co napisałam powyżej???

>Ja po prostu musze prostować błędy które wynikają z jego
                                > pisaniny.

Zdejmę z twoich ramion to brzemię: NICZEGO NIE MUSISZ!!! Będzie ci łatwiej to
                                zrozumieć, jeśli przyjmiesz do wiadomości, że każdy z czytających to forum
                                potrafi myśleć samodzielnie...

>Myslisz że to miłe powtarzać po raz kolejny,

JA WIEM, ŻE OKROPNIE SIĘ TO CZYTA!!! Najśmieszniejsze jest to, że najbardziej
                                na tym tracisz ty sam, a zyskuje Piecyk.

• Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.04.05, 11:16
                                  BTW: chętnie poznam głębiej ukryty sens tej wypowiedzi:
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15698579&a=15725031
                                  • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 13:57
                                    To komentarz do wypowiedzi:"Panowie w czarnych sukienkach i brody noszące”
                                    czy „Cerkiew prawosławna –
                                    chyba krzywosławna” to cytaty z wypowiedzi profesora Aleksandra Maksimczuka,
                                    który wystąpił na ostatniej sesji Rady Miasta Bielsk Podlaski."
                              • kamilar Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 11:16
                                Alex, prosze nie powtarzaj, ty nie możesz czytać piecyka, a my nie możemy
                                słuchać katarynki. Wiemy że robisz to bona fide ale za Ktoś powiedział "mowa
                                jest srebrem a milczenie złotem"
                                • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.04.05, 11:17
                                  Jeśli chodzi o katarynkę, to polecam kataryna.blox.pl ;-)
                                  • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 14:04
                                    w kazdym razem kiedy piecyk albo ktoś inny będzie klamał, konfabułował to będę
                                    to sprostował...
                  • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.04.05, 09:53
                    alex.4 napisał:

> piecyk wyraźnie pogromca oszołomów udowodnił tobie, że podszywałeś sie pod inne
                    >
                    > nicki i pisałeś sam ze sobą...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16750357&a=16759638
                    • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:01
                      piecyk pogromca osozłomów udowodnił podszywanie się. Nie jesteś wiec biedną
                      dziewicą:) Do tego nie rozumiesz tekstów z którymi polemizujesz. Co jest
                      jeszcze bardziej zabawne i nienajlepiej świadczy....
                      A numer IP? Ja pisuje najczęsciej z publicznych komputerów, które używają od
                      kilkunastu do kilkudziesiąt tysięcy osób. Moje komputery nie są podłączone pod
                      net. Chronie swoje teksty i informacje które mam na nich:)
                      • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:07
                        piecyk - bezwzględnie powinny być usuwane wszystkie wypowiedzi których autorzy
                        podszywają się pod uzywane na forum nicki (ja padałem najczęściej ofiarą takich
                        praktyk). Zresztą to jest juz prowadzone. Teraz oprócz zenona juniora, który
                        chyba nie jest osobą, z którą zenuś wspólpracuje takowych nie ma.
                        Jesli zdarzą się teraz przypadki gdy osoby podszywają się pod inne powinny
                        takie osoby banowane. Dotyczy to akże sytuacji gdy ktoś nie loguje się i uzywa
                        wielu nicków (jak ty). Wtedy powinno być zablokowane wysłanie informacji z
                        takiego komputera na forum. Obowiązek logowanie się może nie jest zły. Wtedy
                        ukruci to stosowaną przez ciebie praktyke pisania na kilku nickach. Choć pewnie
                        inne osoby również pisują pod kilkoma nickami,albno nicki zmieniają.
                        • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:09
                          I jeszcze jedno. jesli ktoś publicznie rozsiewa kłamstwa również powinien być
                          wykluczony z dyskusji. Wtedy zanim coś zamieścisz zastanowisz się nad
                          informacją (najczęsciej ansiąknietą jaden którą zamiszczasz):):):)
                        • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.04.05, 10:09
                          No i Ciebie na Tea Time zabanowali. Teraz czekamy, kiedy zabanują Ciebie na F.
                          Białystok.
                          • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:14
                            Uważam że nawet ciebie nie powinno się banować choć nie potrafisz rozuymieć
                            tekstu który przytaszasz... tak jak to było z hasłem do encyklopedii które nie
                            udowadniało związków pomiędzy gazetą a UW o jakich mówiłeś, czy kiedy uznałeś
                            że zdanie, że Polacy czcą papieża zamiast go słuchać za krytykę Jana Pawła II,
                            czy też kiedy obrażałeś ludzi, gdy wszystkich anzjwazniejszych polskich
                            historykó zajmujacych się PRL nazwałeś ubekami, mimo że oczywiście nie masz
                            żadnych dowódów na wspólpracę... i wielu innych sytuacjach.... naucz się czytać
                            teksty które przytaszacz... to będzie spora zmiana na lepsze naforum:)
                            i używaj jednego nicka:)
                            • kamilar Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:16
                              Alex, gdybyś się tak częst nie powtarzał, to ludzie by cię bardziej lubili:)
                              Bo wiedze to Ty czasami masz, z historii starożytnej jesteś tu najlepszy, tylko
                              po co cały czas czepiasz się piecyka.
                              • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:20
                                czepiam się piecyka z bardzo konkretnych powodów, jeszcze z czasów gdy admin
                                pozwalał ludziom podszywać się, gdy na forum było bardzo wiele nicków bardzo
                                podobnych do mojego, ale wyrażajacych zdanie odmienne od mojego.
                                • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.04.05, 10:21
                                  Konfabulant! Trzeba bana dać jak na TT.
                                  • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:24
                                    piecyku przypominam co się działo w drugiej połowie 2003 i pierwszej połowie
                                    2004. Myslisz, że nikt juz nie pamieta...
                                    sporo było takich nicków jak:
                                    alex_4, aleks.4, aleks.4 (nie logowany), alex.7, alex..4 i tym podobnych.
                                    Liczysz że wszyscy mają taką krótka pamięć...
                                    a venus.69 też nie pamiętasz...
                                    • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.04.05, 10:25
                                      Konfabulant. Stare metody...
                                      • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:29
                                        to nie pierwszy raz gdy próbujesz bezczelnie kłamać. W końcu dla ciebie wszyscy
                                        historycy to SBecy... a pod moją osobę nigdy nie podszywano się... alex_4 i tym
                                        podobne nicki... a venus.69 też nei istniał:)
                                • kamilar Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:24
                                  Fakt jeszcze niedawno na forum bywał gość Alex4u
                                  • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:31
                                    a jeszcze wzcesniej takich nicków którz przypominały moje było kilkanaście.
                                    Zresztą nie tylko pod moja osobę się podszywano. Był ormont zamiast ormonda
                                    (szkoda, że już nie pisuje), zamiast venus.99 był venus.69. Dzwinym trafem
                                    podszywacz zawsze podszywał się pod osoiby o poglądach liberalnych....
                        • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:09
                          No zostanie jeszcze problem braku umiejetności rozumienia przytaczanego tekstu
                          przez ciebie. Ale zaden admin na to nie pomoże....
                          • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.04.05, 10:14
                            Dostaniesz (tak jak jeden gość na forum Kraj) bana i admin będzie miał spokój,
                            tak jak teraz na Tea Time mają.
                            • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:22
                              piecyku widzisz gdybyś był partnerem w dyskusji, nie przytaczał kłamstw, nie
                              zmyslał, to może czasami mógłbyś mieć racje. Ale anjpierw musiałbyś nauczyćsię
                              rozumieć teksty które wklejasz. I musiałbyś mieć pojęcie o wypowiadanych
                              problemach
                              • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.04.05, 10:23
                                Dostaniesz bana jak na Tea Time i będzie spokój.
                                • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:28
                                  piecyku widzę że nie jesteś w stanie ze mną dyskutować. Zawsze wychodzi w
                                  takich dyskusjach twoja ignorancja. Więc szukać jedynej furtki, abyś nie musiał
                                  stale przegrywać w dyskusjach... Po psrotu naucz się prowadzić dyskusje i mniej
                                  argumenty w dyskusjach
                                  a TT? Dla mnie się ono skończyło gdy and zaczął grozić mi i wnosisz
                                  antysemickie wypowiedzi gdy powidziałem kilka słów prawdy o astrologii, gdy
                                  okazało się, że zwolennicy astrologii nie są w stanie pokazać, że to nie jest
                                  tylko głupi zabobon, neizgodny z nauką, a któremu hołduje kilka osób z TT
                                  (takich jak habitus).
                      • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.04.05, 17:57
                        alex.4 napisał:

> A numer IP? Ja pisuje najczęsciej z publicznych komputerów, które używają od
                        > kilkunastu do kilkudziesiąt tysięcy osób. Moje komputery nie są podłączone
                        pod
                        > net. Chronie swoje teksty i informacje które mam na nich:)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=16494318&a=16567758
                        • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 18:36
                          Osoba która podszywała się pod moja osobę próbowałq fałszować adres IP i szło
                          mu to neistety całkiem niexle... piecyk ty interesujesz się adresami IP...
                          twoja wypowiedź jest do pewnego stopnia przyznaniem sie do winy:)
                          Jak napisałem w Italii dwa razy napisałęm bez logowania oto te
                          wpisy:
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15380889&a=15414092
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=3573269&a=15414039
                          Mój numer IP:*.pool8173.interbusiness.it
                          Szybko jednak zrezygnowałem z pisania bez logowania gdyż pojawiły
                          się nie
                          tylko wypowiedzi osoby podszywającej się (do czego przywykłem). Ale
                          ososba ta
                          kopiowała mój adres IP. Najpierw łacząć go z drugim adresem. To te
                          wypowiedzi:
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15414628&a=15414724
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15414628&a=15414859

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15414628&a=15415226
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15414628&a=15415407
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15414628&a=15414628
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15410971&a=15415639
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15416292&a=15416390
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15416673&a=15416837
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15416696&a=15416863
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15459990&a=15459990
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15460026&a=15460026
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15460026&a=15460159
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15482963&a=15482963
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15482999&a=15482999
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15483031&a=15483031
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15518418&a=15518418
                          adres IP: *.clikka.com / *.pool21757.interbusiness.it
                          I wreszcie to co spowodowało, że wycofałem się zupełnie z forum.
                          Wypowiedzi
                          które zaczeły się pojawiać od 6.09
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15519501&a=15520944.
                          Jak widać
                          adres IP już nie rózni się od tego z któego pisałem w Rzymie. To
                          *.pool8174.interbusiness.it (jedynie w początkowej części adresu
                          jest zamiast
                          3 liczba 4)
                          Niezalogowane (i nie moje wypowiedzi ukazywały się z tegoa dresu
                          przez
                          następne dni)
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15516369&a=15520970

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15591000&a=15591000
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15699277&a=15711941
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15604801&a=15712056
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15698579&a=15738723
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15737497&a=15737745
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15737728&a=15743003
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15554826&a=15860036
                          W czasie mojego pobytu w Italii ktos także podszywał się z innych
                          adresów.
                          Oto kilka przykładów. Pierwszy jest bardzo charakterystyczny. O ile
                          następne
                          były pisane z neoplusa ten nie. Jak widać podszywacz nawet próbował
                          wymysleć
                          mi rozkład dnia w Rzymie:)))
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=3573269&a=15452315
                          I wpisy osoby która najczęściej podszywała się
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15445396&a=15449265
                          Jak widać osoba pisząca ma pewne rozeznanie w sprawach adresów:)
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15455530&a=15457520
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15439373&a=15468039
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15445936&a=15469384
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15470989&a=15471219
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15555817&a=15555817
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15747493&a=15749705
                          I kolejne wypowiedzi pisane tym razem nie z neostrady:
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15747493&a=15747493
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15747493&a=15747569
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15747493&a=15747507
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15763905&a=15770365
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15802472&a=15834010
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15763905&a=15889574
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16311599&a=16311599
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16485305&a=16488867
                          • Gość: T-800 Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.04.05, 18:42
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=16549721&a=16557150
        • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 08:53
          piecyk to ty jesteś największą zakałą tego forum. Piszesz nie na temat,
          kłamiesz, nie masz pojęcia o sprawach a wypowiadasz się na tematy na których
          się nie znasz, kolportujesz kłamstwa, spamujesz i ewidentnie masz kłopoty z
          rozumieniem tekstu w języku polskim.
          • zenek_smiglo_jr Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 09:29
            alex, how are you :D how come you don't like him? :D
            • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 10:34
              Dla mnie wazne jest, ze skończyły się czasy gdy na forum można było bezkarnie
              podszywać się pod inne osoby. Admin nie może być na forum zawsze. Ale teraz
              jestem w miarę zadowolony z jego pracy (praca admina jest zawsze ciężka zawsze
              znajdą się powody do malkomtemstwa).
              Jestem przeciwko adminowi społeczenemu. Admin nie powinien wchodzić w dyskusje.
              Powinien forum obserwować, ale nie powinien uczestniczyć w dyskusjach. Admin
              nie może być stroną. Dla tego uważam, ze obecna dzialalność admina jest dobra.
    • kamilar Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 12:13
      Brawo admin, dzisiaj działasz wyjątkowo szybko. Mam oczywiście na myśli posty
      aliego z prowincjonalnego b:)
      • Gość: dryla Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:43
        a dlaczego ja mam tylko opcję odpowiedz a nie mam odpowiedz cytując????
        • kamilar Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 13:28
          Gość portalu: dryla napisał(a):

> a dlaczego ja mam tylko opcję odpowiedz a nie mam odpowiedz cytując????
          Nie mam pojęcia u mnie też nie zawsze się pojawia. Zrób kopiuj i wklej i
          problem rozwiązany:)
          • Gość: dryla Re: Sposob na forum cz 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:47
            dzięki za cynk:))) teraz tak studenci piszą prace: kopiuj/wklej:)))
            • kamilar Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 13:49
              Skąd ty to wiesz, kurcze, ktoś pewnie mnie wydał. Zresztą kopiowanie z jednej
              pracy to plagiat, z dwóch to kompilacja, z trzech to praca naukowa i tej zasady
              będe się trzymał:)
        • alex.4 Re: Sposob na forum cz 2 26.04.05, 14:02
          a logujesz się...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka