ira.mak 28.09.06, 00:19 a teraz drogie babcie to wam zaśpiewam kołysankĘ.chyba odbiło babie-powiecie? Nie bardzo mi sie chce spać,ale siła wyższa,nie ma z kim pogadać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa553 Re: a teraz... 28.09.06, 08:24 jak jeszcze raz powiesz do mnie babcia, to sie obraze))) Nie bylam matka wiec i babcia nie bede i juz! Nie mowiac juz o tym, ze o wiele za mloda jestem na tak dostojne nazewnictwo))) Odpowiedz Link
ira.mak Re: a teraz... 28.09.06, 11:11 przepraszam,przepraszam-ale powiem ci że bycie babcią to fajna sprawa!Własnie sie dowiedzialamże moja wnusia przyjedzie do mnie na parę dni,bo będą robić jakiś remont.Jestem cała happy!!!!!Przy kompie raczej nie posiedzę,bo ona sie dorwie do swoich gierek,a poza tym to jest tajfun nie dziewczyna.A mam koleżankę co została babcią mając 38 lat..... Odpowiedz Link
pia.ed Re: a teraz... 28.09.06, 13:18 Tez nie jestem babcia, nawet sie na to nie zanosi i wcale sie z tego powodu nie martwie ... Czuje sie na to stanowczo za mloda duchem. A znam osoby ktore nie mogs sie doczekac malzenstwa corki czy syna wlasnie ze wzgledu na "status" zostania babcia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: a teraz... 28.09.06, 14:55 No cóż pia-ed jak już zstaniesz babcią,dopiero wtedy poczujesz co to znaczy. Babcie młodzieją przy wnukach. Odpowiedz Link
pia.ed Re: a teraz... 28.09.06, 19:57 Mnie odmladza syn - to mi wystarczy! jaga_22 napisała: > Babcie młodzieją przy wnukach. Odpowiedz Link
52ania Re: a teraz... 28.09.06, 23:01 Ja jestem babcią i bardzo się cieszę.Czekałam na wnuczę od syna(7 lat po ślubie) i niestety nic z tego.Doczekałam się od córki.To dla niej kazdego dnia otwieram przedszkole i bawię się z nią do południa, a jak trzeba to i cały dzien.Jestem w swoim żywiole.Magdalena ma 16 miesiecy i jak każda wnuczka dla babci, jest madra i ładna.Niech żyją babcie!!! i ciocie babcie i panie babcie i omc babcie. Odpowiedz Link