Gość: PoCo IP: 212.87.10.* 16.07.02, 00:19 Klamstwa,opluwanie,pomowienia,zawisemocje.Oto Wasze Forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: Po Co Jest FORUM? 16.07.02, 00:30 W koncu znalazl sie Jedyny Sprawiedliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Po Co Jest FORUM? 16.07.02, 09:01 jak tu jest tak okropnie to po co tu zagladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Po Co Jest FORUM? 16.07.02, 09:22 klamastwo opluwanie i zawisle emocje sa w TWOIM poscie!!!!, ktory przez przypadek chyba znalazl sie na Forum :(((Jesli jestes rozżalony/a z powodu tego ze ktos gdzies na Forum Ciebie oplul proponuje bys wyrazil/la to na tamtym watku i wobec konkretnej osoby/postu a nie obrazal cale Forum. Czysta prowokacja !! :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Po Co Jest FORUM? 16.07.02, 09:54 > jak tu jest tak okropnie to po co tu zagladasz? Ja bym to pytanie zadał inaczej: Jak tu jest tak okropnie to po co my tu zaglądamy? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Po Co Jest FORUM? IP: 212.33.92.* 16.07.02, 10:04 sluggard napisał: > > jak tu jest tak okropnie to po co tu zagladasz? > > Ja bym to pytanie zadał inaczej: > > Jak tu jest tak okropnie to po co my tu zaglądamy? :)))))))))) Bo okrponie tu fajnie i strasznie mili tu ludzie :)) z malymi wyjatkami, ktore PoCo mial/a na mysli :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Po Co Jest FORUM? IP: 212.33.92.* 16.07.02, 10:04 sluggard napisał: > > jak tu jest tak okropnie to po co tu zagladasz? > > Ja bym to pytanie zadał inaczej: > > Jak tu jest tak okropnie to po co my tu zaglądamy? :)))))))))) Bo okrponie tu fajnie i strasznie mili tu ludzie :)) z malymi wyjatkami, ktore PoCo mial/a na mysli :( Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Po Co Jest FORUM? 16.07.02, 10:16 Gość portalu: chatka napisał(a): > sluggard napisał: > > > > jak tu jest tak okropnie to po co tu zagladasz? > > > > Ja bym to pytanie zadał inaczej: > > > > Jak tu jest tak okropnie to po co my tu zaglądamy? :)))))))))) > > Bo okrponie tu fajnie i strasznie mili tu ludzie :)) > z malymi wyjatkami, ktore PoCo mial/a na mysli :( Tak, tak, tu som strasznie fajne kobietki: Anie, Chatki, Annabl, Saunne :)) I ludzie fajne też tu som: Sluggy, Rals... :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Po Co Jest FORUM? 16.07.02, 10:19 > Tak, tak, tu som strasznie fajne kobietki: Anie, Chatki, Annabl, Saunne :)) > I ludzie fajne też tu som: Sluggy, Rals... :))))))))))) Uuuuuu Maracie, Maracie, jak one to przeczytają za chwilę... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Po Co Jest FORUM? 16.07.02, 10:41 Przeczytalam i co ? Zgadzam sie mezczyzna to tez czlowiek. Czasami. Znam mezczyz kobiety i mezczyzn zwierzta :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: Po Co Jest FORUM? 16.07.02, 10:58 chatka_ napisała: > Przeczytalam i co ? Zgadzam sie mezczyzna to tez czlowiek. Czasami. Znam > mezczyz kobiety i mezczyzn zwierzta :)))))) A kiedy mężczyzna jest bardziej sobą: jak jest kobietą czy zwierzęciem? :))) I jaki rodzaj Ty wolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Po Co Jest FORUM? IP: *.piasta.pl 16.07.02, 14:35 marat_ napisał: > chatka_ napisała: > > > Przeczytalam i co ? Zgadzam sie mezczyzna to tez czlowiek. Czasami. Znam > > mezczyz kobiety i mezczyzn zwierzta :)))))) > > A kiedy mężczyzna jest bardziej sobą: jak jest kobietą czy zwierzęciem? :))) > I jaki rodzaj Ty wolisz? Idealem byloby polacznie w mezczyznie kobiety i zwierzecia: intuicji wrazliwosci czulosci z dzikoscia serca. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Po Co Jest FORUM? 16.07.02, 11:13 > Przeczytalam i co ? Zgadzam sie mezczyzna to tez czlowiek. Czasami. Znam > mezczyz kobiety i mezczyzn zwierzta :)))))) To ja post Marata zrozumiałem zupełnie odwrotnie tzn. że mężczyźni to ludzie, a kobiety hmmm... raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Po Co Jest FORUM? 16.07.02, 13:45 sluggard napisał: > > Przeczytalam i co ? Zgadzam sie mezczyzna to tez czlowiek. Czasami. Znam > > mezczyz kobiety i mezczyzn zwierzta :)))))) > > To ja post Marata zrozumiałem zupełnie odwrotnie tzn. że mężczyźni to ludzie, > a kobiety hmmm... raczej nie. Oj, Sluggard...: "Kobieta jeśli nie więcej, to przynajmniej połowę tego świata stanowi, a że to jest połowa piękniejsza, szlachetniejsza i lepsza, to nie ulega wątpliwości. Toteż i połowa naszych dobrych i szlachetnych uczynków jest owocem ich natchnień i wpływów." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Po Co Jest FORUM? IP: 212.33.92.* 16.07.02, 14:13 freewolf napisał: > > To ja post Marata zrozumiałem zupełnie odwrotnie tzn. że mężczyźni to > ludzie, > > a kobiety hmmm... raczej nie. > > Oj, Sluggard...: > "Kobieta jeśli nie więcej, to przynajmniej połowę tego świata stanowi, a że to > jest połowa piękniejsza, szlachetniejsza i lepsza, to nie ulega wątpliwości. > Toteż i połowa naszych dobrych i szlachetnych uczynków jest owocem ich > natchnień i wpływów." Wolfie stane w obronie Sluggarda, chociaz on bynajmniej nie rzucil sie na ratunek piekniejszej, szlachetniejszej itd. polowy ludzkosci, gdy MArat chcial kobiety czlowieczenstwa pozbawic. Post powienien byc raczej zatytuowany Oj MArat...chociaz i tego nie jestem pewna, zdaje mi sie ze MArat bardzo entuzjastycznie ustosunkowuje sie do powyzszego cytatu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Po Co Jest FORUM? IP: 212.33.92.* 16.07.02, 14:15 freewolf napisał: > > To ja post Marata zrozumiałem zupełnie odwrotnie tzn. że mężczyźni to > ludzie, > > a kobiety hmmm... raczej nie. > > Oj, Sluggard...: > "Kobieta jeśli nie więcej, to przynajmniej połowę tego świata stanowi, a że to > jest połowa piękniejsza, szlachetniejsza i lepsza, to nie ulega wątpliwości. > Toteż i połowa naszych dobrych i szlachetnych uczynków jest owocem ich > natchnień i wpływów." Wolfie stane w obronie Sluggarda, chociaz on bynajmniej nie rzucil sie na ratunek piekniejszej, szlachetniejszej itd. polowy ludzkosci, gdy MArat chcial kobiety czlowieczenstwa pozbawic. Post powienien byc raczej zatytuowany Oj MArat...chociaz i tego nie jestem pewna, zdaje mi sie ze MArat bardzo entuzjastycznie ustosunkowuje sie do powyzszego cytatu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Po Co Jest FORUM? IP: 212.33.92.* 16.07.02, 14:17 Czy ktos mi powie o co chodzi, dlaczego to Forum od tygodnia nie chodzi a jak dziala to dubluje???? I czemu wybralo sobie mnie???? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Po Co Jest FORUM? 16.07.02, 16:10 Gość portalu: chatka napisał(a): > Czy ktos mi powie o co chodzi, dlaczego to Forum od tygodnia nie chodzi a jak > dziala to dubluje???? I czemu wybralo sobie mnie???? :(( Ponieważ "crescit sub pondere virtus". Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Po Co Jest FORUM? 31.07.02, 19:07 chatka_ napisała: > Przeczytalam i co ? Zgadzam sie mezczyzna to tez czlowiek. Czasami. Znam > mezczyz kobiety i mezczyzn zwierzta :)))))) Jest jeszcze gatunek: mężczyzna, ale nie fanatyk. Tyle, że raczej typ nieciekawy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Po Co Jest FORUM? 31.07.02, 19:09 Hm... ten typ nie jest mi blizej znany. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Po Co Jest FORUM? 31.07.02, 21:49 chatka_ napisała: > Hm... ten typ nie jest mi blizej znany. Generalnie mężczyzna - nie-fanatyk, to taki, który jeszcze nie znalazł swej lepszej połowy (czyli wymarzonego auta/motoru:)). Odpowiedz Link Zgłoś