bad_habit 29.06.05, 14:44 Wątek jak najbardziej na czasie! Napiszcie,co o nich myślicie,z czym się Wam kojarzą,etc. Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: |andy| Re: WAKACJE!!! IP: *.koba.pl 29.06.05, 14:53 bad_habit napisała: > Wątek jak najbardziej na czasie! > Napiszcie,co o nich myślicie,z czym się Wam kojarzą,etc. Tegoroczne? Tegoroczne wakacje kojarzą mi się z praktykami, anatomią i jakimiś wyjazdami. Ale już nie marudzę, jakoś będzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: WAKACJE!!! IP: *.koba.pl 29.06.05, 14:56 bad_habit napisała: > wróciłeś już??? Tak, ale zaraz zjeść i poobijać się. Należy mi się ;) Sprawdź pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: WAKACJE!!! IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 29.06.05, 17:49 jade na waksy do włoch na oboz, a pozniej dzialka i mazury a wy gdzie:>?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: WAKACJE!!! 29.06.05, 17:51 ja na Mazurach mieszkam,więc lipiec-Mazury,sierpień-Kazimierz Dolny i Bieszczady,wrzesień-przeprowadzka:) chyba że w międzyczasie coś innego się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś