anetina 21.09.05, 10:33 mam prośbę do mieszkańców tego miasta jest możliwość znaleźć tu pracę w marketingu? a jak z mieszkaniem? a z przedszkolem? dzięki za wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rene41 Re: Białystok 23.09.05, 00:02 Z praca w Białym jest ciezko mieszkanie mozna wynajac w ciagu tygodnia jezeli niejestes mocno wymagajaca. Mysle ze z przedszkolem tez niepowinno byc problemu. Renata bobasy.pl/?u=rene4193&s=5d599fea464a14eca31aab3f9148c809 Odpowiedz Link Zgłoś
darcia73 Re: Białystok 25.09.05, 08:59 witaj anetino :) w praca moze byc problem, a marketingowcow u nas dostatek, w wynajęciem taniego i normalnego mieszkania tez nie jest tak łatwo ale zawsze na poczatek mozna popracowac w handlu, tylko zarobki kiepskie i nie wiem jak z godzinami odbierania dziecka z przedszkola. Poza tym niedługo październik i studenci szukają sobie lokum, ceny wynajęcia ida na razie w gorę. Przedszkola w Białymstoku sa na dobrym poziomie ale trzeba miec miejsce zamieszkania w Bialymstoku, bo to gmina finansuje przedszkole. jak cos pisz na priv :) Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Białystok 26.09.05, 15:24 dzięki za odpowiedzi na dzień dzisiejszy nie chcę wiedzieć więcej czas pokaże ale ewentualnie moja druga połówka musi zrezygnować z Białegostoku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
figaroo Re: Białystok 27.09.05, 10:15 anetina jakby cię w dalszym ciągu interesowało wynajęcie mieszkania to napisz do mnie na a_godlewska@op.pl Wspominam o tym ponieważ moi rodzice mają mieszkanie do wynajęcia właśnie w Białym. I mogłabym się dowiedzić jaki jest koszt itd. A mieszkanie jest fajne, w super miejscu. Sama bym takie chciała mieć:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś