Gość: Z.P. IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.11.05, 22:36 img350.imageshack.us/img350/1214/panorama8io.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T-800 Re: Wspomnienie lata IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.11.05, 22:54 Co to lub kto to jest Siamianówka? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Wspomnienie lata IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.11.05, 22:59 To taka rybka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Wspomnienie lata IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.11.05, 23:12 Aha. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Wspomnienie lata 03.11.05, 23:14 Chciałbyś żeby taka była, ale muszę Cię rozczaraować, niestety nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Wspomnienie lata IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.11.05, 23:22 Czego nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Wspomnienie lata IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.11.05, 23:33 Jak to nie? Z.P. ma rybkę o imieniu Siamianówka! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Wspomnienie lata IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.11.05, 23:37 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Wspomnienie lata IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.05, 23:50 No nie,jak możesz mię o takie bezeceństwa posądzać; Nie jak na prawdziwego spiningistę przystało nawet pety po flimonach podnoszę i wyrzucam,przez to schylanie zresztą dwa lata temu rzuciłem palenie i zacząłem ostro dawać w palnik. Na nic się to jednak zdało bo oprócz petów,które cały czas zbierałem,zaczęłem dostrzegać butelki i puszki. Jak zobaczysz faceta ze spiningiem i czarnym workiem 120 litrowym to ja jestem, niestety. Pamiętam chyba też karpie ładne tam były czy cośnakształt łowiłem z rok temu z kolegą,ale wypuszczliśmy - zasada łap i wypuszczaj nie pamiętam bo to góral z nowego sącza na stałe mieszkający pod dęblinem jest i łącką wtedy przywiózł, księżycówka to nic w porównaniu z tym zjawiskiem. Przy ognisku śpiewaliśmy piosenkę ; Nic tak serca nie zachwyca tak jak z Łącka śliwowica - no coś pszepysznego w tamtych okolycznościach. I wcale gościu nie nazywał się inżynier Mamoń. -- Jestem Morfi i jestem z Polski Nadal kwestia białostotczanie jest nie rozstrzygnięta Z.P.,a tak Ciebie o to prosiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Wspomnienie lata IP: *.elpos.net / *.elpos.net 04.11.05, 00:00 Nadal kwestia białostotczanie jest nie rozstrzygnięta Z.P.,a tak Ciebie o to prosiłem. __________ Nie przypominam. A rybek łapać nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfi Re: Wspomnienie lata IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.05, 23:27 Siemianówka,Siemianówka pierwsze wino,pierwsza wódka Siemianówka,Siemianówka pierwsze piwo i żubrówka, a do rybki gorzka żołądkowa -- Jestem Morfi i jestem z PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Wspomnienie lata IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.11.05, 23:35 Morfi, to Ty zostawiłeś nad Siemianówką puszke po piwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Wspomnienie lata IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.05, 23:48 To mało atrakcyjne. Najwspanialej jezd pogubić puszki z piwem wokół obozowiska wieczorem gdy z łba dymi. Rano znaleźć taką chłodną i zroszoną i do... dzioba;) To jest wspomnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Wspomnienie lata IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.05, 23:53 Puściłem posta i kogo widzem. Stanisław,który od wakacji nie drynkuje zajmuje stanowisko w kwestii Z.P. sugestii. Stanisławie to jak ale tak naprafdę s Tobom jest. -- Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Wspomnienie lata IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.05, 00:05 Po staremu, tzn. o suchym pysku. Zyje wspomnieniami upojnych letnich nocy;) Odpowiedz Link Zgłoś