Dodaj do ulubionych

Wspomnienie lata

IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.11.05, 22:36
img350.imageshack.us/img350/1214/panorama8io.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: Wspomnienie lata IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.11.05, 22:54
      Co to lub kto to jest Siamianówka? ;->
      • Gość: Z.P. Re: Wspomnienie lata IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.11.05, 22:59
        To taka rybka.
        • Gość: T-800 Re: Wspomnienie lata IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.11.05, 23:12
          Aha. :-)
        • koczisss Re: Wspomnienie lata 03.11.05, 23:14
          Chciałbyś żeby taka była, ale muszę Cię rozczaraować, niestety nie ma!!!
          • Gość: Z.P. Re: Wspomnienie lata IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.11.05, 23:22
            Czego nie ma?
            • koczisss Re: Wspomnienie lata 03.11.05, 23:30
              Takiej rybki:)))
              • Gość: T-800 Re: Wspomnienie lata IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.11.05, 23:33
                Jak to nie? Z.P. ma rybkę o imieniu Siamianówka! ;-)
                • Gość: Z.P. Re: Wspomnienie lata IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.11.05, 23:37
                  :-)
                  • Gość: morfeusz Re: Wspomnienie lata IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.05, 23:50
                    No nie,jak możesz mię o takie bezeceństwa posądzać;

Nie jak na prawdziwego spiningistę przystało nawet pety po flimonach podnoszę
                    i wyrzucam,przez to schylanie zresztą dwa lata temu rzuciłem palenie i zacząłem
                    ostro dawać w palnik.
                    Na nic się to jednak zdało bo oprócz petów,które cały czas zbierałem,zaczęłem
                    dostrzegać butelki i puszki.
                    Jak zobaczysz faceta ze spiningiem i czarnym workiem 120 litrowym to ja jestem,
                    niestety.
                    Pamiętam chyba też karpie ładne tam były czy cośnakształt łowiłem z rok temu
                    z kolegą,ale wypuszczliśmy - zasada łap i wypuszczaj nie pamiętam bo to góral
                    z nowego sącza na stałe mieszkający pod dęblinem jest i łącką wtedy przywiózł,
                    księżycówka to nic w porównaniu z tym zjawiskiem.
                    Przy ognisku śpiewaliśmy piosenkę ; Nic tak serca nie zachwyca tak jak z Łącka
                    śliwowica - no coś pszepysznego w tamtych okolycznościach.
                    I wcale gościu nie nazywał się inżynier Mamoń.
                    --
                    Jestem Morfi i jestem z Polski
                    Nadal kwestia białostotczanie jest nie rozstrzygnięta Z.P.,a tak Ciebie o to
                    prosiłem.
                    • Gość: Z.P. Re: Wspomnienie lata IP: *.elpos.net / *.elpos.net 04.11.05, 00:00
                      Nadal kwestia białostotczanie jest nie rozstrzygnięta Z.P.,a tak Ciebie o to
                      prosiłem.
    • Gość: morfi Re: Wspomnienie lata IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.05, 23:27

Siemianówka,Siemianówka pierwsze wino,pierwsza wódka
      Siemianówka,Siemianówka pierwsze piwo i żubrówka,
      a do rybki gorzka żołądkowa

--
      Jestem Morfi i jestem z PL
      • Gość: Z.P. Re: Wspomnienie lata IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.11.05, 23:35
        Morfi, to Ty zostawiłeś nad Siemianówką puszke po piwie?
        • Gość: Stanisław Re: Wspomnienie lata IP: *.dip.t-dialin.net 03.11.05, 23:48
          To mało atrakcyjne.
          Najwspanialej jezd pogubić puszki z piwem wokół obozowiska wieczorem gdy z łba
          dymi. Rano znaleźć taką chłodną i zroszoną i do... dzioba;)
          To jest wspomnienie!
          • Gość: morfeusz Re: Wspomnienie lata IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.05, 23:53

Puściłem posta i kogo widzem.
            Stanisław,który od wakacji nie drynkuje zajmuje stanowisko w kwestii Z.P.
            sugestii.
            Stanisławie to jak ale tak naprafdę s Tobom jest.

--
            Jestem Morfi i jestem z Polski
            • Gość: Stanisław Re: Wspomnienie lata IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.05, 00:05
              Po staremu, tzn. o suchym pysku.
              Zyje wspomnieniami upojnych letnich nocy;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka