Gość: Stefan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:27 Przedstawiam księgę cytatów Radia MaPysk: www.geocities.com/legaba2003/komplet.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: Radio Mapysk 31.12.05, 00:58 Gość portalu: Stefan napisał(a): > Przedstawiam księgę cytatów Radia MaPysk: > www.geocities.com/legaba2003/komplet.htm Ty masz Sztefan naprawdę jakieś problemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azagoth Re: Radio Mapysk IP: *.local.pl / 83.17.225.* 31.12.05, 02:18 a dlaczego??? bardzo intrygujący link moim zdaniem.... jesli zamieszczone tam wypowiedzi sa prawdziwe to radio to bardziej przypomina kabaret niźli katolicki głos.. więc chetnie go posłucham by sie pośmiac..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Radio Mapysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:17 Makbrajdzie! Czy ty bronisz o. Rydzyka jadowitego? Ja właśnie z takimi jak Rydzyk chcę walczyć! Życzę szczęśliwego nowego roku i wytrzeźwienia za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Radio Mapysk IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.12.05, 11:23 Idź lepiej na stronę radia Tok FM (wł. Agora SA) i odszukaj "wywiad" z Macierewiczem. Ale uprzedzam, że - nie wiadomo dlaczego ;-) - nie będzie łatwo znaleźć. ;-) A jak jakimś cudem odnajdziesz, to przeczytaj (lub odsłuchaj). ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Radio Mapysk IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.12.05, 11:24 Gratuluję metod. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Radio Mapysk 31.12.05, 12:04 Gość portalu: Stefan napisał(a): > Makbrajdzie! Czy ty bronisz o. Rydzyka jadowitego? Ja właśnie z takimi jak Rydz > yk chcę walczyć! Życzę szczęśliwego nowego roku i wytrzeźwienia za rok. Tak, bronię i będę bronił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Radio Mapysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 12:08 To Makbrajdzie załóż swój moherowy beret i idź nim po ulicach Białegostoku. Polecam Ci jeszcze to: mp3.wp.pl/i/sciagnij?id=128415 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Radio Mapysk IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.12.05, 12:10 A ja Ci polecam to: www.rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_051231/plus_minus_a_4.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Radio Mapysk IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.12.05, 12:19 Wlaściwie o co chodzi z tymi moherowymi beretami? Chcecie Stefany oceniać ludzi według nkrycia głowy? Czy przy okazji mogę spytać, jakie jaest "poprawne" nakrycie głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Radio Mapysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 12:25 Z.P jak nie wiesz o co chodzi to nie jesteś nabierząco z najnowszymi wiadomościami. BTW:pl.wikipedia.org/wiki/Moherowe_berety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Radio Mapysk IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.12.05, 12:30 Stefan napisał: Z.P jak nie wiesz o co chodzi to nie jesteś nabierząco z najnowszymi wiadomościami _______________ Zgadza się: nie jestem nabierząco:) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Radio Mapysk 31.12.05, 12:32 Gość portalu: Z.P. napisał(a): > Stefan napisał: > Z.P jak nie wiesz o co chodzi to nie jesteś nabierząco z najnowszymi > wiadomościami > _______________ > Zgadza się: nie jestem nabierząco:) Mam nadzieję, że rozjaśniłem Ci trochę w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Radio Mapysk IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.12.05, 12:44 Teraz już jestem "nabierząco" -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Radio Mapysk IP: 195.177.197.* 31.12.05, 12:46 > Czy przy okazji mogę spytać, jakie jaest "poprawne" nakrycie głowy? Rowerowy kask oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Radio Mapysk IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.12.05, 12:55 Na gołą głowę, czy może być na berecik? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Radio Mapysk 31.12.05, 12:57 zimą na berecik, żeby cieplej było :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Radio Mapysk IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.12.05, 13:00 I już wiemy jak się ubrać, żeby być trendi. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Radio Mapysk 31.12.05, 13:30 Na szczęście nie włożę moherowego beretu. Moja żona też nie nosi jego i jesteśmy z tego dumni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Radio Mapysk IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.12.05, 13:33 To napiszcie o tym na internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Radio Mapysk 31.12.05, 13:34 Gość portalu: Z.P. napisał(a): > To napiszcie o tym na internecie. I właśnie piszę o tym. Umiesz czytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Radio Mapysk IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.12.05, 13:37 Właśnie to mnie śmieszy: z czego jesteście dumni wraz z żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Radio Mapysk 31.12.05, 14:41 jedni tępili za zbyt długi nos albo za brak napletka a inni za nakrycie głowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Radio Mapysk 31.12.05, 13:39 Chciałbym dożyć takich czasów, w których w Polsce będzie Kościół Katolicki, a nie Pseudokatolicki. Jestem młody, może mi się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Radio Mapysk 31.12.05, 13:42 nekroskop88 napisał: > Chciałbym dożyć takich czasów, w których w Polsce będzie Kościół Katolicki, a > nie Pseudokatolicki. Jestem młody, może mi się uda... > > 100% racji, nekroskop88. Teraz działalność np. Rydzyka przypomina mi działalność dużej sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Radio Mapysk 31.12.05, 13:44 i jeszcze np. "ksiądz" Jankowski, stworzy swoje muzeum i pomnik Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Radio Mapysk 31.12.05, 13:46 nekroskop88 napisał: > i jeszcze np. "ksiądz" Jankowski, stworzy swoje muzeum i pomnik > > No właśnie. Co on jest, bogiem? Nekroskop może założymy wirtualną antyklerykalną partię polityczną :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Radio Mapysk 31.12.05, 13:49 już jest coś takiego, chyba Antyklerykalna Partia Postępu "Racja" Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Radio Mapysk 31.12.05, 13:49 nekroskop88 napisał: > już jest coś takiego, chyba Antyklerykalna Partia Postępu "Racja" > > Tak, ale możemy zrobić internetową konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Radio Mapysk IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.12.05, 13:49 To jakie jeszcze sekty chcesz zamknąć? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Radio Mapysk 31.12.05, 13:50 Gość portalu: Z.P. napisał(a): > To jakie jeszcze sekty chcesz zamknąć? Wiele, wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Radio Mapysk IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.12.05, 13:54 No co Wy, nekroskopię chcecie z tego kraju zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Radio Mapysk 02.01.06, 15:15 alex.4 napisał: > :) Co miałeś na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Radio Mapysk IP: 195.177.197.* 02.01.06, 15:44 To ja moze dodam jeszcze jeden. Niestety mi nie jest do smiechu, bo uslyszalem go od czlonka rodziny. "Starsza pani opowiadala, ze pracowala jako gosposia u pary pedalow gdzies za granica. To zaadoptowane przez nich dziecko tak bardzo sie do niej tulilo. Od razu widac, ze potrzebowalo milosci ktorej pedaly nie mogli mu dostarczyc." Pytanie za 3 pkt. Ile lat ma autor, tej wypowiedzi? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś