Dodaj do ulubionych

Spis powszechny:)

03.02.06, 18:00
Gorąca prośba do użytkowników tego fora:policzmy się ,by było jasne kto tu
zagląda i czy dalsze jego istnienie ma sens.!1 -karolcia59
Obserwuj wątek
    • izabelka.n Re: Spis powszechny:) 03.02.06, 18:18
      2. Tu izabelka.n ...
    • adriano3m Re: Spis powszechny:) 03.02.06, 18:53
      Adriano3m
      • and5 Re: Spis powszechny:) 03.02.06, 20:16
    • jan381 Re: Spis powszechny:) 03.02.06, 20:15
      4 tu wścipski jan jan381
      • deni8 Re: Spis powszechny:) 03.02.06, 20:42
        tu deni8
        • vip17 Re: Spis powszechny:) 04.02.06, 15:25
          vip17
    • julka20041 Re: Spis powszechny:) 04.02.06, 15:55
      julka20041
    • tadek52 Re: Spis powszechny:) 04.02.06, 17:06
      Tu ja Tadzio.
      • karolcia59 Re: Spis powszechny:) 06.02.06, 10:05
        Niewiele nas :( ,może jeśli nie ma w Gródku tematów do pisania na forum,to
        zacznijmy pisać o byle czym.Aby do wiosny:)
    • antybioticmax Re: Spis powszechny:) 07.02.06, 12:59
      Jestem ale nie obrażając nikogo uważam, że pomysł ze spisem powszechnym jest idiotyczny! A co to ma do rzeczy! Jest forum to super! Miejscowość jest niewielka, można by rzec "dziura" i czego tu wymagać? TŁUMÓW! Jak ktoś chce się wypowiadać to napisze inny tylko poczyta! Taki spis powszechny na takim forum za przeproszeniem to dupa! Powinno się skasować taki temat. Nie odzwierciedla on w sposób rzeczywisty prawdziwej liczby uczestników forum. Najlepszym zastosowaniem byłoby zainstalowanie liczników ale na tym forum jest to raczej niemożliwe, można skontaktować się z administratorem fora gazeta.pl może mógłby udzielic takiej informacji. Ale i tak będzie to wielkie przekłamanie!
      • karolcia59 Re: Spis powszechny:) 07.02.06, 19:15
        Panie anty...poczytaj pan uważnie wątek o adminie tego forum! Obraziłeś mnie w
        tej chwili.Sam jesteś d...,i nic ci do moich postów.Nie odpowiada to nie
        pisz.JASNE??
        • vip17 Re: Spis powszechny:) 07.02.06, 21:18
          no to pani admin pierwsze koty za płoty.
        • antybioticmax Re: Spis powszechny:) 07.02.06, 22:44
          O przepraszam! Nikogo nie obraziłem chyba, że sam Pan "post" się obraził i nie rozumiem twego podniecenia nic a nic, wręcz teraz mogę uważać, że mnie obrażono!

vip17 napisał:

> no to pani admin pierwsze koty za płoty.
          No cóż trzeba się hartować, być adminem to ciężki kawałek chleba chyba, że forum jest do dupy i nie ma potrzeby interweniować.
    • bloodedhabit Re: Spis powszechny:) 08.02.06, 08:12
      karolcia59 napisała:

> Gorąca prośba do użytkowników tego fora:policzmy się ,by było jasne kto tu
      > zagląda i czy dalsze jego istnienie ma sens.!1 -karolcia

To dziwne karolcia została niedawno adminem tego forum? Gdzie to pisze? I na początku swojej działalności(że tak nazwę) robi statystykę, liczy dusze i zastanawia się nad sensem istnienia. To chyba ktoś tu delikatnie mówiąc rozminą się z prawdą. No i zauważyłem często spotykany w naturze syndrom "siedzenia i punku widzenia". Post może być tak dla rozrywki i wypowiedzenia się na ten temat ale po co aż taka ostra interwencja admina toz to prawie "ban"!
      • karolcia59 Re: Spis powszechny:) 08.02.06, 19:06
        Zakładając ten post kierowałam sie zwyczajną ciekawością.Opcje jakie tu mamy
        każdy widzi.Dużo ludzi wskoczyło tu tylko na chwilę i nie wróciło.Nie wiem
        dlaczego nie piszecie i dlatego zastanawiam się czy to forum jeszcze tętni
        życiem.Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
        • and5 Re: Spis powszechny:) 08.02.06, 22:49
          Nie jest jeszcze aż tak tragicznie choc mogłoby byc trochę lepiej. Piszemy kilka
          postów na dzień:D także w porównaniu z konkurencyjnym gródek.fora.pl jest
          nieźle. Lepiej pisac mało niż dużo za przeproszeniem głupot;)
          • vip17 Re: Spis powszechny:) 09.02.06, 17:44
            zdaje się że konkurencyjne forum jest zamknięte.
            • adriano3m Re: Spis powszechny:) 09.02.06, 20:42
              I dobrze, że zamknięte. Ja sam miałem dość tego forum. Uważam, że na Gródek jest miejsce na jedno forum.
          • hallszka Re: Spis powszechny:) 10.02.06, 18:34
            and5 napisał:

> Nie jest jeszcze aż tak tragicznie choc mogłoby byc trochę lepiej. Piszemy
            kilk
            > a
            > postów na dzień:D także w porównaniu z konkurencyjnym gródek.fora.pl jest
            > nieźle. Lepiej pisac mało niż dużo za przeproszeniem głupot;)

hm...wydaje mi się and jednak ,ze to pojęcie "głupot" jest bardziej
            dualistyczne i względne niz kazde inne.To wielka sztuka i odwaga nazywac cos co
            piszą lub mówią inni "głupotami"- nie uwazasz?
            Przypomina mi sie takie tam sobie makatkowe powiedzonko...."Mędrz
            ec zauwaza głupotę w sobie i nazywa ją nie czyniąc tego wobec
            innych....głupiec jej w sobie nigdy nie zauwazy natomiast mianem tych okresla
            wielu"

mam pytanie juz poza tematem-dlaczego moje niektore wpisy są kasowane jesli
            nie ma w nich wulgaryzmow ani czegos co narusza tzw dobre zasady
            forumowiczów /poza byc moze ego niektorych z nich/.Jak rozumiem nie jest to
            forum private..jesli tak to przepraszam i znikam .
            • and5 Re: Spis powszechny:) 10.02.06, 22:55
              hallszka napisała:

> and5 napisał:
              >
              > > Nie jest jeszcze aż tak tragicznie choc mogłoby byc trochę lepiej. Piszem
              > y
              > kilk
              > > a
              > > postów na dzień:D także w porównaniu z konkurencyjnym gródek.fora.pl jest
              > > nieźle. Lepiej pisac mało niż dużo za przeproszeniem głupot;)
              >
              >
              > hm...wydaje mi się and jednak ,ze to pojęcie "głupot" jest bardziej
              > dualistyczne i względne niz kazde inne.To wielka sztuka i odwaga nazywac cos co
              >
              > piszą lub mówią inni "głupotami"- nie uwazasz?
              > Przypomina mi sie takie tam sobie makatkowe powiedzonko...."Mędrz
              > ec zauwaza głupotę w sobie i nazywa ją nie czyniąc tego wobec
              > innych....głupiec jej w sobie nigdy nie zauwazy natomiast mianem tych okresla
              > wielu"
              >
              > mam pytanie juz poza tematem-dlaczego moje niektore wpisy są kasowane jesli
              > nie ma w nich wulgaryzmow ani czegos co narusza tzw dobre zasady
              > forumowiczów /poza byc moze ego niektorych z nich/.Jak rozumiem nie jest to
              > forum private..jesli tak to przepraszam i znikam .

Jeśli o mnie chodzi to ja nie skasowałem ani jednego Twojego postu. Ostatnim
              postem jaki usunąłem były wywody usera o nicku mendoza.

Jeżeli chodzi o pisanie głupot to nie miałem na myśli konkretnego przykładu.

No i oczywiście nie wyganiam Cię stąd:)
              • hallszka Re: Spis powszechny:) 11.02.06, 10:36
                wiem and ze "nie wyganiasz":))Raczej odczytuję Cie tu jako admina zachowującego
                zdrowy rozsądek i majacego dystans do miejsca jak równiez do tego co piszą w
                danym temacie i chwili inni.Nie uwazam bys to Ty naduzywał swojej roli tu ale
                ktos to czynił- niewazne zresztą .Pamiętam jednak ze kiedys podtrzymywałes mnie
                w konsekwencji poszukiwan co do działki w Grodku:)).Niezaleznie od czegokolwiek
                uwazam ze forum w necie jest fajnym miejscem do wymiany pogladów , jak
                rowniez do zorientowania sie w temacie "co sie dzieje nowego" w takim miejscu
                jak np Grodek:)I będę tu sobie zaglądac tak często jak będę miała na to
                ochotę:)..pozdrawiam serdecznie
                • hallszka Re: Spis powszechny:) 11.02.06, 10:56
                  wpis w tym miejscu zrobiłam by odpowiedziec and nie dlatego, by wziąć udział w
                  jakims "spisie powszechnym", lub by zaspokoic ciekawosc czyjąś "kto tu
                  zaglada", badz w odszukiwaniu sensu istnienia forum. Uwazam ,iz forum ma sens
                  istnienia nawet wówczas ,jesli zagląda tu li tylko jedna osoba.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka