wch 25.04.03, 09:47 ... (nie piszę nazwiska, bo ochrona danych osobowych itp.), to NAJSEKSOWNIEJSZA dziewczyna na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wch Re: Justyna K. z Suwałk... 11.06.03, 19:26 ... na razie siedzi w Irladni... :( Odpowiedz Link Zgłoś
masato Re: Justyna K. z Suwałk... 16.05.04, 18:14 Wygrzebałem sobie w starociach...Bo sobie skojarzyłem, że jak siedzi w Irlandii, to chyba ta samo o ktorej mysle... ale już nie siedzi w Irlandii... Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Justyna K. z Suwałk... 16.05.04, 18:27 Za co siedzi i jaki wyrok wobec niej orzeczono? Czy warto czekać aż bedzie wolna? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 16.05.04, 19:38 Esz...Taka piekna a ja nie wiem o ktorą chodzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Justyna K. z Suwałk... 16.05.04, 21:21 panowie, pzrywoluje was do porzadku, nie ma co wzdychac do kogos kogo nie ma, skoro na forum tyle pieknych dziewczyn, prawda omarto, aleja26? no, to poprawcie sie! Kamila (bo moze zapomnieliscie ze mam zenska forme imienia:P) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 16.05.04, 22:33 A nie mozna powzdychac do nieznanych idealow ? Pozdrawiam wszystkie ladne dziewczyny na forum(i te nieladne tez:)) mozecie dac linki do fotek,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Justyna K. z Suwałk... 17.05.04, 12:07 od wzdychania do nieznanych idealow to sie miesza w glowie (patrz MIckiewicz):P a linki do fotek? alez przykro mi bardzo ale nie mam zdjeci umieszczonych w necie swoich, chociaz? moze mam? ech, bym musiala sprawdzic, ale mi sie nei chce:> pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
aleja26 Re: Justyna K. z Suwałk... 17.05.04, 12:59 musisz nam uwierzyć niestety na słowo, ale zapewniam cię, że gdybyś zobaczył swoje forumowiczki oko by ci zbielało...:) A wdychanie do nieznanych ideałów ma swój urok Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Justyna K. z Suwałk... 17.05.04, 14:41 powiedz gdzie jest twoje zdjecie i jak go odszukać w necie . Z przyjemnością obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
aleja26 Re: Justyna K. z Suwałk... 17.05.04, 19:30 chciałbyś... Mowy nie ma. Nie upubliczniam swoich zdjęć. Ale byłbyś pod głębokim wrażeniem. Zapewniam cię. Odpowiedz Link Zgłoś
aleja26 Re: Justyna K. z Suwałk... 17.05.04, 19:38 ale ci trochę opowiem. 175 wzrostu, 56 kg wagi, wielkie brazowe oczy i bardzo krótkie również brązowe włosy. Resztę dopowiedz sobie sam Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 17.05.04, 23:23 Wooooow !!! To brzmi jak moj wyidealizowany opis Justyny K (siostry Jozefa K) :P Odpowiedz Link Zgłoś
masato Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 09:50 Heh... tak sobie poszperałem w starociach, a tu masz... odezwały się inne dziewczyny. Justyna K. nie ma brązowych włosów. Jest ruda. Ale rude nie wszystkim się podobają. A ja mimo, że nie wiem jak wyglądają nasze przemiłe forumowiczki, to i tak je lubię. Za inteligencję. Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 11:53 dziewczyny z Suwałk są ładne czasem przygrube. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 12:07 Czytaj co wyżej napisała Aleja26!! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 12:51 czasem tez i przychude zazwyczaj w sam raz czasem tez i rude, i brazowe(solarium?), i blondi eh...coz za roznorodnosc! jak w hipermarkiecie ! jest z czego wybierac ! Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 13:12 ooo, ja to typowa suwalczanka - blond (az sie pochwale -do pasa, no jak nie obcinac przed matura to nie obcinac:P),nieb oczy, szczupla (wcale nie jak ktos tu napisal przygrube suwalczanki, 52kg w koncu), 170cm. no to macie juz blondwlosa, brazowowlosa, a omarto? jaka ty ejstes? jak ciemnowlosa to acie do wybory do koloru, i pewnie zgodzicie sie ze mna, ze takich fajnyc forumowiczek to nawet elk pewnie nie ma, a co! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 13:14 No nie.... Faktycznie. Same slicznosci tu nam pisza. Fatkycznie: sweet... Faktycznie: elk do pasa to raczej nam nie siega a nizej Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 13:20 Bardzo mi się podoba, że sweet sie przyjęło Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Justyna K. z Suwałk... 18.05.04, 16:55 niestety nie u wszystkich, w zyciu tak nie napisze hihi:P Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 19.05.04, 02:45 sie przyjelo => jest modne => nie bede tego wiecej uzywac niech zyje anarchia ! Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Justyna K. z Suwałk... 19.05.04, 10:12 Źle rozumiesz. Sweet nie jest ogólnie używanym trendy słowem. Ja uzywam (na zmiane z cute) a moi znajomi spontanicznie podłapują. I jest sweet Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Justyna K. z Suwałk... 19.05.04, 10:35 no nie wiem, mnie to sie tam jakos to zle kojarzy, z jakas przyglupia blondynka, a ja przez cale zycie musze uciekac od tego stereotypu, np. wiecie co uslyszala moja mama od mojej wychowawczyni po tym jak jako jedyna z naszej grupy (3 chlopakow i ja - jedyna dziewczyna) wygralam olimpiade matematyczna w 8 klasie? ano: "wiesz co jola (moja mam pracuje w tej samej szkole co moja wychowawczyni) ta twoja kamila jest madrzejsza niz wyglada" (czy ajkos tak), moja mama nie wiedziala czy sie smiac czy plakac:) ostatceznie uznala ze to komplement:), takze mi osobiscie sie to slowko nie podoba:P Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Justyna K. z Suwałk... 19.05.04, 13:02 extremley cutely sweet.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Justyna K. z Suwałk... 19.05.04, 14:02 Das ist wunderbar, mein liebling:P Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Justyna K. z Suwałk... 20.05.04, 10:05 Ale o co teraz chodzi??? Mi chyba trzeba wszystko łaopatologicznie Odpowiedz Link Zgłoś
aleja26 Re: Justyna K. z Suwałk... 20.05.04, 11:59 nie martw się, ja też nie bardzo łapię o co im chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Justyna K. z Suwałk... 20.05.04, 14:45 Założę się, że oni sami też nie wiedzą! rzucił im się na ambicję ten Ełk i Bielsk więc produkuja posty Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Pisząc o Józefie K , masz na myśli realną postać, 20.05.04, 15:15 czy też "pijesz" do Kafki? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Pisząc o Józefie K , masz na myśli realną pos 20.05.04, 18:10 Oczywiscie ze pije do Kafki....Moj guru.... Odpowiedz Link Zgłoś
moonika_xl Re: Pisząc o Józefie K , masz na myśli realną pos 20.05.04, 20:48 a miało być o Justynie....70-30 :) Odpowiedz Link Zgłoś