Gość: andrzej_grzeszczyk IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 27.11.02, 22:44 ... o nazwie ”Politykowanie” i przerzucenie tam coraz częściej pojawiających się wątków o niczym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oka Re: ja poprosze o (pod)forum... IP: *.17.79.204.lifespan.org 28.11.02, 00:19 Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: ja poprosze o (pod)forum... 28.11.02, 08:55 Jakies 3 miechy temu Redakcja sama proponowala podforum m,in. nocne autobusy vel komunikacja, sport, cos tam jeszcze. Wiekszosc forumow i foremek byla przeciw.... ja jestem za ! Odpowiedz Link Zgłoś
just_wolf Re: ja poprosze o (pod)forum... 28.11.02, 09:54 Gość portalu: andrzej_grzeszczyk napisał: > ... o nazwie ”Politykowanie” i przerzucenie tam coraz częściej poja > wiających > się wątków o niczym... No co ty, jak przerzuci się wątki o niczym na podforum to na forum głównym cały ruch się skończy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: ja poprosze o (pod)forum... 29.11.02, 13:40 ja nie prosze ja blagam o poforum "polityka"!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: ja poprosze o (pod)forum... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 20:56 A ja chcę podziału na podpodfora: Antyklerykalizm, Antykomunizm, Antyunizm Europejski oraz Prawica Korzeniem Narodu a Reszta do Piachu. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: ja poprosze o (pod)forum... 29.11.02, 21:37 troche chyba za dużo moim zdaniem. Moja propozycja Ośla ławka Sport w regionie Komunikacja (tramwaje itp) polityka media Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: ja poprosze o (pod)forum... 29.11.02, 21:38 W sumie tyle samo wyszło :)) Odpowiedz Link Zgłoś