Dodaj do ulubionych

Dla samochodziarzy - male info

IP: 217.97.203.* 06.03.06, 08:24
Byl tu watek o tym jakie cywilne samochody ma policja w Bialymstoku (byl ale
gdzies sie zagrzebal).
Otoz jak juz kiedys wspominalem maja oni niebieskiego VW Polo. Ktos mowil ze
juz go nie ma. Otoz nie prawda, jest on na 100% i policja caly czas go uzywa -
wiec zainteresowani, miejcie oczy szeroko otwarte ;))
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Mondeo, bodajże fioletowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:48
      A ja proponuję:
      Podać numery rejestracyjne tych "tajnych przekleństw kierowców"
      Jechałem z B-stoku do W-wy za jeżewem jechało za mna Mondeo ok 80 km. I nagrali z tego 30 sek, czekali az zacznę wyprzedzać z dużą prędkością. Nie przekroczyłem ciągłej linni, tylko na okm 1 min przyśmieszyłem do 138 km/h, bo wyprzedzałaem na prostej 3 tiry i musiałem zdążyć.
      To jakieś państwo policyjne. Nigdzie na świecie nie jada za spokojnie jadacym pojazdem przez pół godziny i nie traktują cie jak przestępcę.
      Proponuję podać nr rej tych suk i żeby każdy kierowca miał je na tablicy wypisane duzymi literami, i wiedział co jedzie przed tobą czy za tobą.
      Co wy na to?
      • Gość: fan Re: Mondeo, bodajże fioletowe. IP: *.koba.pl / *.koba.pl 06.03.06, 09:30
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=37722234
        To tak dla jasności sytuacji.
      • fiat_lux Re: Mondeo, bodajże fioletowe. 06.03.06, 20:42
        te mondeo sie trzyma dobrze. jezdzi chyba od kiedy policja bstocka zaczela
        stosowac te metody
    • Gość: gość portalu Re: Dla samochodziarzy - male info IP: 195.177.197.* 06.03.06, 10:20
      Niebieskie polo są dwa! Na całe szczęscie drugie jest łatwe do rozpoznania, bo
      jeździ na bielskich numerach BBI... i ma dwie anteny na dachu. Znajomy zarobił
      u nich 250 mandatu i 4 punkty.
      • Gość: Kalinka Re: Dla samochodziarzy - male info IP: *.acn.waw.pl 07.03.06, 22:38
        Ha! mnie też kiedyś złapał w tym niebieskim polo. Ale to było 4 lata temu!
        Jechałam do Warszawy i tuż za wyjazdem z B. bardzo mnie podpuścił - zjechał na
        pobocze przy podwójnej ciągłej, oczywiście go wyprzedziłam, a potem mogłam sobie
        wykupić bilecik na prywatny pokaz w kameralnym kinie za 200 zł i 4 punkty. Nie
        było tak źle, bo zaczął od 800 zł i 14 punktów! Nie dałam jednak się nabrać.
        • Gość: rowerzyk Re: Dla samochodziarzy - male info IP: 195.177.197.* 07.03.06, 23:07
          > zjechał na
          > pobocze przy podwójnej ciągłej, oczywiście go wyprzedziłam,
          (...)
          > Nie dałam jednak się nabrać.

czegos chyba nie rozumiem.
          • Gość: Kalinka Re: Dla samochodziarzy - male info IP: *.acn.waw.pl 07.03.06, 23:54
            > zjechał na
            > > pobocze przy podwójnej ciągłej, oczywiście go wyprzedziłam,
            > (...)
            Podwójna ciągła oddziela pasy drogi w przeciwnych kierunkach, tak? Mieliśmy ją
            po lewej stronie. A on zjechał na pobocze - jak sięłatwo domyślić po prawej
            stronie. Wówczas go wyprzedziłam.

> > Nie dałam jednak się nabrać.
            >
            Nie dałam się nabrać na 14 punktów i 800 zł. Wyliczył mi wyprzedzanie na
            podwójnej ciągłej (której nota bene nie przecięłam, bo wyprzedzane przeze mnie
            polo jechało poboczem), przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym i
            przekroczenie prędkości przy ograniczeniu (do 60 km).

> czegos chyba nie rozumiem.b

Czegoś jeszcze nie rozumiesz?

A ja nie rozumiem po co ja to piszę... Moje posty wywołują na białostockim forum
            spore emocje. Nie wiem, czy mam taki czepliwy ton, czy Wy tacy jacyś drażliwi
            jesteście...

....w każdym razie pozdrawiam moje kochane miasto i forumowiczów....
    • Gość: Ktos Re: Dla samochodziarzy - male info IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.03.06, 10:43
      Ford Mondeo Czarny BIA L724
      Ford Modeo Sliwkowy BI 18437 - lub bardzo podobnie
      VW Polo Niebieski BI 17519
      Opel Vectra - najnowszy nabytek BI xxxxA - dokladnych danych brak
      • Gość: sebas Re: Dla samochodziarzy - male info IP: 217.97.203.* 06.03.06, 11:01
        Bardzo mozliwe, za pozno pomyslalem o zapisaniu numerow.

Skoro jestesmy przy temacie to prosze:
        antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/fotoradary/bialystok.htm
        • Gość: ojejku Re: Dla samochodziarzy - male info IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.03.06, 20:31
          Wlasnie przezczytlam,ze w Bstoku na Kolbegeo jest radar, a gdzie jesli mozna
          wiedziec?Bo jezdze codziennie i nie widzialm - a jak mi sie mandaciki
          nazbieraja ?:)
          • Gość: janek Re: Dla samochodziarzy - male info IP: *.pl 06.03.06, 21:13
            nie chce was martwic, ale jest tez w bialymstoku kilka opli astr 2. widzialem
            czerwona na sygnale za kims gnala:)
            • Gość: gringo Re: Dla samochodziarzy - male info IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 07.03.06, 07:33
              Tylko czy vidorejestratorem? Bo policja ma masę samochodów cywilnych , wcześniej
              jeździli polonezami.
            • grat.nowy to może straż pożarna była? 07.03.06, 07:47
              serio...
            • mvito Re: Dla samochodziarzy - male info 07.03.06, 22:18
              to mogl byc opel astra czy to z WTO, lub z wydzialu kryminalnego, mogli byc
              wywiadowcy.....itd....
    • rosti Re: Dla samochodziarzy - male info 08.03.06, 07:51
      ten najnowszy nabytek - VIDEO RADAR to Opel Vectra o numerze rej. BI0462C
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka