Dodaj do ulubionych

Komisja Kurskiego zbada wolność słowa

10.03.06, 13:41
wolne żarty proszę Państwa.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3204091.html
Obserwuj wątek
    • Gość: lej w pisuar Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.koba.pl / *.koba.pl 10.03.06, 14:29
      Przy okazji zbada przeszłośc wszystkich dziadków
    • zewsi Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa 10.03.06, 14:44
      "Komisja ma służyć ochronie etosu zawodu i niezależności polskich dziennikarzy
      w służbie dla polskiego społeczeństwa". Zaciąga mi starymi, dobrymi czasami.
      • grat.nowy cel szczytny, 10.03.06, 14:46
        ciekawe co autor miał na myśli... bo interpretacja może być zgoła różna w
        różnych kręgach, a znając posła Jacka spodziewać się możemy najciekawszego.
        • zewsi Re: cel szczytny, 10.03.06, 15:05
          Pan poseł może służyć przykładem, jeśli chodzi o tak ważne dziennikarskie
          przymioty jak obiektywizm, prawdomówność, ważenie swoich opinii. To mu się na
          pewno przyda.
          • Gość: kotwicz Re: cel szczytny, IP: *.teradyne.com 10.03.06, 15:22
            tak z ciekawosci, to jakie przyklady masz na mysli......?
            czyzby chodzilo o slawna "lesniczowke" Kurskiego.....?
            • grat.nowy nie wiem co za leśniczówka 10.03.06, 15:26
              ale mi Kurski kojarzy się z "przeciekiem" a propos dziadka Tuska i
              tekstem "ciemny lud to kupi" czy jakoś tak...
              • Gość: kotwicz Re: nie wiem co za leśniczówka IP: *.teradyne.com 10.03.06, 15:47
                w "lesniczowke" chciala go "zrobic" GW.....
                co do przecieku, to przeciek nastapil miesiace wczesniej, jesli sie nie myle w
                Przekroju.....
                co do "ciemnego ludu", no coz Lis nie jest napewno bardziej przekonujacy od
                Kurskiego....
                nawet jesli bardzo sie o to stara........
                • grat.nowy ale nie mówimy tu o Lisie 10.03.06, 15:55
                  tylko o pośle Jacku :)
                  • Gość: kotwicz Re: ale nie mówimy tu o Lisie IP: *.teradyne.com 10.03.06, 15:58
                    tak, ale to nie posel Jacek, a Lis oswiadczyl wszem i wobec o "ciemnym
                    narodzie", ktory niby wyplynal z ust tegoz to posla.......;)
                • alex.4 Re: nie wiem co za leśniczówka 10.03.06, 16:25
                  Lis, Żakowski, Wołek, Włądyka i Kolendo Zalewska. Tylu jest świadków wypowiedzi
                  Kurskiego:).
                  • Gość: kotwicz Re: nie wiem co za leśniczówka IP: *.teradyne.com 10.03.06, 16:27
                    slowo przeciwko slowu......i nic wiecej.......
                    powtorza pod przysiega, a moze poddadza sie badaniu na prawdomownosc.....;)?
                    • alex.4 Re: nie wiem co za leśniczówka 10.03.06, 16:37
                      Piec osób o róznych poglądach politycznych przeciw jednemu słowu. rachunek jest
                      dosyć prosty.
                      • Gość: kotwicz Re: nie wiem co za leśniczówka IP: *.teradyne.com 10.03.06, 16:40
                        prosty jak ty i dla takich prostych jak ty.......;)
                        • alex.4 Re: nie wiem co za leśniczówka 10.03.06, 16:42
                          jak zawsze absurdalne. Lubię jka kotwicz po raz kolejny traci panowanie nad
                          sobą, kiedy po raz kolejny nie ma racji:)
                          5 do 1
                          • Gość: kotwicz Re: nie wiem co za leśniczówka IP: *.teradyne.com 10.03.06, 16:55
                            Lis, Zakowski, Koleda Zalewska straznikami prawdomownosci-hahahahhahhah!
                            a moze jeszcze przedstawusz preferencje polityczne piatki wspanialych?
                            • alex.4 Re: nie wiem co za leśniczówka 10.03.06, 17:05
                              Jeszcze Wołek i Władyka. Każda z tych postaci ma inne poglądy polityczne.
                              Żakowski kojarzony jest z lewicą. Podobnie Władyka. Lis sympatyzuje z
                              centroprawicą, a Wołek z prawicą. osoby te róznią się politycznie, ale każda z
                              nich w ten sam sposób zapamiętała wypowiedz Kurskiego. Kurski zaś nie ma
                              żadnego świadka... mimo, że wypowiedz jego padła przy kilku osobach
                              • Gość: kotwicz Re: nie wiem co za leśniczówka IP: *.teradyne.com 10.03.06, 17:08
                                Lis i centroprawica.....?
                                no chyba ta pdolska w sojuszu z SLD i SDPL.....hahahahahaha!
                                • alex.4 Re: nie wiem co za leśniczówka 10.03.06, 17:10
                                  Pięc osób, pięć świadków, każda z nich ma inne poglądy polityczne. Wszystkie
                                  zapamiętały w ten sam sposób wypowiedz Kurskiego. Kurski nie ma żadnego świadka
                                  który potwierdzałby jego wersję. I wszystko jasne
                                  • Gość: kotwicz Re: nie wiem co za leśniczówka IP: *.teradyne.com 10.03.06, 17:12
                                    masz racje, az zbyt jasne.......hahahahah
                                    • alex.4 Re: nie wiem co za leśniczówka 10.03.06, 17:25
                                      w sporach z toba praktycznie zawsze mam rację - brak ci wiedzy, wychowania:)
                                      miec rację w sporze z toba to jest banalne:)
                                      • Gość: kotwicz Re: nie wiem co za leśniczówka IP: *.teradyne.com 10.03.06, 17:30
                                        jasne doktorku, jasne.....hahahahahah!
                                  • Gość: Z.P. Re: nie wiem co za leśniczówka IP: *.elpos.net / *.elpos.net 11.03.06, 11:28
                                    Nie wiem, o co się kłócicie. Przecież z tym dziadkiem Tuska to najprawdziwsza
                                    prawda. Jedynym przewinieniem Kurskiego było przekonanie, że i jemu (Kurskiemu)
                                    przysługuje wolność słowa.
                        • Gość: ptik Re: nie wiem co za leśniczówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 00:52
                          HM... Peczaka,i innych sld-ców nalezy wiec wypuscic... wszak to tylko slowa
                          przeciw nim,Kotwicz gratuluje...
                          • Gość: kotwicz Re: nie wiem co za leśniczówka IP: *.teradyne.com 13.03.06, 18:00
                            tylko slowa GW...?????
                            ciekawe ptiku, bardzo ciekawe......
    • natt Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa 10.03.06, 15:19
      Taaak. Od dawna przecież wiadomo, że pilnowanie kur najlepiej powierzyc lisom
      • Gość: KACZOROWSKI Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:04
        Najpierw komisja lekarska z przewodniczącym w postaci prof PSYCHIATRII powinna zbadać Kur(w)skiego.
        • Gość: kotwicz Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.teradyne.com 10.03.06, 16:06
          a jakie to symptomy wskazuja na zasadnosc takiego badania...;)?
          • Gość: KACZOROWSKI Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:10
            Zespół maniakalno-depresyjny w skojarzeniu z manią prześladowczą i megalomanią. Dodatkowo szereg fobii wskazujący na skomplikowaną mutację genu zlokalizowanego na krótszym ramieniu chromosomu 16.
            PS. Złośliwi podejrzewają także zaburzenia erekcji, kórych przyczyna tkwi właśnie w skomplikowanej psyche Kur(w)skiego.
            • Gość: kotwicz Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.teradyne.com 10.03.06, 16:28
              moze bez ogolnikow, a jakies konkrety....?
              • Gość: KACZOROWSKI Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 16:35
                1.Dziadek w Wermachcie- jako objaw schizofrenii
                2.Pretensje że np Wyborcza za dużo pisze o rządach PiS (tym się pewnie zajmie komisja badająca wolność słowa :-)- jako objaw manii prześladowczej
                3.Zarzuty kierowane do kolegów- dziennikarzy że np zrobili wywiad z Kulczykiem w Wiedniu - bo to było zrezerwowane tylko dla Kur(w)skiego- jako objaw megalomanii
                4.zamiłowanie do grzebania w teczkach, papierach i historiach zamierzchłych, które 3/4 Polaków mają już w dupie bo zyją tu i teraz a nie w 1980 roku- jako objaw manii historycznej
                5. Ciągłe ujadanie inwigilacji jego i jeko kolegów- jako objaw inwigilacjofobii
                itd itp
                • Gość: kotwicz Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.teradyne.com 10.03.06, 16:49
                  1.Dziadek w Wermachcie- jako objaw schizofrenii-czyzy prawda byla objawem
                  schizofrenii......
                  2.Pretensje że np Wyborcza za dużo pisze o rządach PiS (tym się pewnie zajmie
                  komisja badająca wolność słowa :-)- jako objaw manii-mozesz przytoczyc cytat, w
                  ktorym ma on pretensje do GW o zbyt duzo pisania na temat PiS?
                  prześladowczej
                  3.Zarzuty kierowane do kolegów- dziennikarzy że np zrobili wywiad z Kulczykiem
                  w Wiedniu - bo to było zrezerwowane tylko dla
                  Kur(w)skiego- jako objaw megalomanii-bzdura, nie chodzilo o rezerwacje, a o
                  tresc wywiadow, usluznosc, stronniczosc, dyspozycyjnosc w stosunku do
                  czlowieka, ktory sie uchylal przed stawieniem przed komisja do spraw ORLENu
                  4.zamiłowanie do grzebania w teczkach, papierach i historiach zamierzchłych,
                  które 3/4 Polaków mają już w dupie bo zyją tu i
                  teraz a nie w 1980 roku- jako objaw manii historycznej-3/4 ma to w dupie....?-
                  masz statystyki na poparcie, czy to tylko ty masz to w dupie....?
                  5. Ciągłe ujadanie inwigilacji jego i jeko kolegów- jako objaw inwigilacjofobii
                  itd itp-inwigilacja byla faktem, a oprocz tego zlamaniem prawa......
                  to ma niby byc fobia, fobia w sprawie ktora nadal wymaga wyjasnienia......?
                  • alex.4 Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa 10.03.06, 16:54
                    do tego można dodać film nakręcony przez Kurskiego, w którym ten wielokrotnie
                    dokonywał nadużyć - np. wycinając fragmenty wypowiedzi z kontekstu co w
                    połaczeniu z innymi tekstami nadawały im sens którego nie miały. To się nazywa
                    niefachowość.
                    Kurski ma również na sumieniu wstrzymywanie w czasie odwoływania rządu
                    Olszewskiego w publicznej telewizji wiadomości, które stawiały rząd w
                    niekorzystnym świetle. Wpływał na dziennikarzy tvp aby nadawali pozytywne
                    wiadomosci o lustracji, a o negatywnych aby nie wspominali:)
                    Dziadek w Wermachcie - Kurski nie miał racji - nie ma dowodów na to, aby
                    dziadek Tuska z włąsnej woli wstąpił do Wermachtu co Kurski sugerował.
                    No i jego wypowiedz w radiu tok fm na która jest 5 świadków, wszystkie osoby,
                    które były przy niej obecne, w któym pogardliwie wypowiedział się o wyborcach.
                    • Gość: kotwicz Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.teradyne.com 10.03.06, 16:59
                      dowody doktorku, dowody.....
                      czasy plucia i szczekania sie skonczyly......
                      masz te wycinki, a moze masz tresc wiadomosci wstrzymanych przez Kurskiego, no
                      i oczywiscie wypowiedzi dziennikarzy w sprawie lustracji, czekaj niech zgadne-
                      to zapewne Zakowski, Lis i Koleda Zalewska......
                      a masz dowody, ze dziadek zostal wcielony na sile....?
                      • alex.4 Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa 10.03.06, 17:03
                        Wczesniej podałęm listę świadków zdarzenia więc oszczędź wszystkim tego
                        zgadywania:) - podałem tą listę...
                        Wiesz kotwicz teraz poikazujesz swoją paranoje. To oskarżyciel ma pokazać że
                        dziadek Tuska był ochotnikiem:)
                        Czli jak zawsze kotwicz wyprowadzony z równowagi tym, że nie ma racji dostaje
                        małpiej gorączki i potrafui jedynie rzucać epitety:):):)
                        • Gość: kotwicz Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.teradyne.com 10.03.06, 17:06
                          nic nowego, bzdury doktorku ot co......
                          • alex.4 Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa 10.03.06, 17:11
                            kotwicz znowu neguje fakty... absurdalne:)
                        • Gość: Z.P. Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.elpos.net / *.elpos.net 11.03.06, 11:39
                          Alex4 napisał:
                          To oskarżyciel ma pokazać że dziadek Tuska był ochotnikiem:)
                  • Gość: KACZOROWSKI Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 17:12
                    1. Samo pogrywanie dziadkami, babciami, prapraciotkami itd jest śmieszne i chore a zatem SCHIZOL.
                    2.Cytat jak cytat- wejdź sobie na strone Lisa i posłuchaj jak to sie użalał że w Wyborczej tylko nekrolog nie był o PiSie- w ogóle super śmiesznie wypadł ten koleś w tym programie (Czemu pan chodził z biednym premierem millerem po Skierniewicach a nie chodzi pan z biednym premierem marcinkiewiczem po Gorzowie buahahahahahaha- pretensje poważnego polityka buahahahahaha)
                    3. Srutututu srurtututu- jakby Niedzieli sie udało Kur(w)ski inaczej by spiewał- ale niestety- nieliczni dotarli i się dobili o ten wywiad (sam fakt, że Najsztubowi, Żakowskiemu czy Lisowi zarzuca się jakieś komuszo-srakie-makie działania wskazuje na chorobę psychiczną i megalomanię)
                    4-5. Owszem ja mam to w dupie+ wszyscy których znam, łącznie z moimi studentami, których bardziej interesuje nie to, czy ktoś i po co Kur(w)skiemu zamontował mikrofon w sedesie tylko to co będzie jutro, pojutrze i za rok, czy nie trzeba będzie np po 5 latach nauki zasuwać do Norwegii bo Kaczki akurat będą się zajmować swoimi ulubonymi teczuszkami (kaczuszki-teczuszki). Niech się chłopaki zajmą biedą, bezrobociem itd a nie swoimi prywatnymi wojenkami
                    • alex.4 Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa 10.03.06, 17:17
                      kotwicz jest osoba która nie przymuje do wiadomości istnienia rzeczywistości.
                      Żyje w swoim fikcyjnym świecie. neguje wszystkie fakty (czyli bardzo czesto),
                      które nie pasuja do jego chorej wizji...
                      Kotwicz jest imigrantem, który klepie biede w USA.
                      • Gość: kotwicz Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.teradyne.com 10.03.06, 17:20
                        jakie fakty panie Suski.....?
                        wole biede niz debilizm, ktory cie klepie po czaszce...;))hahahahahaha!
                    • Gość: kotwicz Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.teradyne.com 10.03.06, 17:18
                      1. Samo pogrywanie dziadkami, babciami, prapraciotkami itd jest śmieszne i
                      chore a zatem SCHIZOL-zapytaj zatem redaktora Najsztuba, po co o tp pytal w
                      Przekroju...?
                      2.Cytat jak cytat- wejdź sobie na strone Lisa i posłuchaj jak to sie użalał że
                      w Wyborczej tylko nekrolog nie był o PiSie- w ogóle
                      super śmiesznie wypadł ten koleś w tym programie (Czemu pan chodził z biednym
                      premierem millerem po Skierniewicach a nie chodzi
                      pan z biednym premierem marcinkiewiczem po Gorzowie buahahahahahaha- pretensje
                      poważnego polityka buahahahahaha)-tu nie chodzi o ilosc, a o jakosc.....
                      Lis wyszedl na durnia udajac przed wszystkimi mlot na SLD
                      3. Srutututu srurtututu- jakby Niedzieli sie udało Kur(w)ski inaczej by spiewał-
                      ale niestety- nieliczni dotarli i się dobili o
                      ten wywiad (sam fakt, że Najsztubowi, Żakowskiemu czy Lisowi zarzuca się jakieś
                      komuszo-srakie-makie działania wskazuje na chorobę
                      psychiczną i megalomanię)-zapytaj o to np.dsteina i Staniszkis, to nie choroba
                      to rzeczywistosc,Zakowski i Lis sa w tym po uszy.......
                      4-5. Owszem ja mam to w dupie+ wszyscy których znam, łącznie z moimi
                      studentami, których bardziej interesuje nie to, czy ktoś i po
                      co Kur(w)skiemu zamontował mikrofon w sedesie tylko to co będzie jutro,
                      pojutrze i za rok, czy nie trzeba będzie np po 5 latach
                      nauki zasuwać do Norwegii bo Kaczki akurat będą się zajmować swoimi ulubonymi
                      teczuszkami (kaczuszki-teczuszki). Niech się
                      chłopaki zajmą biedą, bezrobociem itd a nie swoimi prywatnymi wojenkami-masz
                      prawo, ja i wielu moich przyjaciol ma np. w dupie to co ty masz w dupie, bez
                      lustracji, dekomunizacji nic sie nie zmieni, ostatnie 17 lat jeszcze nic nie
                      udowodnilo.....?
                      nastepnych 17 juz nie bedzie.......

• zewsi Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa 11.03.06, 14:15
                    Dla mnie prawda to odzwierciedlenie rzeczywistości, dla Ciebie niekoniecznie.
                    Naprawdę uważasz, ze dziadek Tuska zgłosił się na ochotnika do Wehramchtu czy
                    tylko kłócisz się by kłócić?
                    • Gość: kotwicz Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 11.03.06, 16:05
                      przecie juz stwierdziles, mowiac ze dla mnie "...nie koniecznie...."....
                      ja sie nie kloce, ale chcialbym aby ktos wrescie przedstawil dokumenty
                      niemieckie w tej sprawie....
                      odzwierciedlenie rzeczywistosci, to moze powiesz o rzeczywistosci tamtych
                      czasow.....?
                      dla mnie nie przeszkadzaloby nawet, jesli okazaloby sie, ze zglosil sie na
                      ochotnika- otaczajaca rzeczywistosc, rodzina i strach przed losem najblizszych,
                      strach przed utrata zycia, strach przed donosami i inne czynniki powodowaly
                      decyzje, ktore tak latwo jest dzisiaj krytykowac...
                      zadziwiajaca jest tutaj postawa D.Tuska, ktory niby nic nie wiedzial, sam ta
                      sprawe naglosnil, a na marginesie jest historykiem ktory nie zna dziejow
                      wlasnej rodziny.....
                      • Gość: Z.P. Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.elpos.net / *.elpos.net 11.03.06, 16:21
                        Kotwicz napisał:
                        dla mnie nie przeszkadzaloby nawet, jesli okazaloby sie, ze zglosil sie na
                        ochotnika- otaczajaca rzeczywistosc, rodzina i strach przed losem najblizszych,
                        strach przed utrata zycia, strach przed donosami i inne czynniki powodowaly
                        decyzje, ktore tak latwo jest dzisiaj krytykowac...
                        • zewsi Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa 11.03.06, 22:14
                          A gdzie taką bzdurę wyczytałeś?
                          • Gość: Z.P. Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.elpos.net / *.elpos.net 12.03.06, 01:59
                            To już wyjaśniałem. Prezydent symbolizuje naród włącznie z jego historią. Gdyby
                            w tej sprawie nie było dysonansu, ekipa Tuska nie zaprzeczałaby tak żarliwie
                            tej wiadomości. Jestem pewien, że Tusk przejechł się na dziadku.
                            I jeszcze dla jasności: nie uważam, że ludzie odpowiadają za postępowanie
                            swoich przodków, nawet rodziców i jako obywatel pan Tusk nie jest z powodu
                            dziadka ani lepszy, ani gorszy. Jednak prezydent jest jak sztandar i w tym
                            przypadku powinny obowiązywać ostrzejsze kryteria.
                            • zewsi Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa 12.03.06, 16:16
                              Piszesz, że jesteś przeciwny żeby ludzie odpowiadali za czyny przodków i
                              jednocześnie piszesz, że Tusk nie może zostać prezydentem ze względy na swego
                              dziadka.
                              A jeśli prezydent ma być sztandarem narodu, to obecny prezydent też się nie nadaje.
                              • Gość: Z.P. Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.elpos.net / *.elpos.net 12.03.06, 17:05
                                Sprawa jest prosta: ci którzy tak uważali, nie powinni byli na niego głosować.
                        • Gość: kotwicz Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.teradyne.com 13.03.06, 18:06
                          wybaczam......;)
                          przeciez mielismy juz Bieruta, tak wiec.........
    • alex.4 Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa 10.03.06, 16:27
      zobaczymy czy komisja ta zbada:
      - jak AWS pompował pieniądzę w telewzije familijna z spółek z duzym udziałem
      skarbu państwa i jak te pieniądzę potem znikały w prywatnych rekach - podobno
      zamieszane są osoby z kregu marcinkiewicza
      - jak J. kaczyńśki zawłąszczył Tygodnik Solidarność
      - jak J. Kaczyński zawłąszczał i doprowadził do upadku expres Wieczorny:)...
      - jak wygląda umocowanie prawne otrzymania koncesji przez Radio Maryja, i czy
      wywiązuje się ono z obowiązku przekładania do KRRiT sprawozdań finansowych...
      mogą być niezłe jaja:)
      • Gość: kotwicz Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.teradyne.com 10.03.06, 16:53
        bzdura za bzdura......
        masz dowody, czy znowu mamy pokaz szczekania i plucia?
        moze zbadaja
        -jak Michnik zawlaszczyl GW
        -jak Michnik dokonal "dzikiej" lustracji z komisja, ktorej jeden z czlonkow byl
        TW SB
        -jak redaktor Maleszka wywiazuje sie z obowiazkow i zadan
        • alex.4 Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa 10.03.06, 17:01
          To kogo zatrudnia Michnik w prywatnej gazecie jest tylko jego sprawą. To
          komuniści ingerowali w zatrudnianie prywatnych osób - kotwicz po raz kolejny
          pokazuje swoje komunistyczne ciągatki:)
          Gazeta jest spółka akcyjna i wszystkie wiadomosci o niej są publiczne. nie
          stanowią żadnej tajemnicy.
          Na wyrzucenie z Tygodnika Solidarność dziennikarzy, którzy nie zgadzali sie z
          jego wizją Polski jest wielu świadków, np. J. Dworak, który po Mazowieckim
          pełnił obowiązki szefa redakcji TS.
          Borusewicz potwierdził, że zadne pieniądze nie wpłyneły na konto sztoczni
          gdańskiej, z zbiórki (nielegalnej) urządzanej przez Rydzyka
          Szefowa KRRIT Waniek potwierdziłą przed dziennikarzami TVN, że Rydzyk nie
          realizował ustawowego obowiązku dostarczania oświadczeń o dochodach nadawców.
          T.Lis w radiu tok fm zwrócił uwagę, ża działalność Kurskiego podczas obalania
          rządu Olszewskiego. jesli Kurski zaprzecza, to niech wytoczy proces Lisowi -
          Lis opowiadał jak Kurski ręcznie niedopuszczał do nadania informacji o
          niezgodności z konstytucją listy macierewicza.
          Sprawa spóldzielni solidarność i spólki telegraf tez nie ejst tajemnicą...
          • Gość: kotwicz Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.teradyne.com 10.03.06, 17:12
            i znowu bzdury i plejada "praworzadnych":
            Michnik, Lis, Waniek-hahahahahaha!
            • alex.4 Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa 10.03.06, 17:20
              typowe. kotwiczu taka jest rzeczywistość:)
              Zresztą nie tylko Michnik czy Lis. Borusewicz i szef solidarności w Stoczni
              gdańskiej potwierdzają że żadne pieniądzę z zbiórki urządzanej przez Rydzyka
              nie wpłyneły na konto stoczni.
              Zresztą sprawa jest prosta. jesli Lis kłąmie to Kurski wytoczy mu proces o
              zniesławienie... Ale zapewne nie wytoczy po racja nie jest po jego stronie -
              Kurski juz dawno zapowiedział, że pójdzie do sądu w sprawie wypowiedzi w radiu
              tok fm, ale do tej pory tego nie zrobił
              • Gość: kotwicz Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.teradyne.com 10.03.06, 17:32
                a skad sie tu zaplatal Rydzyk, stocznia i ......?
                bzdury doktorku, ot co......;)
                • alex.4 Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa 10.03.06, 17:39
                  Rydzyk jest potentatem mediowym, a komisja ma dotyczyć mediów publicznych.
                  Urządzanie nielegalnej zbiórki pieniedzy (powużej pewnej kwoty) jest w polskim
                  prawie nielegalne - czyli złąmał on prawo. Po drugie do sztoczni gdańskiej nie
                  wpłyneła ani złotóka z pieniędzy jakie on zbierał...
                  Do tego jeszcze nie wypełnia RM obowiazków nakładanych na nadawców (sprawozdań
                  finansowych)
                  • Gość: kotwicz Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.teradyne.com 10.03.06, 17:49
                    wracaj do tematu idioto....i wstydu oszczedz uczelni.....hahahahaha
                    • alex.4 Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa 10.03.06, 17:50
                      to jest temat, bardzo smakowity dla komisji:)
                      • Gość: kotwicz Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: *.teradyne.com 10.03.06, 17:58
                        chyba tej spod znaku Frasyniuka, Hausnera,Olejniczaka i Belki.....hahahahahahah
                        • Gość: tidi Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.03.06, 03:22
                          Jak zwykle , rozmowa z alusiem - dziwnym rzecznikiem dziwnych spraw - sprowadza
                          sie z jego strony do zbalamucenia forumowiczow . Ale , nie kazdego da sie
                          oglupic jak jego samego . Nakrecony , czepia sie ten "rzecznik" groszowych
                          datkow , ofiarowaych przez nasze Kochane Babcie na radio , wlasne , ich radio ,
                          odporne na indoktrynacje maloletnich szersciuchow . Jego pieniazki /o ile
                          wyslal/ sa do odebrania ...adres RM jest powszechnie dostepny . Wystarczy kopia
                          kwitu .
                          Nie czepia sie ten balamut wielomilionowych fortun Pan i Panow wyroslych na
                          soldarnosciowym gruncie , skupionych wokol oslawionej "Gazety Wyborczej"
                          Panie i Panowie Milionerzy tacy jak p.p. Michnik , Rapaczynska , Blumsztajn ,
                          Niemczycki , Bujak , Wajda i plejada innych ... Czy to nie oni mowiac
                          wulgarnie opie..li nasze babcie na zywca ?
                          "kotwicz" - imponujesz mi anielskim sapokojem w dyskusji z tym zyciowym
                          patalachem .
    • lindow1 Re: Komisja Kurskiego zbada wolność słowa 12.03.06, 18:39
      Znowu będzie się działo, oj będzie, będzie, a mohery z głódziowymi krzyżami w
      dłoniach, gromnicami drogę będą oświetlać sprawiedliwym pod wodzą tego - jak mu
      tam - "ciemny naród wszystko kupi" - do najbliższych szubienic. Jak to miło
      jest żyć w tak ciekawych czasach, w których kreatury stroją się w togi
      katonów,oszuści mówią o prawdzie i pojednaniu, donosiciele w czerni robią za
      ofiary, miernoty uchodzą za mężów stanu,a lud wybiera spośród siebie osobników
      wybrakowanych przez samą naturę, daje im się prowadzić, mamić i kuglować
      mirażami lepszego życia na tamtym świecie. Znasz li ten kraj ( o k...). Już
      poznałem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka