squared 24.11.05, 10:04 Moja matka bardzo lubi miracle, ale chcialbym jej kupic cos innego. Czy grapefruitowa allegoria bedzie ok, czy moze in love again....? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escape5 Re: Prezent 24.11.05, 10:16 Chodzi Ci o Pamplelune?Ja tak jak i sporo dziewczyn na Wizażu czuję w tym zapachu "kocia nutkę":0).Co będzie jeśli i Twoja mama ją wyczuje?:)). Skoro mama lubi Miracle to może nie eksperymentuj...Jeśli koniecznie nie chcesz ich kupować to może podsuń jej najpierw próbkę Pamplelune i zorientuj się. Nie wiem dlaczego,ale wydaje mi się że do mam wybitnie pasują zapachy Arden,z 5 th Avenue na czele:-).Można je niedrogo kupić w Rossmanie. Odpowiedz Link
martysia-k Re: Prezent 24.11.05, 10:52 moja mama uzywa kenzo flower, nie bede polecac perfum bo rozne na innych kobietach pachna inaczej. np. na mnie dior pure poison pachnie jak kocie szczyny:) a np. nie wyobrazam sobie mojej kolezanki winnym zapachu niz ten. Niestety skora dziwnie reaguje z roznymi zapachami i to co podoba sie Tobie niekoniecznie moze paskowac Twojej mamie... Odpowiedz Link
oka5 Re: Prezent 24.11.05, 11:22 Wyszukiwarka www.amabilia.com/contenu/beaute/parfums_du_monde_2004.html pokazała takie zamienniki dla Miracle: KENZO ÇA SENT BEAU Kenzo JAIPUR Boucheron RYKIEL ROSE Sonia Rykiel Odpowiedz Link
chatka_ Re: Prezent 24.11.05, 11:48 Sprobuj kolejnego Lancoma So Magic, podoba sie fankom Miracle. Albo Allure Chanel, Dior Coloressence Relaxante (różowy) tez musi sie spodobac :) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Prezent 24.11.05, 12:33 Miracle jest kwiatowym zapachem a Pamplelune to trochę inna bajka, poleciłabym: Baby doll(kwiatowo-owocowy) Miracle So magic!(jako kontynuacje klasyka) Aqua Alegoria Foliflora(naprawdę ciekawa i kwiatowa) Flora Bella Lalique'a (przepiękny kwiatowy i świeży) Eclat d'Arpege Lanvin (tego polecać nie trzeba:) Odpowiedz Link