Gość: Franek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 08:36 Podobno w Łapach likwidują swój bank, czy Białystok będzie następny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gain1974 Re: Eurobank pada ?!?!?! 17.03.06, 09:03 likwidują bo może nie mają klientów... a tak po za tym to kup se trochę oleju i nalej do łba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Eurobank pada ?!?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 09:44 Mam prawo się niepokoić po tym co było z Bankiem Wschodnim Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Eurobank pada ?!?!?! 18.03.06, 11:08 Masz, ale to normalne, że jakiś bank zamyka placówkę w małej miejscowości. Po prostu się przeliczyli i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Eurobank pada ?!?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 13:11 Widzisz nie przejmowałbym się gdyby nie fakt, że to bank z "przeszłością", a ja tam wciąż mam sporo gotówki. Co do Łap to nie wiem jaka to miejscowość, ale mam wielu znajomych co dojeżdzają tam do pracy. Mówią, że jest tam chyba 5-6 banków, a ostatni powstał niedawno. Stąd myślę, że skoro innym się opłaca... A co do samego Eurobanku to poziom obsługi i oferta bardzo się pogorszyły. Już od roku słyszę, że niebawem pojawi się karta kredytowa, obsługa internetowa. Mówią to pracownicy. Niestety są to tylko czcze obietnice. Dlatego coś mi tu nie pasuje. Niby rozwijający się bank, a bazuje tylko na jednym rodzaju kredytu, lokacie i rorze? i od roku żadnych nowości? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Eurobank pada ?!?!?! 18.03.06, 13:13 "Obecnie Eurobank nie planuje rewolucji. Już wystarczająco wyróżnia się wizerunkowo na polskim rynku." manager.money.pl/strategie/artykul/eurobank;po;drodze,88,0,136024.html Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Eurobank pada ?!?!?! 18.03.06, 15:28 Podając takie "fakty" możesz sobie tylko zaszkodzić. Historia pokazuje, że banki padały nie dlatego, że miały problemy finansowe, ale tylko dlatego, że ludzie tak myśleli, bo uwierzyli w czyjeś brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
trug Re: Eurobank pada ?!?!?! 18.03.06, 23:44 padały nie dlatego, że miały problemy finansowe, ale tylko dlatego, że ludzie > tak myśleli, bo uwierzyli w czyjeś brednie. O, interesujące. Podaj przykład bom ciekawy, który to bank w taki sposób upadł? Odpowiedz Link Zgłoś