Dodaj do ulubionych

Eurobank pada ?!?!?!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 08:36
Podobno w Łapach likwidują swój bank, czy Białystok będzie następny?
Obserwuj wątek
    • gain1974 Re: Eurobank pada ?!?!?! 17.03.06, 09:03
      likwidują bo może nie mają klientów... a tak po za tym to kup se trochę oleju i
      nalej do łba...
      • Gość: Franek Re: Eurobank pada ?!?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 09:44
        Mam prawo się niepokoić po tym co było z Bankiem Wschodnim
        • nekroskop88 Re: Eurobank pada ?!?!?! 18.03.06, 11:08
          Masz, ale to normalne, że jakiś bank zamyka placówkę w małej miejscowości. Po
          prostu się przeliczyli i tyle.
          • Gość: Franek Re: Eurobank pada ?!?!?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 13:11
            Widzisz nie przejmowałbym się gdyby nie fakt, że to bank z "przeszłością", a ja
            tam wciąż mam sporo gotówki. Co do Łap to nie wiem jaka to miejscowość, ale mam
            wielu znajomych co dojeżdzają tam do pracy. Mówią, że jest tam chyba 5-6
            banków, a ostatni powstał niedawno. Stąd myślę, że skoro innym się opłaca...
            A co do samego Eurobanku to poziom obsługi i oferta bardzo się pogorszyły. Już
            od roku słyszę, że niebawem pojawi się karta kredytowa, obsługa internetowa.
            Mówią to pracownicy. Niestety są to tylko czcze obietnice. Dlatego coś mi tu
            nie pasuje. Niby rozwijający się bank, a bazuje tylko na jednym rodzaju
            kredytu, lokacie i rorze? i od roku żadnych nowości?
            • nekroskop88 Re: Eurobank pada ?!?!?! 18.03.06, 13:13
              "Obecnie Eurobank nie planuje rewolucji. Już wystarczająco wyróżnia się
              wizerunkowo na polskim rynku."

manager.money.pl/strategie/artykul/eurobank;po;drodze,88,0,136024.html
            • kamilar Re: Eurobank pada ?!?!?! 18.03.06, 15:28
              Podając takie "fakty" możesz sobie tylko zaszkodzić. Historia pokazuje, że banki
              padały nie dlatego, że miały problemy finansowe, ale tylko dlatego, że ludzie
              tak myśleli, bo uwierzyli w czyjeś brednie.
              • trug Re: Eurobank pada ?!?!?! 18.03.06, 23:44
                padały nie dlatego, że miały problemy finansowe, ale tylko dlatego, że ludzie
                > tak myśleli, bo uwierzyli w czyjeś brednie.

O, interesujące. Podaj przykład bom ciekawy, który to bank w taki sposób upadł?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka