saunne 20.12.02, 22:57 Kochani! Zalujcie, ze Was tam nie bylo!!! Jestem zachwycona - zrobie wszystko zeby tam pojechac!!! Chatko jeszcze raz dziekuje (kubeczek juz napelniony...) :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saunne Re: Slajdy w Famie :)))) 20.12.02, 23:15 sorki, ze nie w jednym poscie, ale brat musial koniecznie wyslac smsa... Glowe mam pelna wrazen i nowych marzen o wyjezdzie (zwlaszcza do Islandii). Jedyne slowa, ktore przychodza mi na okreslenie zaprezentowanych zdjec to to, ze byly: piekne, piekne i jeszcze raz piekne!!! Zebyscie widzieli te widoki..., przestrzen, wodospady, przelecze gorskie lub lodowcowe, surowosc klimatu (Islandia) a z drugiej strony zgielk miasta (Maroko), dzika i praktycznie nienaruszona przez cywilizacje przyroda oraz geometryczne ksztalty swiatyn, palacow i zwyklych domostw... Wszystko okraszone garscia wybornej opowiesci :) i cudna muzyka (Chatko dziekuje za Sigur Ros!). Jesli nie byliscie - macie czego zalowac. Jesli byliscie, a nie ujawniliscie sie - straciliscie okazje poznania w "realu" Chatki, Poziomka, Freewolfa i Saunne (Aniu dotarlas wreszcie czy nie?). A nie musze dodawac, ze zwlaszcza to ostatnie doswiadczeniem jest niezwyklym :)))) Prawda Chatko i chlopcy? :))) pozdrawiam! ps. Ralsie - wszystko zostalo wykasowane... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Slajdy w Famie :)))) 20.12.02, 23:36 Potwierdzam i naprawdę, jestem pod wrażeniem... :) Pozdrawiam tych co byli :)) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Slajdy w Famie :)))) 20.12.02, 23:40 poziomk napisał: > Potwierdzam i naprawdę, jestem pod wrażeniem... :) > Pozdrawiam tych co byli :)) dzięki wzajemnie, wzajemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Slajdy w Famie :)))) IP: *.xen.pl / 10.0.4.* 20.12.02, 23:37 Masz rację, zdjątka pierwszorzędne. Czy dla geografa, miłośnika podróży i fotoamatora coś takiego mogło się nie podobać? Hmc Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Slajdy w Famie :)))) 20.12.02, 23:39 Gość portalu: hmc napisał(a): > Masz rację, zdjątka pierwszorzędne. Czy dla geografa, miłośnika podróży i > fotoamatora coś takiego mogło się nie podobać? > Hmc Hmc!!! Dlaczego sie nie ujawniles... buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Slajdy w Famie :)))) IP: *.xen.pl / 10.0.4.* 20.12.02, 23:49 Chciałem, ale Chatka była taka oblegana. Ale mam nadzieję że jeszcze nie raz będzie okazja do spotkania. Zobaczyłem za to dawno nie widzianego kumpla ze szkoły średniej. Jego dziewczyna była jedną z uczestniczek wyprawy na Islandię. Hmc PS. Nie sądzicie że gdyby Chatka zamieściła swoje zdjęcia na plfoto, to był by to prawdziwy hicior. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Slajdy w Famie :)))) 20.12.02, 23:58 Gość portalu: hmc napisał(a): > Chciałem, ale Chatka była taka oblegana. ale mysmy tez czekali - a warto bylo!!! Ale mam nadzieję że jeszcze nie raz > będzie okazja do spotkania. no pewnie - moze przy kolejnym pokazie (w styczniu?)? > PS. Nie sądzicie że gdyby Chatka zamieściła swoje zdjęcia na plfoto, to był by > to prawdziwy hicior. pewnie, ze tak! Zeby tylko udalo sie pokonac trudnosci techniczne... zwlaszcza, ze Chatka powiedziala, ze obejrzelismy tylko okolo polowy zdjec... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Slajdy w Famie :)))) 21.12.02, 00:03 Tak Chatka byla oblegana przez Forumowiczow! :)) Hmc a gdzie sa twoje zdjecia na plphoto?. Jak dla mnie to za wysokie progi tzn. ja sobie takie progi ustawaim, wiem ze wystawaiane sa tam bardzo rozne zdjecia. Technicznie ciagle kuleje, wlasciwie dopiero ucze sie chodzic. Mam troszeczke szczescia i talentu do modeli, wyczucie kompozycji i dobry aparat! Sauneczko Pieknoduchu, jesli udalo anm sie przekonac kogos ze 'daleko' jest blizej niez myslimy to jest to sukces! Przesle Ci pare adresow ludzi ktorzy podrozuja i z ktorymi moglabys sie zabrac, np. w czerwcu na Isalndie... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Slajdy w Famie :)))) 21.12.02, 00:07 Chatko nie bądź taka skromna. Robisz fantastyczne zdjęcia. Masz świetne wyczucie kompozycji i dobre oko. A do techniki nie bardzo jest się też czego przyczepić. Pozdrawiam i zastanawiam się kiedy obejrzę te marokańskie fotki (zwłaszcza te z hammamu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Slajdy w Famie :)))) 21.12.02, 00:10 ralston napisał: > Chatko nie bądź taka skromna. Robisz fantastyczne zdjęcia. Masz świetne > wyczucie kompozycji i dobre oko. A do techniki nie bardzo jest się też czego > przyczepić. Racja! > Pozdrawiam i zastanawiam się kiedy obejrzę te marokańskie fotki (zwłaszcza te z > > hammamu :))) ehhh Ralsie... mysmy tez ich nie widzieli... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Slajdy w Famie :)))) 21.12.02, 00:09 chatka_ napisała: > Tak Chatka byla oblegana przez Forumowiczow! :)) hi, hi, hi... wlasnie to sobie wyobrazilam - Forumowicze na dachu, w srodku i przed drzwiami... :)) > Sauneczko Pieknoduchu, jesli udalo anm sie przekonac kogos ze 'daleko' jest > blizej niez myslimy to jest to sukces! Przesle Ci pare adresow ludzi ktorzy > podrozuja i z ktorymi moglabys sie zabrac, np. w czerwcu na Isalndie... OK, chociaz w czerwcu pewnie bede "podrozowac" miedzy wyjatkami i nowelizacjami (a zapowiada sie niestety ich sporo). Nic to jednak! Moze akurat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Slajdy w Famie :)))) IP: *.xen.pl / 10.0.4.* 21.12.02, 00:19 Zapewniam Cię Chatko że Twoje zdjęcia mają to coś, co powoduje że ludzie odrywają się od codzienności,. Nie martw się że technicznie coś im brakuje, bo to nie prawda, to nie zdjęcia studyjne gdzie fotograf otoczony masą sprzętu dopracowuje każde zdjęcie. To życie, obrazy które przenoszą w inny świat. Dla mnie bomba Hmc Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Slajdy w Famie :)))) 20.12.02, 23:57 Co zostało wykasowane? Strasznie żałuję, że nie mogłem być z Wami. Mam nadzieję, że czuliście moją obecność duchem... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Slajdy w Famie :)))) 20.12.02, 23:59 ralston napisał: > Co zostało wykasowane? numer > Strasznie żałuję, że nie mogłem być z Wami. Mam nadzieję, że czuliście moją > obecność duchem... dlatego pozwolilismy sobie podzielic sie z Toba nasza radoscia :))) hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Slajdy w Famie :)))) 21.12.02, 00:09 saunne napisała: > ralston napisał: > > > Co zostało wykasowane? > > numer ... i niepotrzebnie. Ja mam Wasze :))) > > > Strasznie żałuję, że nie mogłem być z Wami. Mam nadzieję, że czuliście moj > ą > > obecność duchem... > > dlatego pozwolilismy sobie podzielic sie z Toba nasza radoscia :))) hi,hi Hi, hi - a mi wcale nie do śmiechu, tylko smutno, że mnie tam nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Slajdy w Famie :)))) 21.12.02, 00:13 ralston napisał: > saunne napisała: > > > ralston napisał: > > > > > Co zostało wykasowane? > > > > numer > > ... i niepotrzebnie. Ja mam Wasze :))) :))) > > > > > Strasznie żałuję, że nie mogłem być z Wami. Mam nadzieję, że czuliści > e moj > > ą > > > obecność duchem... > > > > dlatego pozwolilismy sobie podzielic sie z Toba nasza radoscia :))) hi,hi > > Hi, hi - a mi wcale nie do śmiechu, tylko smutno, że mnie tam nie było... hmmm... moze, jesli Chatka sie zgodzi, uda sie zrobic kiedys powtorke w kameralnym gronie i ze wszystkimi (400!) slajdami? Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Po prostu było super!!!!!! 21.12.02, 10:57 Nic dodać nic ująć. Repozdrowienia dla Saunne i Poziomka. Kto nie był i ich nie spotkał (o poznaniu Chatki nie wspominając) naprawdę wiele stracił. Hmc - dlaczego się nie ujawniłeś!!!!!! Rals - do zobaczenia za 2 miesiące w Wawie. Habi - żadnej Multipli w okolicach "Famy" nie znalazłem, ani rudej, ani białej, ani zielonej - po prostu żadnej, a wierz mi - szukałem dokładnie. Nie było Cię tam!!! Dlaczego??? Aniu - zjawiłaś się na pokazie? I wreszcie: Chatko - pomysł zamkniętego pokazu, rzucony przez Ralsa, jest genialny!!! Z niecierpliwością czekam jak się do niego ustosunkujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Po prostu było super!!!!!! 22.12.02, 18:35 Sprostowanie - pomysł z pokazem zamkniętym nie był mój. Ja tylko skwapliwie go podchwyciłem :) Pomysłodawczynią jest zdaje się Saunne... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Po prostu było super!!!!!! 16.06.03, 16:01 To co z tym zamkniętym pokazem? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Po prostu było super!!!!!! 16.06.03, 17:52 A może nie teraz !!!:)) Teraz to urlopy i wyjazdy..... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Do Chatki... 17.06.03, 07:18 poziomk napisał: > A może nie teraz !!!:)) > Teraz to urlopy i wyjazdy..... No wlasnie - w grudniu byly jakies wzmianki o wyjezdzie do Islandii. Moze cos wiesz o tym Chatko? Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Po prostu było super!!!!!! 17.06.03, 08:03 poziomk napisał: > A może nie teraz !!!:)) > Teraz to urlopy i wyjazdy..... Moze być teraz :))) Jakie urlopy i wyjazdy...:( Odpowiedz Link Zgłoś