Dodaj do ulubionych

Mystic Festival 2007

06.06.07, 11:31
Mmm... Czytam relację z MF2007' i chciałbym się was spytać jak było? Podobno
Celtic Frost był taki średnio na jeża... A jak reszta? I jak tegoroczna edycja
wypada w porównaniu z zeszłym rokiem?
Obserwuj wątek
    • tomash8 Re: Mystic Festival 2007 06.06.07, 15:06
      kakceoatl napisał:

> Mmm... Czytam relację z MF2007' i chciałbym się was spytać jak było? Podobno
      > Celtic Frost był taki średnio na jeża

Celtic Frost pozabijał, zniszczył, zmielił i rozsadził, zagrali lepiej niż
      Slayer. Slayer bynajmniej źle nie zagrał, ale to właśnie Szwajcarzy pokazali kto
      rządzi jeśli chodzi o ekstremalny metal. Wprawdzie wielu ludzi albo wcale nie
      znało ich twórczości albo nic z niej nie kapowało(już szczytem była grupka
      gó..arzy skandująca "Slayer!" przed występem CF), CF zagrało(m.in.):
      Procreation(of the wicked), Circle of the tyrants, Into the crypt of rays,
      morbid tales, The usurper, Synagoga Satanae... setlista Slayera wyglądała tak:
      Disciple
      War Ensemble
      Jihad
      Die By The Sword
      Show No Mercy
      Captor Of Sin
      Cult
      Bloodline
      Mandatory Suicide
      Seasons In The Abyss
      Supremist
      Eyes Of The Insane
      Postmortem
      Silent Scream
      Dead Skin Mask
      Raining Blood
      BISY:
      South Of Heaven
      Angel Of Death

Behemoth też dał radę, choć mieli nienajlepsze nagłośnienie, podobnie jak Virgin
      Snatch
    • Gość: dsm_213 Re: Mystic Festival 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 15:40
      niestety. jako wielki fan slayera muszę to przyznać . byłem na kilku ich koncertach i po raz pierwszy się zawiodłem. pomyłki , krótko, słabo. celtowie rzeczywiście brawo.
    • Gość: fun Re: Mystic Festival 2007 IP: *.fabiankeil.de 07.06.07, 21:38
      generalnie była raczej kiszka , ja tam przyjeżdżam do Polski i walę na hunter
      fest , widzieliście zestawik tegoroczny www.ticketon.pl/index.html?grp=280
      Kreatorek, samaelek i asidzi , tylko nie wiem co tam robi rasta, był ktoś na tej
      imprezie ?
      • tomash8 Re: Mystic Festival 2007 07.06.07, 22:48
        ej to ale byłeś na MF czy nie? a co do hunterfestu - nie bylem, ale podobno
        impreza sympatyczna, przy czym organizacyjnie tak samo do dupy jak metalmania i
        mystic(np. rok temu nie dojechały dwie główne gwiazdy)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka