kakceoatl 06.06.07, 11:31 Mmm... Czytam relację z MF2007' i chciałbym się was spytać jak było? Podobno Celtic Frost był taki średnio na jeża... A jak reszta? I jak tegoroczna edycja wypada w porównaniu z zeszłym rokiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomash8 Re: Mystic Festival 2007 06.06.07, 15:06 kakceoatl napisał: > Mmm... Czytam relację z MF2007' i chciałbym się was spytać jak było? Podobno > Celtic Frost był taki średnio na jeża Celtic Frost pozabijał, zniszczył, zmielił i rozsadził, zagrali lepiej niż Slayer. Slayer bynajmniej źle nie zagrał, ale to właśnie Szwajcarzy pokazali kto rządzi jeśli chodzi o ekstremalny metal. Wprawdzie wielu ludzi albo wcale nie znało ich twórczości albo nic z niej nie kapowało(już szczytem była grupka gó..arzy skandująca "Slayer!" przed występem CF), CF zagrało(m.in.): Procreation(of the wicked), Circle of the tyrants, Into the crypt of rays, morbid tales, The usurper, Synagoga Satanae... setlista Slayera wyglądała tak: Disciple War Ensemble Jihad Die By The Sword Show No Mercy Captor Of Sin Cult Bloodline Mandatory Suicide Seasons In The Abyss Supremist Eyes Of The Insane Postmortem Silent Scream Dead Skin Mask Raining Blood BISY: South Of Heaven Angel Of Death Behemoth też dał radę, choć mieli nienajlepsze nagłośnienie, podobnie jak Virgin Snatch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsm_213 Re: Mystic Festival 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 15:40 niestety. jako wielki fan slayera muszę to przyznać . byłem na kilku ich koncertach i po raz pierwszy się zawiodłem. pomyłki , krótko, słabo. celtowie rzeczywiście brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun Re: Mystic Festival 2007 IP: *.fabiankeil.de 07.06.07, 21:38 generalnie była raczej kiszka , ja tam przyjeżdżam do Polski i walę na hunter fest , widzieliście zestawik tegoroczny www.ticketon.pl/index.html?grp=280 Kreatorek, samaelek i asidzi , tylko nie wiem co tam robi rasta, był ktoś na tej imprezie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Mystic Festival 2007 07.06.07, 22:48 ej to ale byłeś na MF czy nie? a co do hunterfestu - nie bylem, ale podobno impreza sympatyczna, przy czym organizacyjnie tak samo do dupy jak metalmania i mystic(np. rok temu nie dojechały dwie główne gwiazdy) Odpowiedz Link Zgłoś