Dodaj do ulubionych

PSS SPOŁEM

IP: 194.146.128.* 30.05.06, 20:04
A ja chciałabym zwrócić uwagę na jeden fakt. Nie wiem jak inni to będą
spostrzegać ale mam swoją opinię o tego typu instytucji. Ponieważ jestem
blisko związana z tą siecią denerwuje mnie fakt, ze ludzie pracują po 13
godzin w niedziele ( jedni " pracują" inni pracują naprawdę) mają 750 zł. W
tym warto zwrócić uwagę ile ma kierownik czy kierowniczka ( z tego co mi
wiadomo nawet 1500 zł czy 1700 zł nie wiem czy jest to prawda czy nie ale na
pewno nie mają 750 zł) Wychodzą kiedy chcą, kiedy potrzebują. Chowają listy
płac by pracownicy nie mogli zobaczyć czy sprawiedliwie otrzymują wypłaty.
Dlaczego Biuro PSS SPOŁEM nie ingeruje w tego typu sprawy. Ci ludzie naprawde
ciężko tam pracują. Za tak MARNE pieniądze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kocica Re: PSS SPOŁEM IP: 194.146.128.* 30.05.06, 20:07
      No tak zapomniałam zwrócić uwagę, ze poinformowano pracowników, że nie
      otrzymają podwyżki przez co najmniej 4 lata ponieważ restaurowana jest ASTORIA.
      A dlaczego sami biorą? Skoro to tak sprawiedliwie instytucje czemu tak traktują
      pracowników, człowiek czuje sie tam jak niewolnik. Dlaczego kierowniczka ma
      prawo powiedzieć " nic nie robisz" , " znowu czegoś brakuje" , gdzie ona jest?
      Za wszystko pieniężnie karają pracowników a sami otrzymują sprawiedliwie
      wynagrodzenie.
      • Gość: fan Re: PSS SPOŁEM IP: *.koba.pl / *.koba.pl 30.05.06, 20:20
        Ale tak jest wszędzie, no prawie wszędzie. W szpitalach jest identycznie.
        • Gość: Kocica Re: PSS SPOŁEM IP: 194.146.128.* 30.05.06, 20:34
          Tak tylko ze w szpitalach strajkują tutaj zastrajkuj to cię kierowniczka wywali
          odrazu. Tak mnie już to dobija.
        • Gość: a utor Re: PSS SPOŁEM IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.05.06, 15:46
          > Ale tak jest wszędzie, no prawie wszędzie. W szpitalach jest identycznie.

w szpitalach są jeszcze "wdzięczni za pomoc" pacjenci.
    • Gość: osa Re: PSS SPOŁEM IP: *.elpos.net / *.elpos.net 30.05.06, 22:50
      zostań kierownikiem to zobaczysz, a nie denerwują Cię prezesi banków z wyplatą
      300.000 miesięcznie oni to dopiero nic nie robią!
      • Gość: kocica Re: PSS SPOŁEM IP: 194.146.128.* 31.05.06, 07:00
        jeżeli biorą tak 300.000 to ty idź na kierownika banku! a jak tobie odpowiada
        rpaca za 750 zł to stań za mnie a ja stane za ciebie!
        • Gość: ja Re: PSS SPOŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:20
          było sie troche pouczyć - jak nie pasuje to ktos Ci każe?
          nic nie umiem, nic nie potrafie, nic mi sie nie chce i daja tylko 750 zł
          ... a komuny było lepiej :(
          • anka1 Re: PSS SPOŁEM 31.05.06, 13:32
            sek w tym ze nawet jak sie pouczysz to i tak dobrze bedzie jak dostaniesz prace
            za 750 netto i jeszcze ci powiedza, ze masz sie cieszyc, ze pracujesz a jak nie
            to wynocha.
            Dziewczyna chce zwrocic uwage na wyzysk a Ty na Nia naskakujesz.
            • Gość: ja Re: PSS SPOŁEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:59
              pliss niech napisze co skńczyła i jakie np. zna języki
              • Gość: Kocica Re: PSS SPOŁEM IP: 194.146.128.* 31.05.06, 15:58
                Jejku człowiku jaki niuk? ja jestem najlepszą studentką na roku. Mam średnią
                4,65 znam 3 jezyki w tym niemiecki i angielski biegle francuski podstawy.
                Dlaczego uważasz ze nic nie potrafie i nic nie wiem? po 10 altach pracy dużo
                wiem i podejrzewam ze wiecej jak nie jeden kierownik w sklepie.
                • Gość: Kocica Re: PSS SPOŁEM IP: 194.146.128.* 31.05.06, 15:58
                  miało byc nieuk
                • Gość: OSA Re: PSS SPOŁEM IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.05.06, 19:47
                  to gratuluje autopromocji z aktywnego szukania pracy:)
                  PS
                  najlepsza na roku? jaka szkoła/ kierunek - poważnie pytam
                  • Gość: kocica Re: PSS SPOŁEM IP: 194.146.128.* 31.05.06, 20:11
                    jak powiem jaka i jaki kierunek to napsizecie że w tej szkole nie trzeba sie
                    uczyc temu powiem że stosunki miedzynarodowe i tyle.temat z PSS zejdzie na
                    szkołe a tego nie chce bo jakbym miała się chwalić to bym inny temat załozyła
                    akurat w tym temacie nie ejst to najważniejsze. Nie bronie się od tego by nie
                    powiedzieć, ale nie chce czytaj psotów " a co to za szkoła idź na prawo" czy na
                    lewo :D nie chce!ludzie są złośliwi i tyle.
                    • Gość: osa Re: PSS SPOŁEM IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.05.06, 20:16
                      ciepła/wsap itp? i czemu sie dziwisz że siedzisz na kasie?

tylko wykształceniem tego nie nazywaj,
                      szkoła której sie wstydzisz - po co Ci ona dla papierka
                      pracodawcy nawet w społem nie są tacy głupi...
                      • Gość: kocica Re: PSS SPOŁEM IP: 194.146.128.* 31.05.06, 20:29
                        no ty właśnie zaświeciłes przykładem hahaha nie opisuj siebie niech zgadne:
                        oracownik PSS po podstawówce. nie wstydze sie szkoły wręcz rpzeciwnie a
                        wykształcenie mam większe jak ty bo uczysz się pewnie pisać temu taki mądry
                        jesteś. hahaha twoje posty już mnie nie interesują i nawet ich nie będe czytać.
                        • Gość: kocica Re: PSS SPOŁEM IP: 194.146.128.* 31.05.06, 20:32
                          no tak zapomniałam dodać, ze chyba mi zazdrościsz że moi kochani rodzice mnie
                          tak kochają że stać ich na taką szkołę mimo ze ledwo wiążą koniec z końcem a
                          twoi żałowali złotówki na to by dać na psychologa dla ciebie. Masz chyba
                          kompleksy w związku z tym czujesz się nie doceniony i obydwie szkoły jakie
                          wymieniłeś są błędne nie powiedziałam ze szkoła jest w Białymstoku.
                        • Gość: OSA Re: PSS SPOŁEM IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.05.06, 20:36
                          słabi Ci idzie całe społem uważam za skansen PRLu i syf i nawet tam nie
                          zachodzę, na moją wypłate musisz robic dłużej niz rok, a skończyłam SGH i to ja
                          teraz utrzymuję rodziców ....
                          • Gość: Kocica Re: PSS SPOŁEM IP: 194.146.128.* 31.05.06, 20:38
                            człowiku utrzymuj jak najdłużej tego ci życze a teraz daj mi spokój. Mam
                            odmienne poglądy. No i dzięki bogu nteż nie chodze do CEPELI dziekic zemu nie
                            musze oglądać ciebie tam.Jak stoisz za ladą z babcią i szyjesz mundurki dla
                            chińskich dzieci.
            • Gość: kocica Re: PSS SPOŁEM IP: 194.146.128.* 31.05.06, 16:00
              On chyba z PSS jest bo tam też takie nieroby siedź o 14 czy 15 na gg czy
              czatach. Więc broni swego nie ma co się dziwić. Ci w sejmie też bronia swego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka