stefan.bialystok 17.06.06, 12:01 Zastanawia mnie, czy warto jechać nad Wasz zalew. Tylko nie wiem, czy warto, skoro jest zarośnięty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vip17 Re: Czy warto? 17.06.06, 13:47 no co ty stefan do naszej wiochy chcesz przyjechać lumpów oglądać i mochery.nie zapraszam cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara19 Re: Czy warto? 17.06.06, 14:08 Oczywiście że warto!A Ty vip17 sam pokazujesz swoim postem kto w Gródku mieszka ha ha ha!Vip z wiochy! Odpowiedz Link Zgłoś
vip17 Re: Czy warto? 17.06.06, 14:41 a więc odsyłam cię do postów ( czemu ten Gródek to takie zadupie)twego autorstwa i ( przejeżdzałem przez waszą wiochę)stefcia,wtedy może zrozumiesz o co mi chodzi.i nie bądz taka pewna że ja tu mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Czy warto? 18.06.06, 15:38 No vip, teraz błysnęłeś kulturą niczym początkujący menel z meliny. Już kibole Widzewia Łódź są kulturalniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
and5 Re: Czy warto? 18.06.06, 15:54 Odpowiedź była w twoim stylu, więc nie wiem skąd taka reakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara19 Re: Czy warto? 18.06.06, 15:54 Oczywiste jest że Gródek to zadupie i oczywiste jest że ty jesteś vip z zadupia.Stefek nie przejmuj się i przyjeżdżaj nad zalew. A vipami z zadupia nie zawracaj sobie glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Czy warto? 18.06.06, 16:09 Dobrze, że nie znam Was osobiście, bo przez tych "lokalnych patriotów" dostałbym w pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
shibby1 Re: Czy warto? 18.06.06, 22:45 Stefanie jedz gdzies gdzie nie ma wioski ... ja Cie tez nie zapraszam, ale bic Cie nie zamierzam bo i po co przemoc to ostatecznosc...a to ze obrazasz nasza mala miejscowosc, a pozniej chcesz przyjechac do tej "wioski zabitej dechami" to troche dziwne nie uwazasz?? Zostawiam ci to do oceny... Odpowiedz Link Zgłoś