Dodaj do ulubionych

KłOPOTY ZE SNEM

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:09
Kto tak, jak ja ma kłopoty ze snem??? Czy ktoś wie gdzie w Białymstoku można
się zgłosić i zacząć to leczyć?
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: moze to cos wyjasni 30.08.06, 11:44
      niestety w Bialymstoku raczej nikt sie tym nie zajmuje chyba, ze pojdziesz do
      jakiegos neurologa albo masz to na tle chorob ukladu oddechowego (wtedy na
      Warszawska 18), ale to pewnie sprawy nie rozwiaze.
      zajrzyj jeszcze tu : www.resmedica.pl/zdart8001.html
      pewnie trzeba sie dowiedziec czy wymagaja skierowan np. od lekarza rodzinnego.
      • Gość: Chcę się wyspać Re: moze to cos wyjasni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 08:09
        dzięki za informację
        • anka1 Re: moze to cos wyjasni 31.08.06, 09:06
          na zdrowie! powodzenia !
    • malycykor na bezsenność 31.08.06, 10:50
      zajrzyj tu:
      bezsennosc.medserwis.pl/?p=4097,208,10
      i spróbuj taką herbatkę:
      1 łyżeczkę kłącza kozłka lekarskiego zalej szklanką wrzątku i parz 10 minut.
      Pij ją wieczorem przez tydzień.

mi pomogło, może pomoże i Tobie!
      • Gość: Dora Re: na bezsenność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:34
        olej hedbatki i piguły, polecam potrójna dawkę seksu i śpisz jak suseł...
    • Gość: Jowita Re: Klopoty ze snem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 23:46
      Ja tez mam klopoty z zasypianiem.Dlugo nie moge zasnac a gdy juz w koncu mi sie
      uda budzi mnie nie byle odglos czy swiatlo padajace z drugiego pokoju.
      Wspollokatorzy mowia, ze spie jak zajac a mnie drazni nawet tykanie zegara czy
      szumy w rurach ;-(
      • czernobyl.zdr6j Re: Klopoty ze snem 02.09.06, 00:13
        Gość portalu: Jowita napisał(a):

> Ja tez mam klopoty z zasypianiem.Dlugo nie moge zasnac a gdy juz w koncu mi sie
        >
        > uda budzi mnie nie byle odglos czy swiatlo padajace z drugiego pokoju.
        > Wspollokatorzy mowia, ze spie jak zajac a mnie drazni nawet tykanie zegara czy
        > szumy w rurach ;-(

na kłopoty z zasypianiem pomaga chodzenie spać regularnie o jednej (zbliżonej)
        porze
        na spanie zająca też nie znalazłem lekarstwa - bladego szału można dostać z
        powodu tego, że sąsiad nade mną bierze prysznic.
        i jak tu nie zazdrościć żonie, której z kolei niewiele rzeczy jest w stanie
        zakłócić sen?

za to już teraz wiem, że nie tylko ja mam takie problemy. pozdrawiam :)
        • Gość: mario Re: Klopoty ze snem IP: *.elpos.net 02.09.06, 13:12
          MUSISZ CZESTO DAWAC W PARNIK......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka