nekroskop88 16.10.06, 09:07 www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061016/BIALYSTOK/61015017 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vlad79 Re: Ręka weszpolaka IP: 195.177.196.* 16.10.06, 12:13 Tajemnicą poliszynela jest to ,że tzw." młodzież wszechpolska" wywodzi się z neonazistowskich i neofaszystowskich środowisk (subkultur).Do tego na zdjęciu krzysia ,widoczny jest na koszulce rasitowski nadruk z rycerzykami ku-klux-klanu na tle płonącego krzyżyka.I jeszcze te tłumaczenia na poziomie autystycznego trzylatka że nie pamięta jak wyglądało jego lico kilka lat temu. Albo rozważania skarbnika weszpolaczków ,że być może kolega sprawdzał właśnie która jest godzina. Bueheheheh.To wszystko potwierdza jedynie to ,że ci ludzie nie mają nawet za grosz honoru aby przyznać się do własnych przekonań jakiekolwiek głupie by one nie były.I taki imbecyl ma zasiadać w radzie 300 tyś. miasta. Żalosne do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_zaskroniec Re: Ręka weszpolaka 16.10.06, 12:37 zbieram informacje na temat kuchni regionalnej. jakie jest wasze ulubione danie. oczywiscie jezeli nie jest to tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ręka weszpolaka 16.10.06, 14:39 to bardziej niż załosne jest po prostu straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ręka weszpolaka 16.10.06, 14:49 Tłumaczenie jej członka chluby Młodzieży Wszechpolskiej nie przynosi. Ciekawe czy człowiek z takim potencjałem intelektualnym to w MW norma? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek58 Re: Ręka weszpolaka 16.10.06, 14:51 Powiedzą jak zwykle że piwo zamawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ręka weszpolaka 16.10.06, 14:55 ciekawy jestm czy ktos normalny w ten sosób zamawia piwo... chyba tylko wszechpolacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Ręka weszpolaka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 16.10.06, 15:18 alex.4 napisał: > ciekawy jestm czy ktos normalny w ten sosób zamawia piwo... chyba tylko wszechp > olacy... a czego tu normalnego od nich wymagać ? LPR, PiS, Samoobrona wraz z młodzieżówkami to raczej uosobienie nienormalności Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 10:29 nalezy od nich wymagać tego samego co od innych. Nie należy się godzić na nienormalność... Odpowiedz Link Zgłoś
sobert_ruski_konfident [...] 17.10.06, 11:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Sobert to miłośnik paroovek IP: *.man.bialystok.pl 17.10.06, 12:18 Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: smaczne parówki 17.10.06, 14:58 Ja też uważam, że aleksiej jest jakiś inny. Z dziwnym upodobaniem lubi pisać pod kobiecymi nickami. Chyba bardzo lubi być kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. Mister Re: smaczne parówki IP: *.man.bialystok.pl 17.10.06, 15:01 A niektóre duchy używają nicków typu pyton, sobert i paroovka. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: smaczne parówki 17.10.06, 15:23 Gość portalu: Mr. Mister napisał(a): > A niektóre duchy używają nicków typu pyton, sobert i paroovka. -------------- ci co umieją myśleć już chyba się domyślili, że nie to nie ja piszę pod nickiem sobert ruski konfident czy też paroovka, chociaż zgadzam się z nimi, że z męskością aleksieja jest coś nie tak, co wielokrotnie udowodnił na tym forum. Głupców, co nie umieją logicznie myśleć nie mam zamiaru myślenia uczyć. Co do pytona, to bardzo ciekawi mnie co on takiego pisał. Czy ktoś mnie poinformuje? Trudno mi się odnieść do wypowiedzi typu "odpowiedź została skasowana.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent wsi Re: smaczne parówki IP: *.eranet.pl 18.10.06, 00:19 Zednek, wszyscy wiemy, że tłumaczą się winni. Przyznaj się, bo skoro nie mamy na ciebie dowodów, to na pewno ty pisałeś poprzenie maile! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: smaczne parówki 18.10.06, 12:15 Zenus tale i onsesyjnie wraca do tematu homoseksualizmu. Cos w tym jest:) Jka najbardziej szanuje preferencje zenusia (nie uważam że należy go dyskryminować bo jest gejem, gej jest takim samym człowiekiem jak heteroseksualiści), ale swoimi obsesjami zanudza czytelników tego forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 15:38 To jest mózg bialostockich wszechpolaków. Mają tylko jeden i dlatego nie używają, żeby się nie zużył:) Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 16:11 kamilar napisał: > To jest mózg bialostockich wszechpolaków. Mają tylko jeden i dlatego nie > używają, żeby się nie zużył:) ----------- Mam nadzieję, że to nie było do mnie, bo jeżeli to było do mnie, to by znaczyło, że kamilar wcale mózgu nie ma i byłbym w stanie to wykazać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilar niezalogow Re: Ręka weszpolaka IP: *.net 17.10.06, 16:23 jedyne, co jesteś w stanie wykazać to swoje totalne chamstwo i receptę od psychiatry na psychotropy. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 16:40 Gość portalu: kamilar niezalogow napisał(a): > jedyne, co jesteś w stanie wykazać to swoje totalne chamstwo i receptę od > psychiatry na psychotropy. ------------------ Narazie to ty wykazałeś się właśnie totalnym chamstwem i głupotą. Gdybyś miał chociaż dwie czynne szare komórki, to już byś wiedział, że nie jestem sobertem ruskim konfidentem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 16:55 Boże co za idiota. A gdzie ja to napisałem. Lecz się z tej Twojej mani wielkosci, świat się nie kręci wokół Ciebie, a ja mam Cię głeboko Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 17:03 kamilar napisał: > Boże co za idiota. A gdzie ja to napisałem. Lecz się z tej Twojej mani > wielkosci, świat się nie kręci wokół Ciebie, a ja mam Cię głeboko ----------------------- Myślałem, że to ty pisałeś jako kamilar niezalogowany, ponieważ na innym wątku poruszył on temat związany z historią. W sumie mało mnie to obchodzi. Nie mam ci nic więcej na ten temat do powiedzenia a więc skończmy tą żałosną, bezprzedmiotową dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 18:39 deuchu ostatnio za duzo myślisz. To pewnie przez te parówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 22:06 Bo to ja pisałem, dlatego, ze z jakichś powodów nie mogłem się zalogować. Masz rację, tę dyskusję warto skończyc i nie ma co do niej wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 16:06 jak ktos bedzie chcial sobie pokrzyczec zieg heil i powymachiwac reka, a nie ma jeszcze wytlumaczenia w razie czego to tutaj mozna znalezc nawet ciekawe: pl.wikiquote.org/wiki/Wojciech_Wierzejski "Widziałem przynajmniej trzy zdjęcia Jana Pawła II, który trzyma rękę tak jak ci panowie. Przed wojną wszystkie organizacje młodzieżowe, m.in. towarzystwo Sokół, do którego należał Jan Paweł II, miały taki gest. Ale nam się kojarzy z organizacjami faszystowskimi. * Źródło: „Rzeczpospolita”, 31 października 2005 r. * Opis: Wierzejski tłumaczy wszechpolaków sfotografowanych z dłońmi uniesionymi w faszystowskim pozdrowieniu " czyli w skrocie proponuje nie kryc juz sie z tym "rzymskim pozdrowieniem" tylko nazwac to "gest papieski"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Ręka weszpolaka IP: *.pools.arcor-ip.net 17.10.06, 16:39 Najmniej dwuznaczy wychodzi w końcu gest Kozakiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ręka weszpolaka 17.10.06, 18:41 No cóz nasi rodzimi faszyści najpierw musieliby nauczyć się czytać ze zrozumieniem co przy ich zdolnościach jest pewnym problemem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Ręka weszpolaka IP: *.elpos.net 18.10.06, 11:29 Przeglądając swoje fotografie też znalazłem kilka ujęć z wyciągniętą ręką. Co ja teraz zrobię? Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 11:59 Na Twoim miejscu zaczerwieniłbym się ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:13 Powinieneś się jeszcze zastanowić nad swoimi pogladami. I przy okazji poczytać może co faszyści wyprawiali na ziemiach polskich Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:33 I cóż tam znalazłeś? Może potępiam tych, którzy nie są (według ciebie) Polakami? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:43 A kto wedle ciebie dla mnie nie jest Polakiem? Bo ja coś takiego nie napisałem:) to nie jest język dyskursu, który prowadzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:17 Na początek tak. Później musisz jeszcze obiecać solenną poprawę i powiedzieć sobie, że nie będziesz już tak postępował. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:24 Teraz już będę fotografować się z ręką w kieszeni. Tylko że to też z kimś może się kojarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:33 Ręka w kieszeni jest z definicji mniejkojarząca się. A jeśli nie wytrzymasz i będziesz musiał podnieść rękę, gdy będą robić Tobie zdjęcia, to rób to tak jak kapitan Hans Geering w serialu "Allo, allo". Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:34 Dobrze mieć na kogo liczyć w trudnych chwilach. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:50 Do usług. Wszędzie tam gdzie potrzebujący są w potrzebie i potrzebują pomocy zjawia się zewsi! <huk, dym, błysk - pojawia się facet w śmiesznym trykocie z wielką literą Z na torsie> Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:58 oj zewsi uważaj... pierwszy tropiciel gejów (ze względu pewnie na swoje wąłsne preferencje) duch zenona zapewne przeprowadzi analizę zachowań seksualnych superbohaterów, którzy często nie tylkko ukrywali się, ale także mieli u swojego boku towarzystwo młodych dorastających chłopców:):):) - a wtedy wyciągnie on z tego wnioski i nie da ci żyć:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 13:07 Jeśli o to chodzi, to zewsi jest jak najzupełniej normalny. Problemy świata i jego mieszkańców rozwiązuje w towarzystwie jałówki. I nie jest to jakaś jałówka zagraniczna (nie daj boże białoruska), tylko nasza, polska. Dla większej pewności sprawdziłem jej papiery i okazało się, że nie pochodzi z okolic Gródka (tak znielubianych przez Ducha), tylko prapolskiego Tykocina, tak więc wszystko powinno być okej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 14:29 No dobrze, ale co zrobisz z młodym chłopcem towarzyszącym Ci Nekro? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 14:35 Nekro jest piewcą wielkich czynów zewsi dokonywanych w celu ratowania świata, jak również terminuje u zewsi na zbawcę ludzkości. Jednak nie można powiedzieć by był młody - nie dalej jak przedwczoraj widziałem pierwszy siwy włos na jego skroni (a to dlatego, że niektóre próby ratowania świata są wybitnie stresogenne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibezkontroli Re: Ręka weszpolaka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.10.06, 00:08 debil bedzie zawsze debilem,faszyzm niestety jest wszedzie:na ulicach,stadionach,w kosciolach ,szkolach,ksiazkach...i najgorsze jest to,ze jest tak oswojony,ze juz prawie nieprzeszkadzajacy... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 05:39 Gość portalu: polibezkontroli napisał(a): > debil bedzie zawsze debilem,faszyzm niestety jest wszedzie:na > ulicach,stadionach,w kosciolach ,szkolach,ksiazkach...i najgorsze jest to,ze > jest tak oswojony,ze juz prawie nieprzeszkadzajacy... > niestety -------------------- To jeszcze durniu czekasz, aż cię faszyści dopadną?? A gdzie twój (...) insktynt zachowawczy? Gdybyś wierzył w to, co myślisz, to dawno byś na Kubę spie..olił. Żeś psychol, to zrozumiałe, ale że głupi - to trzeba było udowodnić. I jak ci się podoba taka mała improwizacyja Pana Zenka? P.S. polecam się na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 06:04 mi sie podoba bardzo. jako obronca wiary katolickiej godnie reprezentujesz pokolenie jp2 - w sam raz na miare tego pokolenia Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 06:32 Fiacie! ty zawsze taki obrzydliwie drobiazgowy aż do bólu, tym razem chyba nie przeczytałeś całego wątku, tylko jak ta pewna znana na tym forum (tu cytuję) "rura" lekkomyślnie się dopisałeś. Chociaż ty kontroluj swoje emocje, bo mnie to morze chamstwa zaczyna powoli wqoorviać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Ręka weszpolaka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.10.06, 10:48 propagowanie ideologii faszystowskiej jest w Polsce karalne. tymczasem Liga Rodzin wystawia takiego pana jako kandydata na radnego. zaś poseł Ligi, wypowiada komentarz, który może być wzorcem pychy, buty i arogancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad79 Re: Ręka weszpolaka IP: 195.177.196.* 18.10.06, 11:57 duch_zenona napisał: > > Chociaż ty kontroluj swoje emocje, bo mnie to morze chamstwa zaczyna powoli > wqoorviać. Zenuś do tego "morza chamstwa" na tym forum najbardziej się przyczyniasz Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 12:10 zenus uważa że jak powie że białe jest zcarne to wszyscy jemu uwierzą...:) rozumiem, że ani krzyki ani płacze nie przekonają go że białe jest białe a czarne czarne, ale grzeczność wymaga aby nie klamać tak w bezszcelny sposób. Duch zenona w eilu postach dał dowód swojej kultury oosbistej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikkelson Re: Ręka weszpolaka IP: 81.7.64.* 18.10.06, 12:41 Zenek - to etalon laskiego debila. Odpowiedz Link Zgłoś
neu-wolf Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 13:49 Oczywiście nikt z Was w wieku szkolnym nie wznosił tak ręki? Hipokryci. Odpowiedz Link Zgłoś
paroova.alexa Re: Parówkowym skrytożercom 18.10.06, 14:20 mówimy nasze stanowcze NIE Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 14:30 > Oczywiście nikt z Was w wieku szkolnym nie wznosił tak ręki? Hipokryci. Może jestem durny, ale nie wznosiłem tak ręki (bo niby po co?). Coś ze mną nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Ręka weszpolaka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.10.06, 14:39 zdumiewająca jest ta próba bagatelizowania tematu. te prógby wmówienia, że uczniowie podnoszący ręce na lekcjach wykonują gest "sieg heil". nawet próbuje się w to wplatać papieża. jakiś kretyn twierdzi, że sam widział kilkanaście zdjęć, gdy Ojciec Święty wykonuej podobne gesty. a wystarczyłoby powiedziec po prostu - przepraszam. byłem głupi, teraz się tego wstydzę. wystarczyłoby powiedzieć - rzeczywiście, podobne gesty nie przystoją członkom naszej organizacji. dlatego do wyjaśnienia sprawy przed sądem koleżeńskim, zawieszamy udział tego pana w wyborach. ale widocznie takie zachowania w Lidze POlskich Rodzin nikomu nie przeszkadza. nikt tam się nie obrusza, na widok faszystowskich zachowań. nikt nie potrafi powiedzieć: przepraszamy. początkowo się za nich wstydziłem. teraz im po prostu współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polibezkontroli Re: Ręka weszpolaka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.10.06, 21:47 panie wojtku!o tym pisalem,tyle tylko ,ze jestesmy juz tak do tego typu sytuacji przyzwyczajeni,ze oburzamy sie glownie w celu ,,slusznego odfajkowania''tematu...bo te zalazki nietolerancji ,agresji,szowinizmu spotykamy niemal wszedzie i niemal ciagle...rzeczywistosc w ktorej zyjemy juz dawno zalegitymizowala zachowania faszystowskie[w rozmydlonej formie],tu trzeba glosno i stanowczo mowic nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Ręka weszpolaka 18.10.06, 22:02 Szanowny Koro. Ja od kandydatów na radnych, posłów itd. oczekuję, że przedstawią mi swoje wizje rozwiązywania istotnych problemów społeczności, w której zamierzają pełnić odpowiedzialne funkcje. Opowiadanie, że inni są 'be', sprawia wrazenie, że takowej wizji nie posiadają. Oczywiście mogę się mylić, ale chyba sami kandydaci powinni być zainteresowani, aby dać się poznać od strony merytorycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkoronkiewicz Re: Ręka weszpolaka IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 19.10.06, 06:25 ma pan absolutną rację. ale nie wiem czy prezentując swój program na forum, nie złamałbym obowiązujacych tu zasad. także postaram się dotrzeć do wyborców w inny sposób. po drugie - nie wymieniam imiennie żadnego z moich rywali. nie mówię, ze są be. trudno mi jednak pozostać obojętnym wobec zachowań o charakterze faszystowskim. bo jak słusznie zauważył jeden z przedmówców niosą one ze sobą bagaż nietolerancji, nienawiści i destrukcji. są na tym forum osoby, którym imiennie grożono. wyzywano od żydówek, zamieszczano w internecie ich dane. które straszono telefonami. pan wybaczy, ale nie można czegoś takiego tolerować. pamiętam wizytę w Białymstoku profesora bartoszewskiego. podczas wykładu powiedział, iż trudno jest dyskutować o poglądach z człowiekiem, który zamierza się na ciebie pałką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektor Re: Ręka weszpolaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 07:41 zgadzam się z przedmówcą, należy od kandytatów i od wyborców wręcz domagać się aby podczas spotkań wypytywali przyszlych samorządowców o ich sympatie polityczne, narodowość, nie unikając przy tym drażliwych tematów np. o ich stosunek do UPA ! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ręka weszpolaka 19.10.06, 10:21 Gość portalu: wkoronkiewicz napisał(a): > zdumiewająca jest ta próba bagatelizowania tematu. te prógby wmówienia, że > uczniowie podnoszący ręce na lekcjach wykonują gest "sieg heil". nawet próbuje > się w to wplatać papieża. jakiś kretyn twierdzi, że sam widział kilkanaście > zdjęć, gdy Ojciec Święty wykonuej podobne gesty. > a wystarczyłoby powiedziec po prostu - przepraszam. byłem głupi, teraz się tego > > wstydzę. > wystarczyłoby powiedzieć - rzeczywiście, podobne gesty nie przystoją członkom > naszej organizacji. dlatego do wyjaśnienia sprawy przed sądem koleżeńskim, > zawieszamy udział tego pana w wyborach. > ale widocznie takie zachowania w Lidze POlskich Rodzin nikomu nie przeszkadza. > nikt tam się nie obrusza, na widok faszystowskich zachowań. > nikt nie potrafi powiedzieć: przepraszamy. > początkowo się za nich wstydziłem. teraz im po prostu współczuję. a: zupełnie się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Ręka weszpolaka 19.10.06, 10:20 widzisz neu-wolf może to trudno ci zrozumiec, ale wiele osób nie przezywało fascynacji faszyzmem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DFSG Re: Ręka weszpolaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:36 jak po ukrainsku będzie "sieg heil" , może "jebut pierdut" ??? Odpowiedz Link Zgłoś