ha14 27.12.06, 18:34 Mam informacje, że plac zabaw na Kopernika ma poważne szanse na zwycięstwo. Wobec tego zapraszam do wykorzystania szansy. Głosy można oddawać tylko do 31-go Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cayetan głosujmy!!! 28.12.06, 08:07 www.danonki.pl/index_place_zabaw.php?id=czc3bWs5NmJwMjMxMQ%3D%3D Odpowiedz Link Zgłoś
sun1802sun Re: Plac zabaw 28.03.07, 22:13 moze to juz przedawnione,ale napiszcie kto wygral,bo nie jestem w temacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Chyba zabrali Wam zwyciestwo 02.04.07, 22:04 Bo pierwsza trojka w tym konkursie wyglada tak: Chełmża 79 753 Strzelce Opolskie 78 200 Żychlin 11 086 a Wy mieliscie ponad 13 tysiecy. Ciekawe jak to sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber I link 02.04.07, 22:06 www.danonki.pl/index_place_zabaw.php?id=czgxbWsxMDBicDI0Mjc%3D Odpowiedz Link Zgłoś
ha14 Moja korespondencja z Danonkami w sprawie placu za 26.04.07, 15:39 Szanowna Pani, W odpowiedzi na Pani pytanie uprzejmie informujemy, że plac zabaw u zbiegu ulic Kopernika, Osiedlowej i Górnej w Łapach zdobył 13 990 głosów. W oparciu o postanowienia Komisji, zgłoszony do programu teren w miejscowości Łapy nie stanowi placu zabaw. Na terenie znajduje się zaledwie jedna piaskownica. Ponadto, zgłoszony teren znajduje się tuż pod oknami bloku mieszkalnego i nie ma wystarczająco dużo miejsca na postawienie placu zabaw w odpowiedniej odległości. Dodatkowo, weryfikacja wykazała, że w okolicy, w odległości zaledwie 200 metrów, znajduje się plac zabaw. ------------- Nie wiem jak wyglądała weryfikacja ale wiele faktów się nie zgadza. - na placu znajdują się: piaskownica, 2 huśtawki a właściwie jedna, bo druga jest urwana , zjeżdżalnia zardzewiała, 2 przyrządy do wspinania - miejsca jest sporo i z pewnością wszystkie elementy z projektu można swobodnie umieścić - w odległości 200m plac owszem jest ale w stanie nie lepszym od tego. Owszem jest to plac większy ale jego stan techniczny również zagraża bezpieczeństwu dzieci -------------- Bardzo dziękujemy za wiadomość. Przykro nam, że Państwa plac nie został zakwalifikowany do modernizacji, aczkolwiek zgodnie z regulaminem programu "Mocne kości-moc radości" podstawowym kryterium wyboru były postanowienia dotyczące liczby zgromadzonych głosów, zły stan techniczny zagrażający bezpieczeństwu dzieci oraz weryfikacja formalno-prawna. Decyzja Komisji odnośnie wyboru placu jest niepodważalna i ostateczna. -------- Odpowiedz Link Zgłoś
mike91 Re: Moja korespondencja z Danonkami w sprawie pla 26.04.07, 18:27 To jest jakaś parodia? Czy oni za przeproszeniem... Jaja sobie robą? Najpierw piszą że jest za mało miejsca. A potem zgadzają się że miejsca jest wystarczająco a głosów jest za mało. Heh mieszkamy przecież w Polsce... wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
ha14 Re: Moja korespondencja z Danonkami w sprawie pla 26.04.07, 20:37 Żle zrozumiałeś. Część środkowa to moja odpowiedź na ich wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lapilapi Re: Moja korespondencja z Danonkami w sprawie pla 26.04.07, 21:52 Słoneczko - dlaczego piszesz na tym forum - uruchom ponownei swoje jak chcesz coś powiedzieć. A z placem zabaw - naiwność nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy7 Re: Moja korespondencja z Danonkami w sprawie pla 26.04.07, 22:06 lapilapi napisał: > Słoneczko - dlaczego piszesz na tym forum - uruchom ponownei swoje jak chcesz > coś powiedzieć. Nie szkoduj - tu pisać każdy może. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Łże-Danonki! 14.10.07, 23:07 A ja tak przezywalem ze sie Bielskowi nie udalo a oni najzwyczajniej oszukuja. Odpowiedz Link Zgłoś