Dodaj do ulubionych

Plac zabaw

27.12.06, 18:34
Mam informacje, że plac zabaw na Kopernika ma poważne szanse na zwycięstwo.
Wobec tego zapraszam do wykorzystania szansy. Głosy można oddawać tylko do 31-go
Obserwuj wątek
    • cayetan głosujmy!!! 28.12.06, 08:07
      www.danonki.pl/index_place_zabaw.php?id=czc3bWs5NmJwMjMxMQ%3D%3D
      • cayetan Re: głosujmy!!! 30.12.06, 09:31
        13530
    • cayetan Re: Plac zabaw 28.12.06, 08:11
      13027 głosów.
    • cayetan Re: Plac zabaw 29.12.06, 08:58
      13305.
      • sun1802sun Re: Plac zabaw 28.03.07, 22:13
        moze to juz przedawnione,ale napiszcie kto wygral,bo nie jestem w temacie:)
        • hansgrubber Chyba zabrali Wam zwyciestwo 02.04.07, 22:04
          Bo pierwsza trojka w tym konkursie wyglada tak:

Chełmża 79 753
          Strzelce Opolskie 78 200
          Żychlin 11 086

a Wy mieliscie ponad 13 tysiecy. Ciekawe jak to sie stalo?
          • hansgrubber I link 02.04.07, 22:06
            www.danonki.pl/index_place_zabaw.php?id=czgxbWsxMDBicDI0Mjc%3D
            • ha14 Moja korespondencja z Danonkami w sprawie placu za 26.04.07, 15:39
              Szanowna Pani,

W odpowiedzi na Pani pytanie uprzejmie informujemy, że plac zabaw u zbiegu
              ulic Kopernika, Osiedlowej i Górnej w Łapach zdobył 13 990 głosów.
              W oparciu o postanowienia Komisji, zgłoszony do programu teren w
              miejscowości Łapy nie stanowi placu zabaw. Na terenie znajduje się zaledwie
              jedna piaskownica. Ponadto, zgłoszony teren znajduje się tuż pod oknami
              bloku mieszkalnego i nie ma wystarczająco dużo miejsca na postawienie placu
              zabaw w odpowiedniej odległości.
              Dodatkowo, weryfikacja wykazała, że w okolicy, w odległości zaledwie 200
              metrów, znajduje się plac zabaw.

-------------
              Nie wiem jak wyglądała weryfikacja ale wiele faktów się nie zgadza.
              - na placu znajdują się: piaskownica, 2 huśtawki a właściwie jedna, bo druga
              jest urwana , zjeżdżalnia zardzewiała, 2 przyrządy do wspinania
              - miejsca jest sporo i z pewnością wszystkie elementy z projektu można
              swobodnie umieścić
              - w odległości 200m plac owszem jest ale w stanie nie lepszym od tego.
              Owszem jest to plac większy ale jego stan techniczny również zagraża
              bezpieczeństwu dzieci
              --------------
              Bardzo dziękujemy za wiadomość.
              Przykro nam, że Państwa plac nie został zakwalifikowany do modernizacji, aczkolwiek zgodnie z regulaminem programu "Mocne kości-moc radości" podstawowym kryterium wyboru były postanowienia dotyczące liczby zgromadzonych głosów, zły stan techniczny zagrażający bezpieczeństwu dzieci oraz weryfikacja formalno-prawna. Decyzja Komisji odnośnie wyboru placu jest niepodważalna i ostateczna.

--------
              • mike91 Re: Moja korespondencja z Danonkami w sprawie pla 26.04.07, 18:27
                To jest jakaś parodia?
                Czy oni za przeproszeniem... Jaja sobie robą?
                Najpierw piszą że jest za mało miejsca. A potem zgadzają się że miejsca jest
                wystarczająco a głosów jest za mało.
                Heh mieszkamy przecież w Polsce... wszystko jest możliwe
                • ha14 Re: Moja korespondencja z Danonkami w sprawie pla 26.04.07, 20:37
                  Żle zrozumiałeś. Część środkowa to moja odpowiedź na ich wyjaśnienia.
              • lapilapi Re: Moja korespondencja z Danonkami w sprawie pla 26.04.07, 21:52
                Słoneczko - dlaczego piszesz na tym forum - uruchom ponownei swoje jak chcesz
                coś powiedzieć. A z placem zabaw - naiwność nie zna granic.
                • miejscowy7 Re: Moja korespondencja z Danonkami w sprawie pla 26.04.07, 22:06
                  lapilapi napisał:

> Słoneczko - dlaczego piszesz na tym forum - uruchom ponownei swoje jak chcesz
                  > coś powiedzieć.

Nie szkoduj - tu pisać każdy może.
              • hansgrubber Łże-Danonki! 14.10.07, 23:07
                A ja tak przezywalem ze sie Bielskowi nie udalo a oni najzwyczajniej
                oszukuja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka