Gość: gancpomada IP: *.hsd1.co.comcast.net 21.02.07, 01:00 A dlaczego chce wycofac ja z gieldy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to ja Re: Koniec skupu Żubrówki IP: *.adsl.alicedsl.de 21.02.07, 10:34 przeciez zubrowka to wynalazek komuny...wszystko co polskie i z najwyzszym znakiem jakosci zmieni wlascicieli...polska stanie sie skansenem biedy i glupoty..przeciez trzeba byc glupim by sprzedawac to co kojarzy sie z polska dajac zarabiac obcym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Koniec skupu Żubrówki IP: *.asfd.broadband.ntl.com 21.02.07, 10:45 Trzeba przyznac ze wiedza co robia ci yankesi. Tzn wiedza co dobre, nadzwyczaj popularne, ma ustalona marke i da dobrze zarobic. Ja sam tylko Zubrowke pijam z polskich wodek a moja sekretarka tu w Londynku domaga sie haraczu w tym szlachetnym trunku gdy wracam z Polski. Wiedza juz o Zubrowce Anglicy chociaz nie widzialem jej nigdzie w pubie a w specjalistycznym sklpie bywa ale droga. Yankesi teraz wyludza te udzialy pracownicze a potem dopiero zaczna podbijac bembenek jako np wodka "ekologiczna" bo uzywa tej trawki cudownej, nieskazonej. Ludzie to kupia i szmal z tego bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Koniec skupu Żubrówki IP: *.adsl.alicedsl.de 21.02.07, 12:12 fakt,amerykanie leb do interesow to maja..zawsze znajda jakas ofiare i zyja sobie dostatnio na koszt jelenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Koniec skupu Żubrówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:21 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Koniec skupu Żubrówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 09:46 qqq Odpowiedz Link Zgłoś