Gość: Mała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:50 Potrzebuje naprawdę dobrego, ze zmysłem fryzjera w Białymstoku, który radzi i słucha. Proszę, zaproponujcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot_klakier Re: fryzjer4 26.03.07, 17:13 Ja jestem dosc wymagajaca jesli chodiz o fryzjerki i chyba dlatego chodze o dwoch: jesli chodzi o strzyzenie to bez wahania polecam: www.apollosalon.pl/ chodze od kilku lat jestem bardzo zadowolona, natomiast jesli chodzi o koloryzacje to polecam super: "Anna" Salon Fryzjerski Anna Dzienis na ul. Duboisa 10 lok 2 (p. Ania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominisia47 Re: fryzjer4 IP: *.euro-net.pl 26.03.07, 21:17 Witam ja polecam dziewczyny z Salonu na ul.Pułaskiego 65( tel.0857452002)są tam 2 panie p.Magda i p.Kasia dziewczyny wiedzą co robią jeszcze nie wyszłam stamtąd niezadowolona a byłam u wielu natomiast p.Kasia z Apolla niestety mi nie dogodziła z fryzurką a p.Ania swoim zachowaniem mnie odstraszyła Odpowiedz Link Zgłoś
rosti Re: fryzjer4 27.03.07, 08:14 A ja polecam salon fryzjerski Pierro na ul. Św. Rocha (P. Wiola). Chodze tam od 10 lat. Super kosmetyki m.in. Kadus. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś