villem0 23.08.07, 21:44 ...dla dorosłych. Może być prywatnie, oby dobry fachowiec :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika340 Re: Polećcie dobrego ortopedę 24.08.07, 15:33 Nie napisałas konkretnie o co chodzi.Od kolan bardzo dobrym specjalistą jest dr.Adamczyk (leczy teraz mego brata 5 września bedzie go operował)Na fundusz przyjmuje na Radzymińskiej, ale wiem,że kolejki sa duże.Prywatnie przyjmuje na ul.Kolejowej 16 w ars medice. Odpowiedz Link Zgłoś
villem0 Re: Polećcie dobrego ortopedę 24.08.07, 15:56 Monika, już się poprawiam :) Chodzi mi o dobrego ortopedę, który zajmie się moim odcinkiem szyjnym kręgosłupa. Ciężki mi już z tym żyć :/ Potrzebny mi do tego aby obejrzał co i jak, bo polecono mi dobrego masażystę, który to może naprawić, ale nie chcę się udawać bez konsultacji ze specjalistą. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaiw Re: Polećcie dobrego ortopedę 24.08.07, 21:43 Nie wiem czy Ci to pomoże, ale na Słonimiskiej swój gabinet ma Aniela Kuptel. Babka może nieco kontrowersyjna, ale ponoć niezastąpiony masażysta. Chodziłam do niej na rehabilitację z córką, a poza tym słyszałam o niej sporo dobrego o innych osób, że zna się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
villem0 Re: Polećcie dobrego ortopedę 24.08.07, 22:08 A znam, znam :) Koleżanka woziła do niej córę i bardzo sobie chwaliła. Masażystę to ja już mam, ale przydałoby się żeby przed masażami zrobić rtg i pójść do ortopedy. Odpowiedz Link Zgłoś
monika340 Re: Polećcie dobrego ortopedę 24.08.07, 22:51 No niewiem co Ci dokładnie doradzić,ale mimo wszystko nadal chwale dr.Adamczyka.:)Pracowałm jakiś czas w ars medice i bardzo duzo ludzi chodziło do niego z róznymi schorzeniami.Z tego co pamiętam to on w ars medice przyjmuje w poniedziałku od 15.00-należy sie wcześniej umówić,wystarczy nawet rano zadzwonić.Ewentualnie służe numerem telefonu.:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
villem0 Re: Polećcie dobrego ortopedę 25.08.07, 21:05 Monika, a ten Adamczyk to taki starszy? Bo jak kiedyś leżałam na ortopedii na Wołodyjowskiego to był tam taki lekarz. Wtedy miał brodę i chyba był w okularach. Odpowiedz Link Zgłoś
monika340 To też Adamczyk ale, 27.08.07, 16:18 ten o którym mówię, to syn tego o którym mówisz Ty:) Alez zawiłe.. Natomiast "starszy" dr.Adamczyk uratował naszą Paulinkę przed widmem operacji stawów biodrowych. Więc mam za co dziękować dwóm dr Adamczykom. Odpowiedz Link Zgłoś