Gość: de IP: w3cache:* / 10.4.1.* 20.07.03, 10:39 czy jeszcze jest w bialymsotku niedzielna gielda staroci.. ????? i gdzie ona jest/ help 1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hawk.eye Re: gielda staroci 20.07.03, 11:55 Kiedyś odbywała się co dwa tygodnie, pod kinem Forum. Czyżby coś się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: gielda staroci 20.07.03, 15:37 caly czas tak jest, tylko nie wiem w ktora niedziele. chyba dzis bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasibrzuch Re: gielda staroci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.03, 18:03 Z tego co wiem to giełda odbywa się w drugą i czwartą niedzielę miesiąca. Tydzień temu się odbyła - sam byłem. Ale nie wiem jak było dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: gielda staroci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 19:41 Czy będzie za tydzień i w jakich godzinach się odbywa? Aha, i przy jakiej ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasibrzuch Re: gielda staroci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.03, 19:51 Wygląda na to, że będzie za tydzień. Miejsce: przed kinem Forum (ul. Legionowa róg Curie-Skłodowskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: gielda staroci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.03, 21:39 Dziękuję.O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnb Re: gielda staroci IP: *.ld.euro-net.pl 20.07.03, 23:32 Z tego co pamietam to odbywa sie od 8-9 do 13. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutt Re: gielda staroci IP: *.154.136.128.Dial1.Phoenix1.Level3.net 21.07.03, 02:24 Gielda odbywa sie co druga niedziele pod kinem Forum. Tak naprawde zaczyna sie juz o 4 rano. Teraz jak bylem przez miesiac w naszym pieknym miescie zjawilem sie pod kinem o 4:30 rano i sprzedawcy kupowali od siebie. Wtedy tez jest najlepszy czas do kupowania bo mozna znalezc ciekawe rzeczy i bez publiki. A tak na marginesie, to gieldy odbywaja sie tez raz w miesiacu w Kiermusach i Supraslu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessa Re: gielda staroci IP: *.cs.bialystok.pl 22.07.03, 21:53 w Kiermusach gielda staroci odbywa sie w kazda pierwsza niedziele miesiaca. Jest to mega gielda gdyz zjezdzaja sie na nia wszyscy hobbysci z calego wojewodztwa. Odpowiedz Link Zgłoś