tajemnicza009 05.12.07, 22:00 Moze podzielicie sie doswiadczeniem jak wychowywac dziecko samotnie i nie zalamac sie?:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lakie Re: Samotne mamy -zapraszam 10.12.07, 14:12 hej! w jakim wieku masz dziecko? skąd jesteś? Jeśli chcesz to napisz do mnie na gg 1930647. Ja też jestem sama z coreczką (3 i pół roku). Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza009 Re: Samotne mamy -zapraszam 11.12.07, 16:45 Witaj!Jestem z Białegostoku.Jestem w ciazy jeszcze,ale juz nie dlugo rodze. Odpowiedz Link Zgłoś
lakie Re: Samotne mamy -zapraszam 11.12.07, 17:19 jesli sie nie mylę to odezwałaś się do mnie na gg, niestety nie było mnie ale myślę ze jeszcze się jakoś zgadamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzik05 Re: Samotne mamy -zapraszam 21.01.08, 14:40 Cześć. Ja rownież wychowuje sama synka. Ma 1,8 m-cy i jest na etapie pt.:"wszędzie mnie pełno"... Nie jest lekko i chyba nie ma recepty na to jak się odnależć w takiej sytuacji, bo nawet jeśli jest, to teoria sobie - praktyka sobie... Tak naprawde to najgorsze jest, że człowiek na tym Bogu ducha winnym Stworzonku nie raz wyżywa wszelkie frustracje... Mam przeolbrzymie z tego powodu wyrzuty sumienia. Jeśli chcesz pogadać - odpisz. Trzymaj się i pomyśl, że zawsze może być naprawde gorzej! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza009 Re: Samotne mamy -zapraszam 10.02.08, 22:33 Witaj!W moim zyciu zaszlo pare zmian.Mianowicie taka ,ze przestalam przejmowac sie biologicznym ojcem,gdyz nie jets on naprawde tego wart.Najwazniejsza jest Dzidzia.Od jakiegos czasu spotykam sie ze wspanialym czlowiekiem i chyba sie zakochalam ;p Moze tym razem szczesliwie:)Tak czuje.Moze odezwij sie na gg ?8286329 Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Samotne mamy -zapraszam 21.01.08, 17:18 Jest naprawde fajne forum: samodzielna mama forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=571 Mysle ze tak znajdziesz potrzebne ci wsparcie. Pozdarwiam Odpowiedz Link Zgłoś
agadelm Re: Samotne mamy -zapraszam 30.01.08, 21:37 cześć dziewczyny. wychowuję 11 letnią córkę i prawie 4 letniego synka. uważam że lepiej być samotną matką niż mieć fatalną połówkę. pozdrawiam i głowa do góry będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza009 Re: Samotne mamy -zapraszam 10.02.08, 22:35 Ja tez jestem tego samego zdania,ale moja mama stwierdzila,ze tym razem znalazlam swego aniola stroza ;p Oby sie nie mylila.Ona co do takich rzeczy sie nie myli ;p hyhy! Odpowiedz Link Zgłoś
lakie Re: Samotne mamy -zapraszam 24.02.08, 08:53 wg mnie to forum mniej jest od wspierania duchowego a bardziej od rzeczy formalnych (jak wygląda rozwód, jak napisać pismo o alimenty i tak dalej) niestety! Dosyć długo już tam zaglądam i właśnie tak tam jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasienkafag Re: Samotne mamy -zapraszam 21.09.08, 16:55 Witam,od kilku dni jestem samotna mamą 1,5 miesięcznego chłopca.Nigdy nie przypuszczałam że mnie to spotka bo jakoś bardziej kolorowo wyobrażałam sobie swoje wymarzone macierzyństwo.Ale cóż,jak widać życie piszę różne scenariusze,nie zawsze różowe.Jest to świeża sprawa i wydaje mi się że sobie poradzę,ale momentami nie wiem,i ogarnia mnie bezsilność.Świadomość,ze malutki ma tylko mnie jest dla mnie przerażająca.Może jest ktoś z os.Piasta kto ma podobną sytuację? pozdrawiam mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
anka-fie Re: Samotne mamy -zapraszam 26.02.09, 19:45 Witaj kasienkafag Ja tez jestem z osiedla Piasta i mam podobna sytuację. Może wybierzemy się na spacer z naszymi maluchami? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś