Dodaj do ulubionych

Basen w Kielcach

31.08.05, 09:37
Drogie mamy czy orientujecie się coś na temat basenu - zajęć w nim dla
niemowlaków - w Kielcach. Wiem ze jest na Krakowskiej, ale czy gdzies
jeszcze??Bo chyba obiło mi się o uszy że gdzieś ? ktoś prowadzi
prywatnie.Proszę o info na ten temat. Mój dzidzi ma 5,5 m-ca i bardzo juz
chcemy się z nim wybrać na ćwiczonka na basenie!!!
Uśmieszki dla malutkich "świętokrzyskich" :-)))
Obserwuj wątek
    • edytkax Re: Basen w Kielcach 02.09.05, 08:37
      My chodzimy z synkiem na Krakowską raz w tygodniu w soboty. Są to zajęcia
      prowadzone przez instruktora. Nie słyszałam, zeby jeszcze gdzieś się odbywały
      takie zajęcia dla dzieci.
      • agawalek Re: Basen w Kielcach 02.09.05, 14:30
        dziekuje. Muszę sie tam wybrac
        • ezagraj Re: Basen w Kielcach 10.10.05, 17:17
          Witam
          Moja córa ma 10 m-cy i my też bardzo chcieliśmy chodzic na basen ale szybko nam
          przeszło jak się dowiedzieliśmy że w Kielcach na krakowskiej w basenie w którym
          odbywaja sie zajęcia z niemowlakami później na tym że samym basenie siedza 7
          latkowie :( JA kiadomo dzieci 7 letnie sikają do wody a woda nie jest zmieniana
          tylko filtrowana. Wiemy to bo kuzyna kolegoa tam pracuje i nam jak i im
          odradzał uczęśczanie z tak małym dzieckiem. Przyznam że dla mnie to jest
          bulwersujące bo w końcu rodzice słono płaca za ten basen z niemowlakiem kupują
          pampersy do wody żeby maluchy nie robiły do wody siku a tu takie coś . Dla mnie
          skandal.

Pozdrawiam Edyta
          • aniapatryk Re: Basen w Kielcach 11.10.05, 10:27
            Odkąd chodze 3 lata z moim dzieckiem nie zdażyło sie nic zadnemu niemowlakowi
            aby sie czym zakaził, ja chodzilam w ciazy i tez było ok. A kąpieluszki wcale
            tak nie chronią bo i tak sie mocz przedostaje, nalezy równiez dodac ze 3
            latkowie nie pływaja w kąpieluszkach , tylko w majteczkach i tez sie im moze
            zdarzyc podsikac. Wiec ryzyko jest z kazdej strony. Zreszta w Warszawie jest
            podobnie a mzoe i gorzej bo tam niemowlaki pływają na duzych basenach gdzie
            wogole woda jest raz na sezon zmieniana
            • edytkax Re: Basen w Kielcach 12.10.05, 08:02
              Wiesz dziwię się także tej twojej sterylności. A jak twoje dziecko będzie miało
              6 - 7 lat to też nie będzie chodziło ani na basen ani nad wodę? Zawsze jest
              jakieś ryzyko, najlepiej zamknij dziecko w torebce plastikowej - będzie z dala
              od zarazków. Ja też chodze z moim synkeim tam na basen w dodatku wczesniakiem i
              jakoś nigdy nie zdazyło mi się zachorowanie czy zakażenie jakąś bakterią. Co do
              kąpieluszek to aniapatryk ma rację - cieknie z nich jak nie wiem co.
              • kc.bronis Re: Basen w Kielcach 17.02.06, 19:49
                W soboty o której są te ciwiczenia?
                • truska5 Re: Basen w Kielcach 26.03.06, 16:00
                  Nowa tura zaczela sie w tą sobotę o 14 ja bylam z moja małą Weronika tzn mój
                  mąż pływał , moim zdaniem jest bardzo fajnie , jak chcesz mogę Ci podać nr tel
                  do instruktora
    • janikatka Re: Basen w Kielcach-Krakowska 11.10.06, 10:04
      Tez bym chciala chodzić na basen z moją córką, w wakacje kąpała się w zalewie,
      nie jestem przewrazliwiona na punkcie czystosci i zarazkow. jednak mam wlasne,
      niezbyt przyjemne wspomnienia z tego basenu- przede wszystkim ostry zapach
      chloru i straszne przeciągi.nie wiem też, czy dla dzieci jest 2 basen dla
      dzieci, czy tylko ten duży. Jakie wejście? czy nadal na godzinę?
    • janikatka do agawalek 11.10.06, 10:08
      macie piękne dziecko. na pewno będzie dobrze się chowalo - jak wszyscy urodzeni
      22 marca
      • chewela Re: do agawalek 12.10.06, 16:35
        podajcie jak nazywa sie ten instruktor i podajcie jego numer telefonu bo
        jestem zaiteresowana aha i nie wiecie od ktorego miesiaca mozna juz z
        dzieciatkiem uczestniczyc w takich zajeciach??
      • agawalek do janikatka 17.10.06, 23:04
        dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka