kokardka_80 15.12.07, 12:16 Naczytałam się opinii na innych forach o ginekologach i te 2 wydaja się miec najlepsze. znacie je? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasza82 Re: Znacie dr Suchecką lub dr Oniszczuk? 15.12.07, 17:04 witam. Dr. Oniszczuk znam. za czasów studenckich, chodziłam do niej. Sympatyczna, konkretna kobita. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
czrabl Re: Znacie dr Suchecką lub dr Oniszczuk? 25.01.08, 21:19 Byłam u dr Sucheckiej kilka razy prywatnie, podobno bezpładnie ciezko sie dostac. Miła, mozna porozmawiac, jako jedyna pyta zawsze o antykoncepcje. Pomocna. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie4 Re: Znacie dr Suchecką lub dr Oniszczuk? 28.01.08, 10:57 ja chodze do Sucheckiej, i prowadziła moja ciaze. jest super. nie bede wiecej zachwalac, bo chyba nawet na tym forum zostałam zlinczowana. Odpowiedz Link Zgłoś
igua barbie4 29.01.08, 13:25 no, co ty! na tym forum lincz jest zabroniony!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mohawek Re: Znacie dr Suchecką lub dr Oniszczuk? 28.01.08, 12:35 znam Suchecką - fajna babka i lekarz. Polecam. Do prowadzenia ciąży poszłam do Przepieścia, ale na wizyty kontrolne to jak najbardziej ją - zresztą niedługo znowu się wybieram. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
barbie4 igua 30.01.08, 14:34 no to moze na "podlaskie" zwymyslały mnie , ze pewnie mam z nia uklady skoro tak zachwalam. ale nie mam ;-) mam za to nadzieje ze Suchecka bedzie zyła długo i szczesliwie, i ze cały czas bedzie prowadziła praktyke lekarska. uwazam ze jest super, i kazda z dziewczyn ktora do niej chodz i nie zadaje pytan typu- czy od całowania mozna zajsc w ciaze, jest traktowana miło i normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pomaranczka11 Re: Znacie dr Suchecką lub dr Oniszczuk? 19.03.08, 09:45 Chodzę do dr Sucheckiej (państwowo) od kilku lat i jestem zadowolona. U niej prowadziłam ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś