mlodaa9 05.02.08, 16:25 Wlasnie bede konczyc gimnazjum i sie zastanawiam ktora szkole lepiej wybrac 8 czy 11 liceum?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: 8 czy 11 LO? 05.02.08, 16:35 Według mnie najlepiej wybrać www.wrzuta.pl/audio/ePbg7p5aMO/polskie_-_tlove_-_iv_liceum_ogolnoksztalcace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: 8 czy 11 LO? IP: *.csk.pl 06.02.08, 15:06 zdecydowanie XI LO!!! Polecam! Moje superlata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodaaa9 Re: 8 czy 11 LO? IP: *.cnb.com.pl 06.02.08, 15:48 jesli mozecie opiszcie te szkoly. Czemu wlasnie ta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 8 czy 11 LO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 19:11 8 jest lepsza, zwłaszcza jeśłi chcesz zdawać matury z historii, w tej szkole uczy najlpsza nauczycielka od geofafii oraz najlepszy nauczyciel od historii i angielskiego w wojwództwie, troche może zrazić wygląd zwnętrzny szkoły, ale w środku jest ok, troche odstaszają godziny, ale są szkoły gdzie jest gożej(pierwsze klasy aczej nie mają na 8, tak w okolicach 9.40, ale jeśli jesteś z bialegostoku o nie powinno ci to przeszkadzać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzysta XI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 20:26 W XI jest bardzo fajnie. Sam teraz własnie je kończę, więc być może będę mało obiektywny :P Ale do rzeczy: Przede wszystkim w szkole dużo się dzieje; zazwyczaj klasy H czyli artystyczne maja jakies dziwne zwariowane pomysły (poprzednia 3H organizowała Dzień Dresa - nawet Dyrektor się przebierał za dresiarza :) ). Istnieje dosyć prężnie działający Samorząd Uczniowski. Nauczyciele, jak to nauczyciele, dla kogoś mogą wydac się przyjemnni, innym - nie. Za to pracownicy admninistracyjni są super. Jak chcesz zdawać historię to zapewne trafisz do klasy A - prawno społecznej. Twoim wychowawcą będzie Pan Jarosław - świetny, nieco szurnięty ale pozytywnie (!),nauczyciel. Szkoła od zewnątrz jest z takich jasnych cegiełek :) Stolarka okienna odstrasza, ale będzie w tym roku wymieniana. W szkole jest spokojnie. Wizyta na 2 piętrze, czyli kawiarenka może Cię zaskoczyć... Jest radiowęzeł. Szczerze polecam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik gośc,tyle błędów co Ty robisz.... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 16.03.08, 17:36 a szczególnie ten >> gożej(pierwsze klasy aczej nie mają na 8, tak w okolicach 9.40, ale jeśli jest< gożej >powinno być gorzej to faktycznie jesteś reklamą tego LO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota do gościa IP: *.euro-net.pl 28.04.08, 08:22 Możesz napisać konkretnie, kto jest najlepszym nauczycielem angielskiego w VIII? I czy uczy on w klasach humanistycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: do gościa IP: *.euro-net.pl 28.04.08, 08:27 I jeszcze jedno pytanie: Chodzi o język polski i francuski, a dokładnie o nauczycieli, którzy stawiają bardzo wysokie wymagania i są pasjonatami swego zawodu i kierunku. Czy są tacy w VIII? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Re: 8 czy 11 LO? IP: *.elpos.net 14.03.08, 23:13 to zalezy na jaki profil sie wybierasz. Jesli na prawniczy albo cos w tym stylu polecam 11 lo. Sama ucze sie w 1 lo ale gdybym miala ponownie dokonac wyboru na 100 % padloby na 11. Tam sa swietni nauczyciele od WOS-u i historii ( sama chodze do nauczycielki, ktora uczy tam wos-u na dodatkowe zajecia, a moi znajomi na historie do tamtejszego nauczyciela). Napisz jaki profil Cie interesuje przede wszystkim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: 8 czy 11 LO? IP: *.cnb.com.pl 16.03.08, 13:58 Napewno profil z historia. Tylko niejestem przekonana co do WOS'u. Jeszcze myslalam o jezykowej w 8 LO tylko niewiem jak w tej klasie z historia, slyszalam ze jest ale od 2 klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: 8 czy 11 LO? IP: *.euro-net.pl 16.03.08, 17:51 Wybierać, to można między I a III. Reszta sie nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śrubokręt Instal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 12:10 Idz do zawodówko do INSTALU !!!Ja skonczyłem i jestem zadowolony Najlepszy zawód-mechanik samochodowy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dissenter Re: 8 czy 11 LO? IP: *.eranet.pl 17.03.08, 21:24 No jasne, że inne szkoły się nie liczą (szczególnie jeśli ktoś jest z prowincji i widzi tylko te dwie). Jeśli ponad 30- osobowe klasy, nauczyciele-psychopaci i nauka na 2 zmiany to wg ciebie dobry pomysł, powinnaś iść do I lub III. Odpowiedz Link Zgłoś
departament_dekoracji Re: 8 czy 11 LO? 30.04.08, 07:51 Moja rodzina - to absolwenci I i II. Jakoś nie trafili nam si psychopaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeczny uczeń Re: 8 czy 11 LO? IP: *.koba.pl 30.04.08, 12:57 W całym kraju nigdzie nie ma takich dobrych nauczycieli-psychopatów jak w Białostockich liceach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mart Re: 8 czy 11 LO? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.05.08, 13:03 Zdecydowanie 8. Z jedenastego wiele lat temu uciekłam po drugim roku nauki właśnie do 8mego. W 8mym miła kadra, wiele wynosi się z lekcji, aż chce się uczyć. W 11 ponoć kadra się zmieniła, ale ja nie miło wspominam tamte czasy. Mam obecnie 28 lat i patrze z perspektywy czasu... 11ty opuściłam z ocenami okropnymi. Dyrektor 8mego mało nie zemdlał jak zobaczył moje świadectwo, ale po półroczu nie żałował, że mnie przyjął. Oceny miałam w skali 4 -5 i przynajmniej nie szłam do szkoły z duszą na ramieniu. W 8mym wiedziałam, że skoro się uczę to to dostaje za to dobre oceny, a 11 to dla mnie postrach tamtych tak na prawdę świetnych czasów...Gdyby nie 8 LO kto wie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: 8 czy 11 LO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 05:45 ja proponuje 23. ZDECYDIOWANIE NAJLEPSZE w Białysmstoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 8 czy 11 LO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 18:12 Ja mam pytanie. Ja zastanawiam się tylko nad tym czy w 8lo jeżeli wybiorę rozszerzone historie polski i woss to mam do wyboru inny język niżeli łaciski bo nie mam ochoty się go uczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: 8 czy 11 LO? IP: *.cnb.com.pl 17.05.08, 10:45 nie. lacina rok jest obowiazkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czikita Re: 8 czy 11 LO? IP: *.csk.pl 14.06.08, 20:17 racja, racja w Xi strasznie żałują dobrych ocen, nie mogłam tego zrozumieć i nie mogę do tej pory średnia średnia naprawdę inteligentnych osób (nie mam na myśli jakichś pospolitych kujonów) oscylowała wokół 4,0 - 4,3 natomiast nie zgadzam się, że w szkole się dużo działo zwykle wiało nudą a kadra jak kadra, jak wszędzie trafiali się fantastyczni pedagodzy jak i ci zupełnie bez powołania do dobrych historyków dołączyłabym też nauczających biologię i chemię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najlepsza Re: 8 czy 11 LO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 23:32 8 oczywiście!! elo elo 8 elo! :D joł! Odpowiedz Link Zgłoś