Dodaj do ulubionych

Język angielski: Transkrypcja tekstu 2 - Arkusz...

06.05.05, 16:21
nigdy nie słyszałam gorszego tekstu...był po prostu okropny...koleś gadał
jakby chciał a nie mógł...
Obserwuj wątek
    • strawberry3 Re: Język angielski: Transkrypcja tekstu 2 - Arku 06.05.05, 17:42
      Angielski był tragiczny a ten tekst po prostu z kosmosu. Gość który go czytał
      miał w ustach kluski!
      • aldona18 Re: Język angielski: Transkrypcja tekstu 2 - Arku 06.05.05, 21:17
        Ja nie wiem co on żarł jak go nagrywali, ale moim zdaniem to mu jaki kartofel w
        gardle stanął i facet nie mógł przełknąć, biedaczysko.w mojej szkole na dodatek
        w jednej z sal zacinał się sprzęt, wiec oba teksty były troszke zmixowane(
        oczywisci dla ułatwienia:P)a szanowna komisja zamiast to zgłosic gdzies tam to
        pukała w magnetofon :D ja na szczescie nie miałam problemow ze sprzetem, ale
        siedziałam na 1 ławce i za nic faceta z kartoflem nie mogłam zrozumieć.na
        szczescie kilka rzecz udało mi sie strzelić, poza tym uwazam , że na
        rozszerzonym słuchanie było łatwiejsze od tej nieszczesnej prognozy pogody,nio
        to mi ulżyło :)
    • niewyspana18 Re: Język angielski: Transkrypcja tekstu 2 - Arku 06.05.05, 18:00
      Jak dla mnie ni było najgorzej ale w porównaniu do próbnej matury ta była o
      wiele trudniesza mężczyzna który mówił tekst o pogodzie miał chyba wadę wymowy
      bo wogóle nie moża było zrozumiec co mówi . Reszta nawet nie najgorsza ale i
      tak trudniejsza od próbnej matury a w końcu to własnie próbna powinna być
      trudniejsza ;/ tak mi sie przynajmniej wydaje a jeśli chodzi o wczorajszy
      język polski to w mojej szkole i w większości te lektóry nie były wogóle
      omawiany było tylko " obejrzyjcie sobie film" i tego typu teksty :( z tego co
      ja wiem, to większośc odwoływała sie głównie do tych fragmętów jaki tam były
      wiec nie ciekawie widze te wyniki a poza tym podobno Kordian jest zaliczany
      tylko do poziomu rozszerzonego wiec tu coś nie gra ! no ale co ... chyba nie
      uleją ponad połówy polaków z jezyka polskiego ...
    • anders76 Re: Język angielski: Transkrypcja tekstu 2 - Arku 06.05.05, 19:18
      Co za bzdura ! Takiego komunikatu nawet w j. ojczystym niesposób przyswoić, kto
      na codzień posługuje się kierunkami geograficznymi itp. To już odśpiewanie
      książki telefonicznej z Londynu byłoby bardziej zbliżone do normalnego języka.
      Czyżby autor tekstu był meterologiem ?
      • maturzystka2005 Re: Język angielski: Transkrypcja tekstu 2 - Arku 06.05.05, 20:13
        ejjjj zgadzam się z Waszymi opiniami próbna była 2 x łatwiejsza, ja nie wiem
        kto to wymyślał z tą pogodą. U nas jak tylko usłyszeliśmy teksty tego kolesia
        to zaczeliśmy zlewać w klasie
      • clonezz Re: Język angielski: Transkrypcja tekstu 2 - Arku 06.05.05, 22:04
        jak slyszalem tego goscia to niewiedzialem czy on cos jadl czy tylko to jakis
        zart :/ ehhh nic nie napisalem z tego co on powiedzial tylko fartem zaznaczalem
        zrozumialem ze weekend is shineing ;/
    • agusia526 Re: Język angielski: Transkrypcja tekstu 2 - Arku 06.05.05, 22:15
      Facet był beznadziejny.Gdybyście dali jąkatego chyba prędzej bym go zrozumiała!
      Skąd go wzięli ? Chyba zszedł dopiero z drzewa. Nie wiem jacy ludzie dopuścili
      do tego.Chyba jacyś kretyni!!!
    • czekoladka666 Re: Język angielski: Transkrypcja tekstu 2 - Arku 06.05.05, 22:36
      Zastanawiałam się,czy to nasz sprzęt do odsłuchiwania nawalił czy też płyta
      była źle nagrana :\.To było okropne,słychac było jakby ten goscio miał na
      ustach worek, tak buczało,że nie wiedziałam czego mam słuchać.Nigdy nie miałam
      problemu ze zrozumieniem ,czy też odróżnieniem różnych słów angielskich,ale w
      tym przypadku to bylo nie możliwe.Z własnego doświadczenia i na podstawie tego
      co mówili inni maturzyści z mojej szkoły, niemal wszyscy "strzelali".To był po
      prostu koszmar...
    • rudzielec666 Re: Język angielski: Transkrypcja tekstu 2 - Arku 13.05.05, 21:20
      Tekst był okropny!!! a list banalny!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka