jagodzianka.26 15.02.08, 21:27 może ktoś wie gdzie moge kupić w Białymstoku? Czsu mi brak na jeżdżenie po sklepach i sprawdzanie, więc będę wdzięczna za podpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kichigai_ushi Re: tanie pampersy.... 16.02.08, 00:37 kiedys najtansze znalazlam w fartlandii. zawsze mozesz tam zadzwonic i sie zapytac. jeszcze w hurtowni baby na upalnej- ale tam to w sumie zadna hurtownia- ceny czesto wyzsze niz np w auchan. kiedys kolezanka mi mowila ze najtansze byly w makro. proponuje podzwon po marko, fartlandii, hurtowni baby, auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: tanie pampersy.... 16.02.08, 09:59 W tej chwili nawet w auchanie papmersy(jumbo packi)są po 50 zł,szokujące).Ja się schytrzyłam i jak były po 39 w realu to kupiłam 2 paczki i starczy mi do następnej promocji:D Odpowiedz Link Zgłoś
olamortel Re: tanie pampersy.... 16.02.08, 11:15 tydzien temu widzialam w galerii bialej w aptece na przeciwko Smyka-po 39,99 to chyba najtaniej Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka.26 Re: tanie pampersy.... 16.02.08, 11:18 jak tydzien temu to pewnie już nie..... Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka.26 już wiem :) 16.02.08, 11:18 w auchanie są po 48,50 Jumbopack + chusteczki gratis, a w makro 2 opakowania ale nie jumbo za 75zł + 2 opakowania chusteczek. Lepiej wychodzą w auchanie. Odpowiedz Link Zgłoś
usianka Re: już wiem :) 16.02.08, 14:58 Kiedys była róznica miedzy pampersami z jumbopaczki i zwykłymi - z jumbopaczki były mniej chłonne, wielu rodziców to zauwazało. Teraz nie ma juz różnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: już wiem :) 16.02.08, 20:00 W carrefurze jumbopacki są po 42 zł,a w Auchanie po 48 zł,ale z chusteczkami pampersa(około 7 zł)czyli na jedno wychodzi:) Jest teraz promocja za 82 zł mega paka pampersów w pudełku,stoją na środku carrefura(ale nie wiem czy sa tam tylko 2 jumbopacki,czy coś jeszcze,nie przyjrzałam się:(( Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzianka.26 a tego nie wiem 16.02.08, 21:19 jaka jest różnica, bo zawsze kupuję jumbopaki, Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi Re: tanie pampersy.... 16.02.08, 14:21 dobrze wiedziec gdzie mam sie wybierac po pieluchy :) ale ja pampersy tylko na noc- tak na dzien to juz obojetnie jakie- tymon ma 20 miesiecy to juz nie ma dupeczki jak u ksieciunia :) Odpowiedz Link Zgłoś