Dodaj do ulubionych

NA KTÓRĄ SIŁOWNIĘ???

24.08.03, 23:19
Mam pytanie..zastanawiam się nad chodzeniem na siłownię.. ale problem jest
taki, ze nie wiem gdzie warto, gdzie fajnie i wogóle.. nie będę ukrywała, ze
zalezy mi rownież na tym, aby było rownież nie za drogo.. :-) prosze o
propozycje.. jak na razie poznałam jedną ZACHĘTĘ za 35 zł .. chodzi mi
oczywiście o miesięczne karnety.. dzięki z góry.. :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemek Re: NA KTÓRĄ SIŁOWNIĘ??? IP: *.stnet.pl 25.08.03, 13:44
      ja polecam Maniac Gym na Warszawskiej kolo MDKu - co prawda miesieczny karnet
      drogi ale jak wykupisz kwartalny, polroczny czy roczny to masz do 50% rabatu i
      platnosc w ratach. Poza tym klub kulturka no i rozbudowuja sie teraz o basenik,
      sale do squascha, sauny itp itd
      ogolnie POLECAM !!!
      • Gość: milimaniak Re: NA KTÓRĄ SIŁOWNIĘ??? IP: *.znet.pl / 192.168.0.* 26.08.03, 09:20
        Dziękiiiiiiii :)
    • Gość: milimaniak Re: NA KTÓRĄ SIŁOWNIĘ??? IP: *.znet.pl 28.08.03, 09:17
      I nikt nic więcej nie doda?? ;{
      • Gość: rowerzyk Re: NA KTÓRĄ SIŁOWNIĘ??? IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 28.08.03, 19:07
        Gość portalu: milimaniak napisał(a):

> I nikt nic więcej nie doda?? ;{

to moze ja :)

Tylko odrazu zaznaczam ze dawno am nie bylem wiec nie wiem cos sie moglo
        pozmieniac.
        Colosseum. Ma dosc owy sprzet, saune, aerobik i niestety dosc wysokie ceny
        uslug.

ano i w poblizu jest jeszcze Power Club, ale o nim to juz upelnie nic nie wiem

pozdro

Ps. Na przyszlosc unikaj pisania duzymi literami, bo to w internecie OZNACZA
        KRZYK, a przeciez tak wszyscy lubimy cisze i spokoj. Poza tym jezeli bedziesz
        sie staral w ten sposob zwrocic uwage innych na swoj watek, to osiagniesz efekt
        dokladnie odwrotny od zamierzonego.
        • Gość: milimaniak Re: NA KTÓRĄ SIŁOWNIĘ??? IP: *.znet.pl 29.08.03, 09:58
          Gość portalu: rowerzyk napisał(a):

> Gość portalu: milimaniak napisał(a):
          >
          > > I nikt nic więcej nie doda?? ;{
          >
          > to moze ja :)
          >
          > Tylko odrazu zaznaczam ze dawno am nie bylem wiec nie wiem cos sie moglo
          > pozmieniac.
          > Colosseum. Ma dosc owy sprzet, saune, aerobik i niestety dosc wysokie ceny
          > uslug.
          >
          > ano i w poblizu jest jeszcze Power Club, ale o nim to juz upelnie nic nie wiem
          >
          > pozdro
          >
          > Ps. Na przyszlosc unikaj pisania duzymi literami, bo to w internecie OZNACZA
          > KRZYK, a przeciez tak wszyscy lubimy cisze i spokoj. Poza tym jezeli bedziesz
          > sie staral w ten sposob zwrocic uwage innych na swoj watek, to osiagniesz
          efekt
          >
          > dokladnie odwrotny od zamierzonego.

Hej Rowerzyk.. 1.nie jestem chłopakiem, ale dziewczyną ;-)
          2. Dzięki za radę co do siłowni
          3. Pisząc wielkim literami nie chciałam zwrócić uwagi na swój wątek.. ja tak po
          prostu już się przyzwyczaiłam do tego, ze jakieś tytuły zawsze piszę
          drukowanymi literkami.. :-)
          pozdrawiam..
          • soulless Re: NA KTÓRĄ SIŁOWNIĘ??? 09.09.03, 00:10
            Hej.

Wybierając siłownię pomyśl też o tym gdzie się ona znajduje. Jeśli masz
            samochód to w naszym małym miasteczku nie będziesz miała problemu ale jeśli za
            każdym razem będziesz musiała spędzić pół godziny w autobusie, to może Cię to
            czasem zniechęcać.

Z tego co widziałem w Białymstoku to dość ciekawie, kulturalnie i bezpiecznie
            jest w Atlecie na Antoniuku. W Maniac Gym nie bywałem, nie przepadam za
            ludźmi, którzy tam bywają ale słyszałem od nich dobre opinie o tym klubie.
            Zachęta to, zwłaszcza wizualnie, żałosne miejsce, podobne klimaty (ciasno,
            niezbyt ładnie i nie do końca świeżo) jest w Colosseum, oczko wyżej jest Power
            Club, tu przynajmniej więcej przestrzeni z racji większej sali. Moi znajomi
            chwalą też sobie klub fitness na Mickiewicza, blisko dawnej restauracji
            Romantyczna. Gdyby nie to, że jest to daleko ode mnie sam bym się tam zapisał.

Jeśli chcesz wybrać coś, co będzie Ci odpowiadało poświęć kilka dni i parę
            złotych i przetestuj kilka siłowni, można zapłacić za jedno wejście, sprawdzić
            warunki i sprzęt i przekonać się, na ile miły i kompetentny będzie instruktor.

Hmm, jeśli moje opinie nie będą zgadzały się z przemyśleniami bywalców ww.
            klubów to pardon, nie jestem osiłkiem, na siłownię wpadam rzadko i bardziej od
            liczby napakowanych kolegów cenię sobie ciekawe wnętrze, droższy sprzęt, mało
            denerwującą muzykę i przyjazne nieśmierdzące i niewytatuaowane towarzystwo. A
            więc ocena jest subiektywna. ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka