Dodaj do ulubionych

klinika św.łukasza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 08:30
witam!mam pytanko:czy ktoś z was leczył się ,miał zabiegi w klinice
św.łukasza w b-b,jakie są wasze wrażenia,przeżycia?którego lekarza stamtąd
polecacie,a którego szczególnie odradzacie?proszę o odpowiedzi,to dla mnie
ważne.co sądzicie o lekarzu-romanie brzóska?
Obserwuj wątek
    • argos1 Re: klinika św.łukasza 05.12.05, 17:12
      Leczyłem się nie tylko ja, ale i moi znajomi ze Śląska. Jesteśmy bardzo
      zadowoleni. Opieka b. dobra,personel życzliwy,leczenie fachowe na wyskim
      poziomie. Żadnych problemów.Można im ufać. Z lekarzem R. Brzózka akurat nie
      miałem kontaktu a więc się nie wypowiadam.
      Pozdrawiam Argos.
    • Gość: bielszczanin Re: klinika św.łukasza IP: 62.29.131.* 29.12.05, 23:17
      Leczyłem się w tej klinice jakieś pół roku temu. Miła, kompetentna obsługa;
      przyjazna atomsfera; pokoje z łazienką; operował mnie lek. Przemysław Jedynak i
      mogę go śmiało polecić.
      • irqq Re: klinika św.łukasza 23.02.06, 23:49
        witam moj ojciec ma tam miec operacje biodra. Czy ktos z Was mial podobna
        operacje? Widze z poprzednich postow, ze opinie o klinice sa pochlebne, ale jak
        to sie ma do konkretnych operacji?

pozdrawiam
        • Gość: Nowszy Re: klinika św.łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 08:57
          Co znaczy operacja biodra? Endoproteza? Jeżeli tak - polecam Ustroń.
          • Gość: libra72 Re: klinika św.łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:03
            to prawda Usrtron na biodra, a co to za wypytywanie na forum ze wskazaniem na
            lekarza ,sproboj zapytac o to na forum slozby zdrowia>>>>>>>>
          • irqq Re: klinika św.łukasza 24.02.06, 18:45
            tak endoproteza. Na Ustroń trzeba czekac ponad dwa lata. Chyba, ze mozna jakos
            inaczej. Prosze o ewentualne wskazowki.
    • Gość: Andrzej Re: klinika św.łukasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.14, 14:48
      Właśnie dzisiaj zakończyłem leczenie ortopedyczne u dr Brzóski. Polecam tego lekarza i szpital. Opieka jest bardzo dobra, atmosfera również a sam Pan doktor jest miłym, spokojnym człowiekiem a przede wszystkim super fachowcem. Miałem robioną artroskopię barku w sierpniu 2013r. i dzisiaj nie tylko że nie mam śladu po opercji to mam pełny zakres ruchu i nic mnie nie boli. Co prawda sam zabieg a potem wizyty trochę kosztują ale warto. Na drugi dzień po operacji byłem już w domu i na prawdę twierdzę na moim przykładzie, chociaż był to przypadek bardziej skomplikowany, że nie potrzeba dłuższej hospitalizacji.
      • Gość: Edyta Re: klinika św.łukasza IP: *.toya.net.pl 23.05.14, 16:49
        witam! Czeka mnie również artroskopia barku też u tego lekarza. Mam pytanie czy oprócz opłaty za sam zabieg są jeszcze jakieś inne opłaty np. za pobyt w szpitalu i czy miałeś rehabilitację tam w szpitalu czy gdzie indziej? Pozdrawiam
      • Gość: Mariusz89 Re: klinika św.łukasza IP: *.suwalki.vectranet.pl 05.12.17, 02:17
        Witam, czy można z Tobą się skontaktować?
    • imeneroth_gazeta Re: klinika św.łukasza 09.06.15, 10:51
      Nie polecam laboratorium na drugim piętrze, siedzą tam dwie święte krówki... jednego pacjenta na pobraniu krwi trzymają 15-20 min... :/ mega zirytowanie wszystkich ludzi w poczekalni... ale przed końcem zmiany potrafią przyśpieszyć by uszanować swój czas i obsłużyć dwie osoby w 5 min. Na pytanie dlaczego tak długo krew pobierały wcześniej - odpowiadają że wypisywały świstki... -.-
      • Gość: Ania Re: klinika św.łukasza IP: *.30.36.27.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.22, 10:57
        Oj też nie polecam
        Byłam z 3 latkiem dziecko całe we krwi ja cała we krwi a w probówce za mało do badań..
        Druga reka źle wbita igła znów krew wszędzie tylko nie tam gdzie trzeba ...odesłani z kwitkiem spróbować za dwa dni tragedia
        Dodam że odrazu z tamtą pojechałam do przychodni i pobrana krew w 2 min
    • ts-p Re: klinika św.łukasza 03.10.15, 21:54
      Ja leczyłem się u doktora Warchała. To lekarz z powołania. Świetny specjalista. Wyleczył mnie z dwóch urazów (barku i stopy). Polecam.
    • Gość: annab Re: klinika św.łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.15, 19:24
      Witam.W klinice leczymy się od 1,5 roku.Syn miał skomplikowany uraz łąkotki stawu kolanowego.Operował go dr Bogusław Sadlik ,świetny fachowiec i specjalista -jesteśmy pod jego opieką, wszystko przebiegło pomyślnie operacja się udała a po rehabilitacji też w klinice syn wrócił do czynnego uprawiania sportu. Polecam usługi medyczne kliniki św.Łukasza i proponuję aby nie próbować leczenia urazu np.łąkotki w placówkach rejonowych bo potem jest problem w naprawianiu błędów i złych decyzji lekarzy ortopedów przez fachowców w klinice.Pozdrawiam Anna
    • tasieq Re: klinika św.łukasza 29.04.16, 10:17
      Moze ktos podowiedziec ile sie czeka na zabieg na nfz?
    • aga9183 Re: klinika św.łukasza 28.02.17, 12:43
      witam,jakim lekarzem jest dr Skorek,jesli chodzi o dzieci. w kwietniu u mojego 4,5 letniego dziecka przeprowadza zabieg usuniecia 3 migdalka i podciecia swoich. co o nim sadzicie, prosze o informacje
      • Gość: Arek Re: klinika św.łukasza IP: *.internet.jettel.pl 02.03.17, 12:14
        Witam.U mojego syna dr.Skorek przeprowadzał podobny zabieg.Wszystko w najlepszym porządku.Pełen profesionalizm.Polecam.
      • Gość: patra Re: klinika św.łukasza IP: 95.215.194.* 16.03.17, 12:06
        Witam. Mój chrześniak ma obecnie 7 lat. Ponad 2 lata temu miał podcinane migdałki i chyba prostowaną przegrodę nosową. Ja osobiście nie znam doktora, ale rodzice dziecka twierdzą, że doktor Skorek jest fachowcem pierwszej klasy!!! Drugie dziecko też konsultują u tego doktora...
      • miszasty Re: klinika św.łukasza 16.12.17, 23:03
        Doktor Skorek nie jest akurat "jakimś tam dobrym lekarzem". To jest wybitny lekarz, kochający to co robi - i robiący to perfekcyjnie I DOSKONALE! To jeden z najlepszych - a być może najlepszy - lekarz na południu Polski w swoim fachu! Przez 40 lat słyszałem na swoją dolegliwość, że "tak już jest i nic nie można zrobić", a dr Skorek załatwił to jednym zabiegiem!
        Chylę czoła i ponownie dziękuję, Panie Doktorze!
    • Gość: edzia Re: klinika św.łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.17, 22:27
      świetny fachowiec polecam w 2009 miałam artroskopie barku jako jedyny podał trafną diagnozę i nadal mogę pracować w zawodzie
    • Gość: Ewelka Re: klinika św.łukasza IP: *.147.120.194.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.08.20, 20:49
      Witam.Czy ktoś miał operację haluksów w szpitalu św.Łukasza w Bielsko Białej? Dr.Bienek..ktoś , coś?
    • jacup79 Re: klinika św.łukasza 06.10.22, 13:22
      Polecam z całego serca Centrum Medyczne MEDEA z Mazańcowic, konkurencyjne ceny i świetni specjaliści. To moje centrum i tylko tam proponuję się leczyć. Czasem warto trochę dalej, a mieć pewność, że jesteśmy w dobrych rękach. Polecam przede wszystkim Macieja Agopsowicza i Michała Mojżesza, świetni specjaliści.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka