fabiolalast 28.01.09, 14:27 hej:) Polecacie coś poza Fatałszkiem? Interesują mnie szczególnie ciuszki dla maluchów:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lanolinek Re: lumpeksy:) 29.01.09, 15:31 na ul KEN os.TBS jest fajny komis z dziecięcymi rzeczami i ubrankami Odpowiedz Link Zgłoś
martasz123 Re: lumpeksy:) 29.01.09, 16:43 lanolinek napisała: > na ul KEN os.TBS jest fajny komis z dziecięcymi rzeczami i ubrankami Fajne są tam rzeczy, ale jak na uzywane to trochę drogie. Teraz można super ciuszki dostać w sklepach nowe na wyprzedażach w sklepach. A co do używanek to np Anka na rocha, albo Elka na wyszyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kketi Re: lumpeksy:) 30.01.09, 17:02 ponoć fajny jest na ul. Wyszyńskiego za sklepem Jysk, i drugi na ul. Warszawskiej, przy kościele św. Wojciecha, na górze jest sklep ITD, a na dole duży lumpeks. Sama tam jeszcze nie byłam, ale koleżanka mi poleciła. Odpowiedz Link Zgłoś
lakie Re: lumpeksy:) 02.02.09, 22:13 Ja tylko apropos tego koło Jyska. Kilka miesiacy temu to tam było na prawdę fajnie, to znaczy fajne ciuchy dla dzieci, nikt się nie zabijał, ja nie mam jak rano chodzić a po południu zawsze coś wynalazłam, a i nie tylko w dzień dostawy. Niestety, od dłuższego czasu widuję tam albo poranną masakrę z łokciami w tle, a jak już po pierwszym bumie to nie ma co wybierać, a wybredna nie jestem. Jednym słowem zlatują sie sępy i wymiata wszystko co z metką, z bohaterami z bajek i tak dalej, mało co zostaje niestety. Jeśli ktoś ma siłę przebicia ;), ewentualnie lubi taki ścisk i umie się posługiwać łokciami to proszę bardzo. Ja jakoś nie potrafie. Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp Re: lumpeksy:) 16.02.09, 23:53 w budynku Gazety wyborczej, na 1szym piętrze koniec korytarza odzież z UK. Obkupiłam się w super ciuszki, niektóre nowe, z metkami:) Odpowiedz Link Zgłoś